De bedste smartphones at købe i 2021

2. november 2021opdateret

Det er praktisk talt umuligt at træffe et forkert valg, når man køber en ny smartphone i disse dage. Stort set alle de produkter, du køber, vil levere en fantastisk ydeevne og en hel dags batterilevetid mellem opladningerne.

Men selvfølgelig vil de bedste telefoner være forskellige alt efter, hvilke funktioner der er vigtigst for dig – om det så er en levende skærm, et fantastisk kamera, et vandtæt kabinet, et batteri med lang levetid, en indbygget stylus eller lydhardware i topklasse. Derfor har vi undersøgt og testet dagens bedste smartphones, der er værd at købe.

De bedste smartphones i 2021

Sådan testede vi

For hvert valg, der er med på denne liste, brugte vi det i mindst en uge som vores daglige chauffør. Vi evaluerede bl.a. produkternes design og ergonomi samt deres ydeevne og batterilevetid. Til vores bedste valg, der kom med i opløbet, valgte vi telefoner, der ud over at tilbyde hardwarefunktioner i topklasse også har en behagelig pris, der ligger under 1.000 dollars.

Bortset fra et enkelt nichetilbud har alle de smartphones, vi valgte, fremtidssikret 5G-netværksforbindelse. Den nye teknologi giver betydeligt højere netværkshastigheder samt utallige andre fordele i forhold til den ældre 4G LTE-standard.

En smartphone er i dag sandsynligvis dit mest brugte objekt, så det er værd at vælge en, der har alt det, du leder efter. Få mere at vide nu om de bedste smartphones på markedet i dag, og find den rigtige for dig.

Apple iPhone 12

Bedste iPhone ▪ Apple ▪ køb nu

Bedste iPhone - Apple iPhone 12

Produktets højdepunkter

 • Apples A14 Bionic-chip er den mest kraftfulde derude
 • Pro-modellerne har en mere luksuriøs opbygning og en bedre kameraopsætning
 • MagSafe bringer en spændende ny samling af praktisk tilbehør

Apples iPhone 12 er den bedste for de fleste købere. Elegant design og robust konstruktion? Den har dem. Den mest kraftfulde chip i branchen og 5G? Det kan du være sikker på, at de er med på vognen. Et fremragende dobbeltkamera, en fængslende Super Retina OLED-skærm flankeret af stereohøjttalere og en fantastisk batterilevetid? Tjek, tjek og tjek.

IPhone 12 er drevet af iOS 14 og har en platform, der er lige så fremtidssikret som hardwaren. Enhedens dobbeltkamera er også fantastisk og intuitivt at bruge. Det kan tage smukke billeder samt 4K-video med 60 billeder i sekundet. Takket være en tilgængelig nattilstand kan iPhone 12 også tage billeder, der kan deles i næsten fuldstændig mørke.

Og så er der MagSafe at tage hensyn til. Den nye teknologi gør iPhone kompatibel med et eklektisk udvalg af snap-on-tilbehør. Der er også utallige beskyttelsesetuier at vælge imellem.

Hvis budgettet tillader det, kan du overveje den dyrere iPhone 12 Pro i stedet. Den har et lignende design og specifikationer, men en endnu mere luksuriøs opbygning, et kraftigere kamera og mere lagerplads (128 GB) i en entry-level-udgave.

Samsung Galaxy S21 5G Android-smartphone

Bedste Android smartphone ▪ Samsung Electronics ▪ køb nu

Bedste Android-telefon - Samsung Galaxy S21 5G Android-smartphone

Produktets højdepunkter

 • Galaxy S21 har en kraftfuld chip og en fantastisk skærm
 • Dens tredobbelt kamera med 8K-videooptagelse er fremragende
 • Den er betydeligt mere overkommelig end sin forgænger

Samsung Galaxy S21 5G er den bedste Android-telefon for de fleste forbrugere. Den har alt, hvad du ønsker af en telefon i topklasse: et elegant og holdbart design, en fantastisk skærm, rigelig kraft, pålidelig batterilevetid og et sofistikeret kamera, alt sammen til en fornuftig pris.

Samsungs egen Dynamic AMOLED 2X-skærm er ikke blot skarp og levende, men har også en maksimal opdateringshastighed på 120 Hz. Som følge heraf er enhver interaktion med S21 glat og behagelig.

Det tredobbelte kamera på Galaxy S21 har en telesensor med høj opløsning og imponerende zoomfunktioner. De gør det muligt for telefonen at tage billeder med et 30X zoomområde – nok til at fange objekter langt nede i gaden. Enhedens 8K-videooptagelsesmuligheder er også bemærkelsesværdige. Klipene er detaljerede takket være fire gange så mange pixels som 4K-video.

Hvis du er på udkig efter en fremragende Android-telefon med en større skærm, bør du i stedet overveje Samsung Galaxy S21+. Den har lignende specifikationer, men en større skærm på 6,7 tommer og et større batteri. Begge telefoner har Qualcomms chipset i topklasse, mere RAM end mange bærbare og stationære computere, stereohøjttalere af høj kvalitet og en fuldt vandtæt konstruktion.

OnePlus Nord N10 5G Android-smartphone

Bedste budget-smartphone ▪ OnePlus ▪ køb nu

Bedste budget-smartphone - OnePlus Nord N10 5G Android-smartphone

Produktets højdepunkter

 • Nord N10 5G tilbyder funktioner fra øverste hylde til en lavere pris
 • Den har hurtig kablet opladning, men ingen trådløs opladningsmuligheder
 • Telefonen mangler en officiel rating for vandmodstand

Du forventer måske ikke meget af en smartphone til under 300 dollars, men OnePlus Nord N10 5G vil forbløffe dig. Den har alt, hvad du ønsker af en god Android-telefon: et moderne design, en stor skærm med tynde kanter og høj opdateringshastighed, robust ydeevne, 5G, lang batterilevetid, udvidelig hukommelse, et solidt kamera samt stereohøjttalere og et standardlydstik.

Enhedens skærm på 6,5 tommer er skarp og perfekt til spil og videooptagelse. Vi var også imponeret af dens Qualcomm Snapdragon 690-chipsæt i mellemklassen, som har nok kraft til at klare enhver opgave hurtigt.

Det alsidige firdobbeltkamera på OnePlus Nord N10 5G har en 64 MP hovedsensor, en 8 MP ultravidvinkelkamera, en 2 MP-enhed til at tage makrofotos fra en umulig tæt afstand og en 2 MP monokrom sensor. Dens 16MP selfie-kamera er også solidt.

Selv ivrig strømforbruger kan forvente mere end en dags brug, før der er brug for en stikkontakt eller en batteripakke. Telefonen leveres sammen med en hurtigoplader – du kan forvente en fuld opladning på omkring en time eller mange timers brug på 10-15 minutter.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Android-smartphone

Bedste store Android ▪ Samsung Electronics ▪ køb nu

Bedste store Android-smartphone - Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Android-smartphone

Produktets højdepunkter

 • Samsungs bedste smartphone med storskærm til dato
 • Det mest alsidige kamera i branchen
 • Den første Galaxy S-telefon med understøttelse af S Pen-stylus

Samsungs Galaxy S21 Ultra 5G er uden sammenligning den bedste Android-telefon med stor skærm i dag. Sammenlignet med Galaxy S21 har den en større og skarpere 6,8″ AMOLED-skærm, et kraftigere kamera, et større batteri på 5.000 mAh og en højere pris. Ultra har også et Corning Gorilla Glass Victus-bagpanel, der er mere luksuriøst end Galaxy S21’s plastikcover.

Galaxy S21 Ultra’s firedobbeltkamera har klassens bedste, herlige zoomfunktioner. Det har en duo af optiske zoomobjektiver med 3X og 10X forstørrelse samt den magiske evne til at tage billeder med 100X Space Zoom. Telefonens 108MP-hovedfotosensor har på den anden side den højeste opløsning i branchen.

Understøttelse af S Pen stylus – en karakteristisk Galaxy Note-funktion – kom til Galaxy S-serien sammen med S21 Ultra. Det valgfrie tilbehør gør telefonen fantastisk til produktivitets- og kreativitetsopgaver. Du skal dog bruge et dedikeret etui til at opbevare den.

iPhone 12 mini

Bedste lille smartphone ▪ Apple ▪ køb nu

Bedste lille telefon - iPhone 12 mini

Produktets højdepunkter

 • Alt det, vi elsker ved iPhone 12, i en mere kompakt formfaktor
 • Det mest prisvenlige medlem af iPhone 12-produktfamilien
 • IPhone 12 mini har en lidt kortere batterilevetid end sine større søskende

IPhone 12 mini er uden tvivl den bedste lille telefon, der findes på markedet i dag. I modsætning til enhver smartphone på øverste hylde gør mini’s kompakte krop den nem at bruge med én hånd – med eller uden en utallige på.

Som navnet antyder, er iPhone 12 mini en mindre variant af iPhone 12 med samme design og opbygning. Når det kommer til specifikationer, er telefonerne identiske, bortset fra en 5,4″ Super Retina-skærm (det mindste iPhone OLED-panel til dato) og et batteri med lavere kapacitet, bortset fra en 5,4″ Super Retina-skærm (det mindste iPhone OLED-panel til dato). Det betyder, at du får den samme fremragende iPhone-ydelse, men i et mindre kabinet.

Det bedste af det hele er, at mini’ens startpris på 699 USD gør den til den mest overkommelige iPhone 12-iteration. En model med 128 GB lagerplads koster dig kun 50 dollars ekstra. Du kan bestille den i sort, hvid, blå, grøn og (PRODUCT)RED.

Google Pixel 5 Android-telefon

Den bedste Android-oplevelse ▪ Google ▪ køb nu

Bedste Android-oplevelse - Google Pixel 5 Android-telefon

Produktets højdepunkter

 • Den mest opdaterede Android-oplevelse, uden bloatware
 • Pixel 5 har et dygtigt dobbeltkamera, men det mangler et zoomobjektiv
 • Dens vandafvisende kabinet er lavet af 100 % genbrugsaluminium

Googles egen Pixel 5 leverer den bedste Android-brugeroplevelse i en smartphone i dag. Telefonen kører altid den nyeste og mest avancerede iteration af platformen, uden bloatware.

Desuden vil telefonen altid være blandt de første til at få nye Android-funktioner og kritiske sikkerhedsopdateringer. Desuden vil Google støtte sine kreationer med opdateringer i mindst 3 år – længere end nogen konkurrent.

Pixel 5 har også et elegant design, en vandtæt metalkonstruktion, en skarp OLED-skærm med en høj opdateringshastighed og et fantastisk dobbeltkamera. Understøttelse af omvendt trådløs opladning er en anden bemærkelsesværdig funktion, der for første gang er tilgængelig på en Pixel-telefon. Produktets Snapdragon 765-chip er, selv om den ikke er den mest kraftfulde, stadig rigeligt kapabel.

Vi kan virkelig godt lide den gode gamle fingeraftrykssensor på bagsiden af Pixel 5. Den er mere pålidelig end nogle af konkurrenternes sensor under skærmen, og da ansigtsmasker er en del af vores daglige rutine, er fingeraftrykssensoren mere praktisk end Apples Face ID.

Sony Xperia 1 II Android-smartphone

Bedste lyd ▪ Sony ▪ køb nu

Bedste lyd - Sony Xperia 1 II Android Smartphone

Produktets højdepunkter

 • Den eneste high-end smartphone med et lydstik
 • Xperia 1 II har den skarpeste skærm i sin klasse
 • Dens kamera-interface har funktioner, som fotoentusiaster vil elske

Hvis du er audiofil, har du brug for Sony Xperia 1 II. Android-telefonen er spækket med smarte funktioner, med et standardlydstik i spidsen – en funktion, som konkurrenterne især mangler. Den kan afspille indhold med høj lydstyrke uden kvalitetstab, ligesom den kan få komprimeret lyd til at lyde bedre via en AI-drevet opskaleringsmotor.

Xperia 1 II’s 4K OLED-skærm er et vidunder at se på, og den skarpeste i sin klasse. Stereohøjttalerne er også imponerende, og du kan synkronisere enhedens vibrationer med lyden for at gøre gaming og videovisning på telefonen mere medrivende.

Xperia 1 II’s tredobbelte snapper, der er skabt i samarbejde med guruerne, der laver Sonys spejlløse Alpha-kameraer, har hurtig fokus og fantastisk billedkvalitet. Telefonen har også en hardwareudløserknap.

Ud fra et ydelsesmæssigt perspektiv gør Qualcomm Snapdragon 865-chipsættet det muligt for telefonen at erobre enhver opgave, du kaster efter den. Dens batterilevetid er også fremragende. Vi ville bare ønske, at den havde 5G-forbindelse.