De bedste hovedtelefoner og øretelefoner til sport, når du skal nå dine fitness-mål

27. november 2021

Hvis du er til træning, er det sandsynligt, at du har nøje udvalgt dit udstyr for at gøre din træningsrutine så behagelig og effektiv som muligt. Du har valgt gode sneakers, valgt en fitness-tracker og sikkert endda købt en flot sportstaske, så det er nok på tide at skille dig af med dit gamle par hovedtelefoner. Heldigvis findes der masser af nye træningsvenlige hovedtelefoner og ørepropper, der kan forstærke enhver fitnessrutine.

Træningshovedtelefoner og øretelefoner er designet til at kunne tåle at blive udsat for vand, sved og støv, og til at blive siddende på en behagelig måde under dine hårdeste træningssessioner. De leverer en kraftfuld og fyldig lyd, hvis forstærkede bas er perfekt til at holde dig motiveret. Nogle produkter har også ledsagende apps med mange funktioner, som giver brugerne mulighed for at justere lyden, tilpasse deres kontroller og muligvis få nye funktioner via firmwareopdateringer.

Bedste sportshovedtelefoner

Sådan testede vi

Inden vores test begyndte, brugte jeg flere uger på at undersøge mere end 30 forskellige træningshovedtelefoner, hvilket omfattede læsning af anmeldelser fra forbrugere og førende publikationer samt henvendelse til brancheeksperter med alle yderligere spørgsmål, jeg havde om produkterne.

Jeg sikrede mig også, at de produkter, der er medtaget her, er pålidelige og fremtidssikrede. Funktioner som Bluetooth 5.0 (eller højere) og et USB-C (eller Lightning)-stik til opladning er must-haves i 2021, da de forlænger produkternes levetid betydeligt. Kompatibilitet med trådløs opladning er en anden nyttig funktion, som jeg holdt øje med.

Efter at have identificeret vores bedste valg i denne produktkategori begyndte jeg en ugelang proces med at teste disse sportshovedtelefoner under daglig træning. Jeg undersøgte produkterne nøje ved hjælp af følgende kriterier:

 • Design – med fokus på produktets holdbarhed, komfort og ergonomi.
 • Lydpræstation – hvordan hovedtelefonerne og ørepropperne klarede sig, mens de lyttede til lydindhold og foretog opkald.
 • Batterilevetid – hvor længe produktets opladning varede, de tilgængelige opladningsmetoder og (hvor det er relevant) kapaciteten af opbevaringsetuiet.

Der er et par andre vigtige faktorer, som du skal kende til, før du køber et par træningshovedtelefoner. Den første er at kende forskellen mellem vandafvisende og fuldt vandtætte høretelefoner – dette er angivet med en IP rating. Et vandafvisende produkt kan overleve sved og stænk samt forskellige former for eksponering for rindende vand. Vandtætte produkter kan derimod nedsænkes fuldt ud under vand. Vi har medtaget IP-klassificeringen for alle de produkter, der er med på vores liste.

Ingen træning var forbudt eller for svedig til vores produkttest – jeg havde dem på under både konditionstræning og træning med lavere intensitet. Jeg vurderede også kvaliteten og bekvemmeligheden af deres kontrolfunktioner ved at justere afspilningen og lydstyrken samt ved at foretage opkald. Ydelsen af produkternes indbyggede mikrofoner var en anden vigtig funktion, som vi testede, så vi sikrede os, at de opretholdt en pålidelig forbindelse under telefon- og videokonferenceopkald.

Få mere at vide om de bedste sportshovedtelefoner og øretelefoner fra vores hands-on-test.

Jaybird Vista 2 True Wireless Earbuds

Vores bedste valg ▪ Jaybird ▪ køb nu

Vores bedste valg - Jaybird Vista 2 True Wireless Earbuds

Vigtigste specifikationer

 • Type: True wireless earbuds
 • IP-klassificering: Vand-, sved- og støvafvisende med IP68-klassificering (IP54 for opladningsetuiet)
 • Batterilevetid: 8 timer (24 timer med opladningsetui)
 • Garanti: 1 år

Jaybird introducerede for nylig Vista 2 true wireless earbuds, og selv om det er en stor erklæring, er det vores foretrukne hovedtelefoner til træning. De opfylder ganske enkelt alle de krav, som et par fantastiske sportshøretelefoner bør opfylde. De stofbeklædte knopper er overraskende stilfulde og samtidig uovertruffent holdbare, ligesom de er i stand til at levere topklasse-lyd og pålidelig støjreduktion.

Med den tilhørende app til øretelefonerne er det så nemt som muligt at tilpasse deres kraftfulde lyd. Der er endda en mulighed for at opleve en helt personlig lyttetilstand ved at gennemføre en høretest via appen.

Jaybird Vista 2-ørepropperne er den mest robuste løsning på denne liste, hvilket gør dem ideelle til alle dine fitnessbehov. Deres opladningsetui er i modsætning til de fleste rivaler også vandafvisende.

Produktets støjreduktion er let at styre via tryk på hver enkelt øreprop. Høretelefonerne har en SurroundSense-tilstand, der lader omgivende støj komme ind, så du kan være opmærksom på dine omgivelser.

Knopperne kan levere op til 8 timers afspilning mellem opladninger. Deres opbevaringsetui kan rumme 16 timers afspilning, og det er kompatibelt med trådløs opladning.

Jabra Elite Active 75t trådløse hørebøffer

Runner up ▪ Jabra ▪ køb nu

Nummer to - Jabra Elite Active 75t trådløse øretelefoner

Vigtigste specifikationer

 • Type: Lydbånd med en diameter på 1,5 mm: True Wireless Earbuds: Garanti: 1 år
 • IP-klassificering: Vand-, sved- og støvafvisende med IP57-klassificering
 • Batterilevetid: 7,5 timer (28 med opladningsetui)
 • Garanti: 2 år

Enestående komfort, en kraftig lyd, evnen til at modstå dine mest udfordrende øvelser og en behagelig pris gør Jabra Elite Active 75t-øretelefonerne til vores næstbedste valg. Høretelefonerne fås i flere farver og tilbyder også solid støjreduktion, så du kan fordybe dig under dine træningssessioner.

Hvis du leder efter et par øretelefoner, der kan klare det hele ret godt – fra træning til at sidde i et opkald – så er Jabras nok dit bedste bud.

Heldigvis har den kraftige bas i Jabra Elite Active 75t ikke en negativ effekt på højttalerne og mellemtonen. Uanset dine musikpræferencer vil du nyde den lydmæssige oplevelse. Du kan finjustere sidstnævnte via en mobilapp.

Høretelefonerne kan holde op til 7,5 timer mellem opladninger (5,5 timer med støjreduktion). Du kan forvente næsten tre fulde opladninger fra deres etui. Der findes også en lidt dyrere Elite Active 75t-version med et etui til trådløs opladning.

Bose Sport Wireless Earbuds

Bedste Bose-øretelefoner ▪ Bose ▪ køb nu

Bedste Bose-øretelefoner - Bose Sport Wireless Earbuds

Vigtigste specifikationer

 • Type: Lydtelefoner Ægte trådløse øretelefoner
 • IP-klassificering: Vandafvisende IPX4-klassificering
 • Batterilevetid: 5 timer (15 med opladningsetui)
 • Garanti: 1 år

Bose Sport-øretelefonerne er en efterfølger til de legendariske SoundSport Free – lydgigantens vanvittigt populære, første helt trådløse produkt nogensinde. De har et slankt design med praktiske touch-kontroller, en robust konstruktion og lydproducentens signatur: utrolig underholdende lyd. De fås i sort, hvid og blå, og hver farve leveres med et matchende etui og ørepropper.

Som alle Bose-hovedtelefoner og -ørepropper klarer Sport sig også usædvanligt godt under opkald. Med Bluetooth 5.1 om bord vil de også opretholde en super forbindelse med enhver smartphone i mange år fremover.

Jeg var imponeret over touch-kontrollerne på Sport-øretelefonerne, mens jeg testede dem. Muligheden for at ændre lydstyrken ved blot at stryge op og ned var særlig smart, og brugeroplevelsen kan tilpasses via den intuitive Bose Music-app.

Med kun op til 5 timers batterilevetid (15 timer med det medfølgende etui) lader Bose Sport-øretelefonerne en smule tilbage at ønske, når det kommer til batteriets udholdenhed. Deres rivaler kan holde længere mellem opladningerne.

adidas RPT-01 trådløse hovedtelefoner

Bedste trådløse hovedtelefoner ▪ adidas ▪ køb nu

Bedste trådløse hovedtelefoner - adidas RPT-01 trådløse hovedtelefoner

Vigtigste specifikationer

 • Type: Lydbånd On-ear trådløse hovedtelefoner
 • IP-klassificering: Vandafvisende med IPX4-klassificering
 • Batterilevetid: 40 timer
 • Garanti: 1 år

De fleste over-ear-hovedtelefoner er irriterende at træne med, da de rykker sig ved hver eneste bevægelse i din fitnessrutine. Men adidas RPT-01 har en behagelig og sikker pasform med praktiske betjeningselementer, en robust konstruktion, en førsteklasses lyd og lang batterilevetid. Du kan bestille dem i lys eller mørkegrå samt i iøjnefaldende koralfarvet med lyseblå accenter.

Dåsenes indvendige hovedbøjle har et tekstureret mønster, der hjælper dem med at blive på plads. Deres stofhovedbøjle og ørekopper er aftagelige og kan vaskes.

Lyden fra adidas RPT-01 er sjov og motiverende i lige så høj grad. Du kan indstille den efter din smag via en mobilapp. Sidstnævnte giver dig også mulighed for at tilpasse headsettets kontroller.

Soundcore Life A1 trådløse ørepropper

Bedste budget ▪ Soundcore ▪ Køb nu

Bedste budget - Soundcore Life A1 trådløse øretelefoner

Vigtigste specifikationer

 • Type: Høretelefoner Ægte trådløse øretelefoner
 • IP-klassificering: IP Fuldt vandtæt med IPX7-klassificering
 • Batterilevetid: 9 timer (35 med opladningsetui)
 • Garanti: 18 måneder

Ankers trådløse Soundcore Life A1-øretelefoner er den bedste løsning for sparsomme træningskrigere. For mindre end $60 tilbyder de en problemfri og behagelig pasform med smarte touch-kontroller, en kraftig og underholdende lyd og lang batterilevetid. Øretelefonerne har også et batterihus, der er kompatibelt med trådløs opladning – en bemærkelsesværdig bedrift i betragtning af hvor overkommelige de er.

Soundcore Life A1 er udstyret med 8-millimeter lyddrivere og leverer en afbalanceret lyd. Vi kan godt lide, at der er en trio af equalizer-tilstande at vælge imellem: en Soundcore Signature (den mest afbalancerede), Bass Booster (perfekt til træning) og Podcast.

Knoppernes lydydelse under opkald er også pålidelig. Hver bud indeholder en duo af mikrofoner, hvilket sikrer, at deltagerne i opkaldet kan høre dig højt og tydeligt.

Life A1-ørepropperne kan levere op til 9 timers trådløs lyd mellem opladningerne. Deres USB-C-udstyrede opladningsetui kan holde til yderligere 26 timers afspilning. Den er også i stand til at give knopperne nok strøm til op til 1,5 times trådløs afspilning efter kun 10 minutters opladning.

Powerbeats Pro trådløse øretelefoner

Skræddersyet til Apple ▪ Beats ▪ køb nu

Skræddersyet til Apple - Powerbeats Pro trådløse øretelefoner

Vigtigste specifikationer

 • Type: Lydstyrke Ægte trådløse øretelefoner
 • IP-klassificering: Vandafvisende med IPX4-klassificering
 • Batterilevetid: 9 timer (24 timer med opladningsetui)
 • Garanti: 1 år

Powerbeats Pro er fremragende træningshøretelefoner, især for Apple-brugere. De er lige så ubesværet nemme at parre med Apple-gadgets, som det kan blive, takket være teknologigigantens H1 trådløse chip. Når de er forbundet til f.eks. din iPhone, vil lytterne også parre sig med alle Apple-enheder, der bruger den samme iCloud-konto.

De øjeblikkeligt genkendelige Powerbeats Pro fås i mange farver og tilbyder en super sikker pasform med fantastisk knapbetjening samt mærkets karakteristiske lyd. En billigere variant med et halsbåndsdesign er også tilgængelig.

Knoppernes maksimale batterilevetid på 9 timer er solid, og deres opladningsetui holder næsten to ekstra fulde opladninger. Den har et praktisk Lightning-stik, selv om jeg ville ønske, at den var en smule mere kompakt.

Master & Dynamic MW07 GO trådløse ørepropper

De mest stilfulde ▪ Master & Dynamic ▪ Køb nu

De mest stilfulde - Master & Dynamic MW07 GO Wireless Earbuds

Vigtigste specifikationer

 • Type: Lydbånd Ægte trådløse øretelefoner
 • IP-klassificering: Vandafvisende med IPX6-klassificering
 • Batterilevetid: 10 timer (22 timer med opladningsetui)
 • Garanti: 2 år

De trådløse MW07 Go-øretelefoner fra Master & Dynamic har et cool kabinet, hvis højteknologiske kompositmateriale typisk bruges i højtydende briller. De tilbyder også en fantastisk lydkvalitet, episk batterilevetid, en vandafvisende klassificering og en lang 2-årig garanti.

Drivet af 10-millimeter berylliumdrivere er lyden fra øretelefonerne enestående. Der er masser af bas til at drive dig frem, mens du træner, men også fint afstemte mellem- og højttoner, så du kan nyde de finere detaljer i dine yndlingsnumre. Takket være deres lydpræstationer er knopperne ikke kun et fremragende tilbehør til fitnesscentret, men er også ideelle til daglig brug.

Med op til 10 timers standalone-batterilevetid er MW07 Go-ørepropperne meget pålidelige. Deres stofbeklædte opladningsetui holder en smule mere end en ekstra fuld opladning for i alt 22 timers lydafspilning.

Høretelefonerne har en behagelig og sikker pasform takket være virksomhedens egenudviklede silikonepasningsvinger. De har også praktiske knapkontroller, der er nemme at trykke på og ganske praktiske under træning.

Klipsch T5 II True Wireless Sport Earphones

Splurgeworthy og højteknologisk ▪ Klipsch ▪ shop nu

Splurgeworthy og højteknologisk - Klipsch T5 II True Wireless Sport Earphones

Vigtigste specifikationer

 • Type: Lydtelefoner Ægte trådløse øretelefoner
 • IP-klassificering: Vandafvisende med IPX67-klassificering
 • Batterilevetid: 8 timer (32 med opladningsetui)
 • Garanti: 1 år

Klipsch T5 II True Wireless Sport-øretelefonerne er alene på grund af deres opbevaringsetui værd at overveje. Den er fuldt vandtæt med en IP67-klassificering og er udstyret med et system til fjernelse af fugt, som hjælper med at tørre dine øretelefoner efter træning eller udsættelse for vand.

Lydmæssigt er Klipsch-øretelefonerne blandt de bedste, der er værd at købe. De leverer det berømte mærkes legendariske lyd, som kan tilpasses via en mobilapp. Men i betragtning af at lytterne koster over 200 dollars, kunne de også godt bruge støjreduktion.

Ørepropperne har et elegant design og praktiske betjeningsmuligheder med en gennemsigtighedstilstand, der hjælper brugerne med at blive opmærksomme på deres omgivelser. De fungerer også godt under opkald takket være en

kvartet af mikrofoner indbygget i hver øresnegl.

Du kan forvente op til 8 timers afspilning mellem opladninger fra øretelefonerne. Deres USB-C- og trådløse opladningskompatible etui kan holde til yderligere tre fulde opladninger.

Klipsch tilbyder produktet i sort, grå og grøn. En variant, der er skabt i samarbejde med den ikoniske bilproducent McLaren, er også tilgængelig.

UA True Wireless Flash X-hovedtelefoner af JBL

Bedste opladningsetui ▪ UnderArmour ▪ køb nu

Bedste opladningsetui - UA True Wireless Flash X Headphones fra JBL

Vigtigste specifikationer

 • Type: Lydbånd Ægte trådløse øretelefoner
 • IP-klassificering: Fuldt vandtæt IPX7-klassificering
 • Batterilevetid: 10 timer (50 med opladningsetui)
 • Garanti: 1 år

De trådløse JBL Under Armour Flash X-øretelefoner har et cool og holdbart design, topklasse komfort og en lydydelse, der matcher. Deres taktile knapbetjening er blandt de mest pålidelige på denne liste.

Flash X-øretelefonerne har også en lang batterilevetid på op til 10 timer mellem opladningerne. Deres opbevaringsetui med USB-C-stik har derimod et cool design med en iøjnefaldende metalfinish og en glidende bakke, der er virkelig sjov at interagere med.

Det medfølgende opbevaringstilbehør har en lige så imponerende kapacitet og en praktisk batteriindikator med LED-lys. Den kan rumme en kvartet af yderligere fulde opladninger til i alt 50 timers musik. Det ville dog have været endnu bedre, hvis det var kompatibelt med trådløs opladning.

Endnu en fremragende funktion for cardiojunkier er, at hvert par trådløse JBL Under Armour Flash X-øretelefoner leveres med et gratis års premiumabonnement på MapMyRun, som i sig selv er 30 dollars værd.

Sony WF-SP800N trådløse hørebøffer

Bedste støjreduktion ▪ Sony ▪ køb nu

Bedste støjreduktion - Sony WF-SP800N trådløse hørebøffer

Vigtigste specifikationer

 • Type: Lydbånd Ægte trådløse øretelefoner
 • IP-klassificering: Vandafvisende med IP55-klassificering
 • Batterilevetid: 9/13 timer (18/26 med opladningsetui)
 • Garanti: 1 år

Sonys WF-SP800N trådløse høretelefoner skiller sig ud med lang batterilevetid og støjreducerende teknologi af høj kvalitet. Sidstnævnte gør de trådløse knopper til et fremragende valg til daglig brug. De fås i sort, blå eller orange.

Lydydpræstationen i ørepropperne er blandt produktkategoriens bedste. Den er generelt godt afbalanceret, og brugerne kan justere den efter deres smag via en mobilapp.

Knopperne føles sikre under stort set alle aktiviteter, og deres berøringsfølsomme kontroller kan tilpasses via Sonys app. De er dog ikke lige så problemfri at bruge som rigtige knapper.

Du kan forvente op til 9 timers trådløs afspilning fra knopperne med deres støjreduktion slået til. Hvis du deaktiverer den, forlænger batteritiden til klassens førende 13 timer mellem opladningerne. Bæretasken kan holde til en fuld opladning.

JBL Endurance Peak II trådløse hørebøffer

Bedst til 100 $ ▪ JBL ▪ køb nu

Bedst til 100 $ - JBL Endurance Peak II Wireless Earbuds

Nøgle specifikationer

 • Type: Lydbånd Ægte trådløse øretelefoner
 • IP-klassificering: Vandafvisende med IPX7-klassificering
 • Batterilevetid: 6 timer (30 timer med opladningsetui)
 • Garanti: 1 år

De trådløse JBL Endurance Peak II-øretelefoner er de bedste, du kan købe for 100 USD. De har en behagelig og pålidelig pasform med justerbare ørekroge, en holdbar konstruktion, en førsteklasses lyd med et kraftigt lavt område og praktiske betjeningsmuligheder.

Endurance Peak II-øretelefonerne, der er drevet af 10-millimeter-lyddrivere, leverer en lydoplevelse med tordnende bas. Det er dog vigtigt at bemærke, at der ikke er nogen mulighed for at justere lyden af knopperne via en mobilapp.

Jeg var imponeret over JBL Endurance Peak II-øretelefonernes sikre pasform, mens jeg testede dem under træning. Deres ørekroge og behagelige silikone-ørepropper hjalp dem med at blive på plads under mine rebspring-sessioner. Deres kontroller er også i topklasse, og de omfatter mulighed for at justere afspilningslydstyrken.

Du kan forvente op til 6 timers trådløs afspilning fra JBL Endurance Peak II. Det medfølgende opladningsetui med et USB-C-stik rummer 24 timers ekstra musik. Høretelefonerne fås i sort, hvid og blå med et matchende opbevaringsetui.

Sony WF-XB700 Extra BASS True Wireless Earbuds

Den mest episke bas ▪ Sony ▪ køb nu

Mest episke bas - Sony WF-XB700 Extra BASS True Wireless Earbuds

Vigtigste specifikationer

 • Type: Lydbånd Ægte trådløse øretelefoner
 • IP-klassificering: Vandafvisende med IPX4-klassificering
 • Batterilevetid: 9 timer (18 timer med opladningsetui)
 • Garanti: 1 år

WF-XB700 Extra BASS ægte trådløse hørebøffer fra Sony kan, som navnet antyder, levere en seriøs episk bas. Under min test kunne jeg ikke lade være med at grine, hver gang jeg spillede “Thunderstruck” af AC/DC – et af mine yndlingsgymnastiknumre.

Knoppernes bas har ikke nogen større effekt på deres ydeevne i mellem- og højttoneniveauet. Det gør dem til et solidt valg til daglig brug, ikke kun som træningstilbehør.

Under min test fandt jeg, at ørepropperne var meget komfortable. Deres huse er dog mærkbart mere omfangsrige end deres konkurrenters.

Hvis du leder efter ørepropper til træning, der bliver siddende og hjælper med at blokere for støj, leverer Sony WF-XB700-hovedtelefonerne en klar lyd med den rette mængde bas. Hvis du er vant til mindre øretelefoner, skal du måske lige vænne dig til dem.

De trådløse øretelefoners 9 timers batteriydelse er fremragende, men USB-C-opladningsetuiet holder kun til én ekstra fuld opladning. I betragtning af produktets pris mener jeg ikke, at det er en dealbreaker.

Soundcore Liberty 2 Wireless Earbuds fra Anker

Skræddersyet lyd ▪ Soundcore ▪ Køb nu

Skræddersyet lyd - Soundcore Liberty 2 Wireless Earbuds fra Anker

Vigtigste specifikationer

 • Type: Lydbånd Ægte trådløse øretelefoner
 • IP-klassificering: Vandafvisende med IPX5-klassificering
 • Batterilevetid: 8 timer (32 med opladningsetui)
 • Garanti: 18 måneder

Soundcore Liberty 2 ørepropperne fra Anker leverer en lyd af høj kvalitet, der er tilpasset din hørelse. Anker har opnået dette via en proprietær teknologi kaldet HearID. Når du har taget en kort test ved hjælp af en Soundcore-mobilapp, får du en personlig lydoplevelse, der er afstemt til at matche din høres nøjagtige følsomhed.

Knopperne er gode til træning takket være en letvægtsbygning, en behagelig pasform med praktiske ørevingeindsatser og en solid klassificering for vandmodstand. De er også dækket af en længere garanti end de fleste rivaler.

Anker har udstyret ørepropperne med fire mikrofoner og uplink-støjreduktionsteknologi, så de lyder usædvanligt godt under opkald. Dette resulterer i en imponerende opkaldskvalitet.

Du kan forvente op til 8 timers trådløs afspilning fra Soundcore Liberty 2 mellem opladningerne. I det medfølgende USB-C-bæretui til hørebøfferne er der plads til tre ekstra fulde opladninger.