De 13 bedste trådløse øretelefoner

17. december 2021

At købe trådløse øretelefoner i dag kan være en overvældende oplevelse på grund af det store antal muligheder, du kan vælge imellem. Uanset om du er på udkig efter en prisbillig løsning, en god træningsmakker eller øretelefoner, der hjælper dig med at lukke af for dine omgivelser, er der et par derude i dag, der kan gøre alt, hvad du har brug for.

Alle produkterne på vores liste er helt trådløse. Engang var de en del af en dyr og ufuldkommen underkategori af produkter, men nutidens bedste trådløse høretelefoner har udviklet sig til at levere fantastisk lyd, en pålidelig enhedsforbindelse og tilstrækkelig batterilevetid til at opfylde de fleste brugeres krav – alt sammen uden ledninger.

Støjreduktion er en anden praktisk funktion, som nu er allestedsnærværende i trådløse øretelefoner af høj kvalitet. Førende produkter fra Apple, Bose, Soundcore og Samsung, for blot at nævne nogle få mærker, vil ikke kun underholde dig, men også uden besvær lukke for støj fra omgivelserne.

Bedste trådløse øretelefoner

Sådan testede vi

Vi har testet earbuds hvad der føles som på daglig basis. Efter at have gennemgået anmeldelser fra forbrugere og læst andre brancheeksperters tanker, begav vi os ud på en omfattende personlig test.

Vi brugte mindst en uge med hvert valg på denne liste og brugte ørepropperne dagligt på min pendling, på arbejde og endda under træning. Vi vurderede øretelefonerne ud fra følgende kriterier:

  • Ergonomi og hvordan de føles i øret
  • Lydydelse og generel lydkvalitet
  • Pasform under forskellige aktiviteter
  • Batteriets levetid

Vi ved alle, at lyden er en af de vigtigste faktorer, når vi køber trådløse hørebøffer. For at teste øretelefonernes lydkapacitet lyttede vi til vores yndlingsspillelister – sammen med et par podcasts – og var meget opmærksomme på deres hørbare frekvensområde. Udtrykket henviser til headsettets evne til at levere diskant (højder), mellemtone og bas i dine yndlingsnumre.

Diskant- og mellemtoneydelsen adskiller de bedste trådløse høretelefoner fra deres rivaler. Det vil hjælpe dig med at nyde vokalen samt de finere detaljer i et sangs instrumentale akkompagnement fuldt ud. Bas er typisk den letteste lydbit at gengive. Men – især i headsets til overkommelige priser – kan det komme på bekostning af mellem- og højttalerne.

Vi foretog og tog også opkald med hvert headset for at vurdere lydkvaliteten og de indbyggede mikrofoners ydeevne.

Hvad du skal overveje

Inden du vælger dit nye par høretelefoner, er der flere vigtige ting, du skal kigge efter: holdbart design, pålidelig pasform, pålidelig batterilevetid og god lydydelse (også under opkald), alt sammen til en pris, der passer ind i dit budget. Gode trådløse øretelefoner skal være slanke, komfortable, vandafvisende og i stand til at levere underholdende lyd, uanset hvilket indhold du afspiller.

Yderligere funktioner som støjreduktion og app-aktiverede ekstrafunktioner er også vigtige at overveje. Heldigvis kan du finde begge dele selv i rimeligt prissatte trådløse øretelefoner. Det er en stor ting – for indtil for ikke så længe siden var sådanne funktioner udelukkende forbeholdt højpristilbud.

Batterilevetiden i ægte trådløse øretelefoner er blevet meget bedre i årenes løb, så selv et budgetvenligt par kan holde dig underholdt i mange timer mellem opladningerne. Når det kommer til opladning, er et USB-C-stik nu obligatorisk for alle bøffer derude, uanset deres prisniveau. På den anden side bør du, når du køber high-end-produkter, forvente et etui, der er kompatibelt med trådløs opladning.

Vær opmærksom på, at øreproppernes lydkvalitet og støjdæmpning typisk er direkte relateret til deres prisskilt. Hvis du bruger mere på et produkt fra øverste hylde, får du uundgåeligt en mere detaljeret lyd samt færre distraktioner. Når det er sagt, vil vores budgetvenlige valg også holde dig fokuseret og underholdt, så længe du styrer dine forventninger.

Nu hvor du ved, hvad du skal kigge efter i et par knopper, kan du tjekke vores anmeldelser af de bedste trådløse øretelefoner på markedet i dag, og gøre dig klar til at begynde en ny lydrejse uden ledninger.

Beats Studio Buds trådløse øretelefoner

Bedste samlet ▪ Beats ▪ køb nu

Bedste samlet set - Beats Studio Buds trådløse øretelefoner

De helt nye Beats Studio Buds er de bedste trådløse øretelefoner for de fleste forbrugere. De har alt, hvad du ønsker dig af trådløse øretelefoner: cool design, fremragende komfort, kvalitetslyd og støjreduktion samt en solid batterilevetid.

Det bedste af det hele er, at Studio Buds også har en behagelig pris på under 150 dollars. Vi ville bare ønske, at deres USB-C-batteri etui havde mulighed for trådløs opladning. De ægte trådløse øretelefoner fås i sort, hvid og rød.

Jabra Elite 75t trådløse øretelefoner

Runner up ▪ Jabra ▪ shop nu

Nummer to - Jabra Elite 75t trådløse øretelefoner

Næsten 2 år efter deres lancering er Jabra Elite 75t-øretelefonerne stadig et af vores bedste valg i denne produktkategori. De er elegante, komfortable, holdbare og underholdende lydmæssigt. Takket være en firmwareopdatering længe efter deres lancering tilbyder knopperne også pålidelig støjreduktion.

Elite 75t leverer en kraftig lyd, som du kan justere via Jabras mobilapp. Takket være fire indbyggede mikrofoner lyder telefonopkald også fremragende. Endelig holder knopperne op til 7,5 timer mellem opladningerne, og deres batterikasse kan rumme et par ekstra.

Apple AirPods Pro

Skræddersyet til Apple ▪ Apple ▪ køb nu

Skræddersyet til Apple - Apple AirPods Pro

AirPods Pro har flere funktioner end den ikoniske og allestedsnærværende almindelige variant, med en fremragende støjreduktionsteknologi, bedre ergonomi (der er endda en test for at sikre, at de passer perfekt) og en IPX4-klassificering for vandtæthed. På grund af den trådløse H1-chip er AirPods Pro utrolig nemme at parre med Apple-enheder. De er uden tvivl den bedste løsning for iPhone-, iPad- og Mac-brugere.

Lyden fra AirPods Pro er som altid imponerende. Uanset dine indholdspræferencer vil knopperne levere en lydoplevelse, der er afbalanceret og underholdende i lige høj grad.

Anker Soundcore Life P2 Wireless Earbuds

Bedste budget ▪ Anker ▪ Køb nu

Bedste budget - Anker Soundcore Life P2 Wireless Earbuds

De helt trådløse Soundcore Life P2-øretelefoner fra Anker leverer overdrevet godt i forhold til deres pris. Knopperne har et raffineret design, en behagelig pasform og en underholdende lyd med den helt rigtige mængde forstærket bas.

Den matsorte finish med kobberaccenter er særlig bemærkelsesværdig, da den giver dem et mere luksuriøst udseende. Deres fuldt vandtætte konstruktion med en IPX7-klassificering er også en fantastisk funktion til dette prisniveau.

Knoppernes batteriudholdenhed er også imponerende. Det samme gælder for deres bæretaske med hurtig opladningsmuligheder.

Sony WF-1000XM4 trådløse hørebøffer

Bedste støjreduktion ▪ Sony ▪ køb nu

Bedste støjreduktion - Sony WF-1000XM4 trådløse hørebøffer

Sonys nyeste WF-1000XM4 ægte trådløse øretelefoner er nutidens bedste med indbygget støjreduktion. De fjerner omgivende støj bedre end nogen anden konkurrent. Knoppernes lydkvalitet er lige så fantastisk, hvilket gør dem til den bedste løsning, hvis deres 280 dollars passer ind i dit budget.

Den nyeste udgave er en betydelig opgradering i forhold til den fremragende Sony WF-1000XM3 og har også en mere behagelig pasform, en vandafvisende konstruktion, længere batterilevetid og et etui, der er kompatibelt med trådløs opladning. Du kan bestille produktet i sølv eller sort med elegante guldaccenter.

Soundcore Liberty Air 2 Pro trådløse hørebøffer

Bedste AirPods-alternativ ▪ Anker ▪ køb nu

Bedste AirPods-alternativ - Soundcore Liberty Air 2 Pro trådløse hørebøffer

Ankers Soundcore Liberty Air 2 Pro trådløse øretelefoner er et solidt AirPods-alternativ med en lavere pris, en mere robust konstruktion, længere batterilevetid, et trådløst opladningsetui samt indbygget aktiv støjreduktion.

Knopperne har en imponerende lyd, som kan skræddersys til netop din hørelse. Deres støjreduktion er lige så solid, og det samme er deres ydeevne under opkald. Bemærkelsesværdigt nok tilbyder produktets ledsager-app et sæt af lydtilpasningsværktøjer, der er de bedste i deres klasse.

Bose QuietComfort Wireless Earbuds

Bedste Bose-øretelefoner ▪ Bose ▪ køb nu

Bedste Bose-ørepropper - Bose QuietComfort trådløse hørebøffer

Bose QuietComfort-ørepropperne har støjreducerende funktioner, som gør dem i stand til at dæmpe lyden lige så godt som de bedste Bose Noise Cancelling Headphones 700. Du kan justere støjreduktionen ved at vælge mellem 10 forskellige niveauer i Bose Music-appen.

Som alle Bose-produkter leverer QuietComfort-øretelefonerne en afbalanceret lyd af høj kvalitet. Deres ydeevne under telefonopkald er også enestående.

Knopperne har en behagelig pasform, en vandafvisende konstruktion og berøringsfølsomme betjeningselementer. Op til 6 timers batterilevetid og en trådløs opladningsboks runder deres bemærkelsesværdige højdepunkter af.

Master & Dynamic MW08 Wireless Earbuds

Mest luksuriøse ▪ Master & Dynamic ▪ køb nu

Mest Luxurious - Master & Dynamic MW08 Wireless Earbuds

Hvis du går op i stil og håndværk frem for alt andet, vil disse knopper blive din nyeste besættelse.

De trådløse Master & Dynamic MW08-øretelefoner er luksuriøse, fyldt med funktioner og er deres høje pris helt og aldeles værd at betale. De er designet i New York City og har smukke keramiske huse, som fås i flere farver. Knopperne er også komfortable og vandafvisende.

Som alle M&D-produkter lyder MW08-knopperne exceptionelt godt takket være fint afstemte lyddrivere, og deres støjreduktionsteknologi kan justeres via en mobilapp. De har også en episk batterilevetid og et smukt opladningsetui med et hus i rustfrit stål.

Sony WF-XB700 Extra BASS trådløse hørebøffer

Bedst til bas ▪ Sony ▪ køb nu

Bedst til bas - Sony WF-XB700 Extra BASS Wireless Earbuds

Sonys WF-XB700 Extra BASS trådløse hørebøffer er, som navnet antyder, en drøm for dig, der kan lide at nyde musik med en kraftig lav tone. Ud over en wow-inducerende lyd har knopperne et behageligt underspillet design, intuitive betjeningsmuligheder og, bedst af alt, et prisskilt, der er umuligt at modstå.

Takket være en behagelig pasform med en sikker tri-hold-opsætning og en IPX4-klassificering for vandtæthed er WF-XB70-ørepropperne også perfekte til træning. Du kan bestille dem i sort eller blå.

Høretelefonerne kan holde op til helt fantastiske 9 timer mellem to batteriopladninger. De er udstyret med et fremtidssikret USB-C-stik, og deres bæretaske kan holde til en ekstra fuld opladning.

Samsung Galaxy Buds Pro trådløse øretelefoner

Skræddersyet til Samsung ▪ Samsung Electronics ▪ Køb nu

Skræddersyet til Samsung - Samsung Galaxy Buds Pro Wireless Earbuds

De støjreducerende Galaxy Buds Pro er Samsungs pendant til Apple AirPods Pro. De passer problemfrit sammen med Galaxy-smartphones, ligesom AirPods gør det med en iPhone. Du kan endda oplade dem trådløst (deres etui er kompatibelt) fra bagsiden af Samsung Galaxy-telefoner fra øverste hylde.

Med en duo af lyddrivere pr. øretelefon leverer Galaxy Buds Pro topklasse-lyd med understøttelse af flerdimensional lyd. Deres opkaldskvalitet er også fremragende.

Høretelefonernes støjreduktion er pålidelig og smart. Vi kan godt lide deres evne til at aktivere ambient mode ved at registrere brugerens stemme. Deres batterilevetid på 5 timer med støjreduktion aktiveret svarer til AirPods Pro’s batterilevetid.

House of Marley Redemption ANC Wireless Earbuds

Bedst for planeten ▪ Marley ▪ køb nu

Bedst for planeten - House of Marley Redemption ANC Wireless Earbuds

House of Marley Redemption ANC er de mest miljøvenlige trådløse øretelefoner, der findes på markedet i dag.

Ligesom alle mærkets produkter er de støjreducerende øretelefoner og deres opladningsetui fremstillet af bæredygtige materialer, herunder genbrugsplast og silikone samt genbrugstræ, blandt andet. De gør Redemption ANC ikke kun til miljøvenligt tilbehør, men også til karakterfulde tilbehør med et design, der er værd at tale om.

Lyden fra Redemption ANC-øretelefonerne er præget af kraftig og underholdende bas, præcis som du kan forvente af et House of Marley-produkt. Deres støjreducerende ydeevne er ikke på højde med produktkategoriens bedste tilbud fra Sony og Apple.

1More Comfobuds Pro Wireless Earbuds

Bedst under 100 $ ▪ 1MORE ▪ køb nu

Bedst under 100 $ - 1More Comfobuds Pro Wireless Earbuds

1More Comfobuds Pro er vores foretrukne trådløse øretelefoner under 100 $ takket være det smarte og holdbare design, den exceptionelle komfort (de er blandt de letteste derude) og den gode lydkvalitet. Ørepropperne tilbyder også en pålidelig støjreduktion, der kan tilpasses via en tilhørende app. Deres lyd er dog ikke justerbar.

Du kan forvente op til 8 timers trådløs musik fra Comfobuds Pro, og deres opbevaringsetui rummer flere ekstra opladninger. Høretelefonerne fås i sort eller hvid med et matchende etui.

Skullcandy Indy Evo trådløse øretelefoner

Indbygget flisetracker ▪ Skullcandy ▪ køb nu

Indbygget flisetracker - Skullcandy Indy Evo trådløse hørebøffer

Skullcandy Indy Evo ægte trådløse øretelefoner skiller sig ud i det overfyldte felt på under 100 $ med en indbygget Tile-tracker i hver enkelt knopp samt en lang 2-årig garanti. De har også et holdbart design og en behagelig pasform.

Udstyret med 6-millimeter lyddrivere leverer øretelefonerne en bas-tung lyd i musiktilstand. Heldigvis er der to ekstra EQ-forindstillinger (til film og podcasts), hvis du synes, at de lave toner er for kraftige. Skullcandy tilbyder Indy Evo i flere farver.