De 13 bedste AirTag-tegnebøger, så du aldrig behøver at erstatte dine tabte kort

28. januar 2022opdateret

Selv den mest ansvarlige person på jorden mister ting, og man kan hævde, at en tegnebog er den værste ting at miste. En AirTag Wallet er med til at sikre, at dine kontanter, kort og ID altid er lige ved hånden og ikke bliver glemt.

Hvis du ikke er bekendt med det, ligner en AirTag Wallet en traditionel tegnebog med én undtagelse – den har en indbygget lomme eller indsats, så du kan putte din AirTag-tracker i den. Hvis du stadig er usikker på, hvad en AirTag er, er essensen dette: Det er en gadget på størrelse med en sølvdollar, der kan kobles til din iPhone for at hjælpe dig med at finde og opspore tabte genstande, uanset om det er din pung, dine nøgler, fjernbetjeningen til tv’et eller dit solbrilleetui.

Desværre er der et begrænset antal AirTag Wallets at vælge imellem, da det er en så ny produktkategori. For at tage højde for dette har vi også anbefalet en håndfuld kortformede AirTag-etuier, som du kan indsætte din AirTag i, og som derefter nemt kan glide ind i din eksisterende pung.

De bedste AirTag-tegnebøger

Vi holder hele tiden øje med det nyeste og bedste iPhone-tilbehør og vil opdatere denne guide, så snart der kommer flere AirTag Wallets på markedet. Indtil videre er dette de bedste AirTag Wallets, som enhver iPhone-ejer bør overveje at købe for at holde et godt øje med sin tegnebog.

Kortlomme

Bedste AirTag-holder med lynlås ▪ Bellroy ▪ Køb nu

Bedste AirTag-holder med lynlås - kortlomme

Selv om denne lille læderpung teknisk set ikke blev designet med AirTag-trackere i tankerne, opbevarer den en perfekt. Denne pung er et godt valg for folk, der foretrækker at bære deres pung i deres forlomme.

Den har en lille indvendig pose til at holde kortene organiseret og beskyttet sammen med en SIM-kortplads til internationale rejsende, der skifter mellem flere telefonudbydere.

Med en bredde på 4 tommer og en højde på under 3 tommer giver tegnebogen plads nok til at opbevare en AirTag, fem kort og nogle kontanter. Bellroy er dækket af en 3-årig garanti og fås i fem forskellige farver.

Taktisk pung i kulfiber med AirTag-holder

Et holdbart alternativ, der kan rumme 15 kort ▪ WXM ▪ Køb nu

En holdbar løsning, der kan indeholde 15 kort - Carbon Fiber Tactical Wallet med AirTag-holder

For dem, der er på jagt efter en ultra-holdbar RFID-blokerende tegnebog, der holder i årevis, bør WXM Tactical wallet være på din liste. Den er ret lig den bedst sælgende Ridge Wallet og er konstrueret ved hjælp af 100% kulfiber og en ramme af aluminiumslegering. I modsætning til Ridge har WXM-tegnebogen dog en AirTag-holder, så du kan holde styr på, hvor du efterlader den.

Denne mulighed giver brugerne rigeligt med plads. Den er omkring en halv tomme tyk, når den er fyldt, og den kan rumme op til 15 kort. Der er et udvendigt hak, så du altid har hurtig adgang til dine kort, og en af siderne har en pengeclips – til dem, der foretrækker at bære rundt på kontanter. Det er værd at nævne, at denne pung har elastikbånd på tre af hjørnerne, som har potentiale til at blive slidt med tiden. Heldigvis siger WXM, at reservedele snart vil være tilgængelige for kunder, der stadig er dækket af garantien.

doeboe AirTag Wallet

Bedste budget AirTag Wallet ▪ doeboe ▪ Køb nu

Bedste budget AirTag Wallet - doeboe AirTag Wallet

Til trods for at doeboe-tegnebogen koster lige under 30 $, er den lavet af førsteklasses sadellæder (enten sort eller brun) og har indbygget RFID-beskyttelse. Denne funktion sikrer, at hackere ikke kan få adgang til dine kreditkortdata trådløst.

Vi anbefaler doeboe-tegnebogen til folk, der bærer mange kontanter eller foretrækker dobbeltfoldede tegnebøger frem for slanke tegnebøger. Denne mulighed gemmer sikkert mellem otte og 10 kort. Ud over den smarte AirTag-slot har den også et gennemsigtigt ID-rum. Vi sætter pris på, at den kommer pakket i en flot æske, hvilket gør den til en god gaveidé!

AirTag-tegnebog i ægte læder

Bedst til punge ▪ MULINSEN ▪ Køb nu

Bedst til punge - AirTag Wallet i ægte læder

MULINSEN er den første (og på tidspunktet for udgivelsen) den eneste AirTag-tegnebog, der kan bære mere end 15 kort. Denne har 18 kortpladser og to lommer med lynlås til kontanter og mønter.

Tegnebogen er lavet af ægte læder og har en praktisk beskyttelsesfarve på sin trykknaplukning til at opbevare din AirTag. På den måde kan du nemt finde den frem, hvis du ved et uheld glemmer din pung!

Brun AirTag-tegnebog

Den er lavet af ægte læder ▪ Simulayte ▪ Køb nu

Den er lavet af ægte læder - brun AirTag-pung

Simulayte-tegnebogen er udstyret med en unik glidende pop-up-kortholder, der giver nem adgang til fem kreditkort med et tryk på en knap. Derudover har den et foldbart indre rum, der kan rumme to kort på hver side samt lidt kontanter. Tegnebogen, som fås i brun eller sort, er RFID-blokeret og fremstillet i USA.

Selv om du kan finde AirTag-tegnebøger fra mærker som Abby, Aiuwo og TNE, der ser næsten identiske ud med Simulayte, men er næsten dobbelt så billige, siger flere Amazon-anmeldere, at disse billigere tegnebøger ikke holder AirTag’en ordentligt, hvilket kan medføre, at trackeren falder ud eller begynder at falde fra hinanden efter en måneds brug. Jeg tror, at du er bedre tjent med at bruge ekstra penge på Simulayte, da hver pung er individuelt håndlavet med førsteklasses læder.

AirTag Wallet Passport Holder

En prisbillig pasholder ▪ SIMPLY SOIRÉE ▪ Køb nu

En prisbillig pasholder - AirTag Wallet Passport Holder

Denne stilfulde og prisvenlige pasholder er et must-have for rejsende på et budget. Den dobbeltfoldede holder, som fås i sort, blå og grøn farve, er lavet af vegansk læder. Den har bekvemt tre kortlommer, en lamineret vaccine lomme og selvfølgelig en plads til at opbevare dit pas.

Med en tykkelse på kun 0,3 tommer vil det ikke føles for omfangsrigt i din lomme eller taske. Tegnebogens AirTag-holder – som er placeret på holderens bagside – fungerer også som en snaplukkemekanisme, så du kan sikre dig, at alle dine vigtige kort og dokumenter er sikre og beskyttede. Som en bonus indeholder denne tegnebog en nøglering til at holde en ekstra AirTag.

Taktisk Bifold Wallet

En unik, slank bi-fold ▪ MURADIN ▪ Køb nu

En unik, slank dobbeltfoldet - taktisk dobbeltfoldet pung

Der er meget at elske ved Murdain-tegnebogen. Til at starte med fås den i fire forskellige farver, hvilket giver dig frihed til at vælge den, der passer bedst til dig. Den har en praktisk udvendig lomme til dit mest brugte kort. Den er dobbeltfoldet, men i stedet for at åbne den for at finde en seddel- eller kortplads har tegnebogen i stedet et klart vindue til venstre til dit ID eller kørekort og et sted til højre, hvor du kan stable omkring otte kort ved hjælp af et silikonebånd. Der er endda et skjult rum til at placere foldede kontanter under kortene.

Fordi et billede siger mere end tusind ord, anbefaler vi, at du ser dette klip for at se, hvordan tegnebogen fungerer.

Air Fit AirTag Holder

Bedst til din nuværende pung ▪ Spigen ▪ Køb nu

Bedst til din nuværende pung - Air Fit AirTag Holder

Hvis AirTags var rektangulære og tyndere, ville du sandsynligvis ikke læse dette – men det er de desværre ikke! Spigen har udformet denne AirTag-holder i plastik for at gøre det lettere at putte en AirTag i din tegnebog uden at få din tegnebog til at bule ud. Takket være tilbehørets todelte struktur kan du nemt fjerne din AirTag, hvis du har brug for det. Den indeholder endda en karabinhage, hvis du ønsker at bruge den til at spore dine nøgler.

Taktisk AirTag pungetui

Coolest Design ▪ RAPTIC ▪ Køb nu

Coolest Design - Taktisk AirTag pungetui

Denne unikke AirTag-tegnebog er udstyret med et 8-i-1 aftageligt multiværktøj, der omfatter en flaskeåbner, skruetrækker, lineal og meget mere. Tegnebogen, som er lavet af ægte læder, har plads til to kort og lidt kontanter. Hvis du ikke har kontanter med, kan den opbevare op til fire kort. Som man kan forvente, har den også en åbning til opbevaring af din AirTag-tracker.

Turismo Luxe Red Diamond Stitch-tegnebog

Mest luksuriøse ▪ Dissim ▪ Køb nu

Mest Luxurious - Turismo Luxe Red Diamond Stitch Wallet

Denne rødsyede tegnebog fra Dissim giver os lidt Louis Vuitton-vibes, men uden den høje pris. Den er lavet af ægte importeret koskindslæder og har et håndsyet quiltet diamantsyet mønster i enten rød eller sort tråd.

Vi sætter pris på, at tegnebogen er udstyret med magnetiserede flapper for at holde den lukket. På indersiden finder du et plastikvindue til dit ID og et par rum til dine kort. På ydersiden er der som en ekstra bonus et flot pengespænde i kulfiber – og det er også her, du putter AirTag’en.

Nomad-kort til AirTag

En slank AirTag-holder ▪ Nomad ▪ Køb nu

En slank AirTag-holder - Nomad Card til AirTag

Nomad Card ligner den Spigen AirTag Holder, som vi tidligere har nævnt. Den leveres dog ikke med en nøglering. Denne har en blødere overflade og er lavet af en ramme af polycarbonat. Nomad siger, at selv om AirTag-holderen er tykkere end et kreditkort, skulle tilbehøret passe i de fleste kreditkortslidser uden problemer.

AirTag Wallet

Den brugerdefinerede AirTag-tegnebog ▪ NextLevelEngraving ▪ Køb nu

Den tilpassede AirTag-pung - AirTag Wallet

Hvis du ønsker at give din tegnebog dit eget personlige præg, tilbyder denne mulighed tre separate rum til tilpasning. Køberne kan få indgraveret brugerdefinerede beskeder, deres navn, initialer eller sætninger på begge sider af den magnetiske pengeclips eller på indersiden af den. Tegnebogen – som er lavet af ægte læder og fås i mørkebrun eller sadelbrun – har seks kortpladser og et vindue til dit kørekort eller ID. Endnu bedre, tegnebogen er dækket af en 30-dages pengene tilbage garanti for defekter.

Slank minimalistisk AirTag-tegnebog med frontlomme

Den super-slanke løsning ▪ NPET ▪ Køb nu

Den super-slanke løsning - Slim minimalistisk AirTag-tegnebog med frontlomme

For den fyr eller pige, der absolut hader at bære rundt på en tyk tegnebog, kan du overveje NPET-kortetuiet. Den er omkring en halv tomme tyk og er den perfekte AirTag-tegnebog til at have med i en forlomme. Denne mulighed er udstyret med to kreditkortpladser på hver side, en magnetisk pengeclips og en rund udskæring til at skubbe din AirTag ind. Den er udstyret med RFID-blokeringsteknologi for at forhindre digital skimming og leveres i en flot gaveæske.