Alt, hvad du skal vide om JBL’s nyeste hovedtelefoner og øretelefoner

2. november 2021opdateret

Som et af de mest berømte lydmærker har JBL et stort og konstant voksende udvalg af hovedtelefoner og ørepropper. Fra superbillige øretelefoner, der kun koster omkring 10 $, til førsteklasses over-ear-bøffer til både kablet og trådløs lytning, er der et solidt JBL-produkt til alle, uanset dit budget eller din livsstil.

Vi har grundigt testet hele JBL’s sortiment af hovedtelefoner og ørepropper for at hjælpe dig med at finde det perfekte par til dine lyttebehov. Vi har finkæmmet specifikationerne, brugt utallige timer på at undersøge anmeldelser og testet produkterne på første hånd på daglig basis.

De bedste JBL-hovedtelefoner og ørepropper

Hvad du skal overveje

Alle JBL-hovedtelefoner og -ørepropper leverer en lydydelse, der er blandt de bedste i deres prisklasse. Men før du beslutter dig for et par, er der et par ting, du skal vide.

Lad os starte med de subtile forskelle mellem JBL Signature- og JBL Pro-lyd. Førstnævnte giver en kraftfuld og underholdende lytteoplevelse med en let forstærket bas. JBL’s Pro-lyd, der findes i mærkets bedste hovedtelefoner og ørepropper, er mere afbalanceret og detaljeret, hvilket jeg fandt bedre egnet til at lytte til streaming af indhold af højere kvalitet.

Ud over disse to lydmuligheder leverer nogle af de mere prisvenlige JBL-hovedtelefoner og -ørepropper en Pure Bass-lyd. Som navnet antyder, holder denne funktion bassen oppe og leverer et betydeligt forbedret lavt område. Lydoplevelsen er ganske vist underholdende, men den er markant mindre detaljeret end JBL Signature- og Pro-lyd.

Det er også værd at bemærke, at JBL’s trådløse hovedtelefoner og øretelefoner i topklasse har en tilhørende app, som giver dig mulighed for at tilpasse lyden samt deres betjening. Appen er også praktisk til at holde sin firmware og funktioner opdateret.

Medmindre du handler på et super stramt budget, vil du kunne finde et par trådløse JBL-hovedtelefoner eller -ørepropper. Ud over en solid lyd til prisen og praktiske betjeningsmuligheder har mærkets nyeste Bluetooth-headsets en robust batterilevetid og et fremtidssikret USB-C-stik til opladning. Vores foretrukne JBL true wireless earbuds fra JBL har et batterihus, der også er kompatibelt med trådløs opladning.

Find dine næste yndlingshovedtelefoner eller ørepropper blandt disse udførligt undersøgte og testede JBL-tilbud.

JBL Tour One trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

Bedste trådløse hovedtelefoner ▪ JBL ▪ køb nu

Bedste trådløse hovedtelefoner - JBL Tour One trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

Nøglefunktioner

 • 40-millimeter lyddrivere med JBL Pro-lyd, Hi-Res Audio-kompatibilitet
 • Adaptiv støjreduktion med Ambient Aware- og TalkThru-tilstande
 • Op til 50 timers batterilevetid (25 timer med støjreduktion)
 • JBL companion-app

JBL Tour One trådløse støjreducerende hovedtelefoner, der blev annonceret under CES 2021, er lydproducentens bedste hidtil og en solid konkurrent til de bedste Bose- og Sony-produkter. De førsteklasses dåser har et behageligt underspillet design, en behagelig pasform med en praktisk knap- og touch-kontrol, topklasse-lyd med Hi-Res Audio-support og smart støjreduktion – alt sammen noget, der gør dem til de bedste JBL-hovedtelefoner derude.

Tour One-hovedtelefonerne leverer en fremragende præstation under opkald takket være en kvartet indbyggede mikrofoner. De giver håndfri adgang til Amazon Alexa eller Google Assistant. Med understøttelse af Google Fast Pair-teknologi er høretelefonerne ubesværet nemme at parre med Android-enheder.

JBL Tour PRO+ trådløse øretelefoner

Bedste trådløse øretelefoner ▪ JBL ▪ køb nu

Bedste trådløse øretelefoner - JBL Tour PRO+ trådløse øretelefoner

Nøglefunktioner

 • 6.8-millimeter lyddrivere med JBL Pro-lyd
 • Adaptiv støjreduktion med Ambient Aware- og TalkThru-tilstande
 • Op til 8 timers batterilevetid (6 timer med støjreduktion)
 • JBL companion-app

JBL lancerede også de trådløse Tour Pro+-øretelefoner under CES 2021, og de er de bedste JBL-øretelefoner, man kan købe for penge i år. Ligesom de trådløse dåser, som vi allerede har nævnt, har de funktionsrige øretelefoner et slankt design, fantastisk lyd med smart og pålidelig støjreduktion, håndfri adgang til Amazon Alexa eller Google Assistant og udførlig app-styring.

I betragtning af hvor fyldt med funktioner de er, har Tour Pro+-øretelefonerne en solid batterilevetid. Som altid kan du ved at deaktivere knoppernes støjreduktion forlænge den tid, du rocker ud mellem opladningerne, mærkbart. Produktets opbevaringsboks, der er kompatibel med trådløs opladning, kan indeholde op til 24 timers ekstra musik.

JBL Tune 115 TWS Wireless Earbuds

De bedste trådløse øretelefoner til lavpris ▪ JBL ▪ køb nu

Bedste budget trådløse hørebøffer - JBL Tune 115 TWS trådløse hørebøffer

Nøglefunktioner

 • 5.8-millimeter lyddrivere med JBL Pure Bass-lyd
 • Håndfri adgang til virtuel assistent
 • Op til 6 timers batterilevetid
 • USB-C-opladningsetui

De trådløse JBL Tune 115 TWS-øretelefoner er vores favorit til de budgetbevidste købere. De ægte trådløse øretelefoner, der er prissat et godt stykke under 100 USD, har et karakterfuldt design, en letvægtsbygning, en kraftig lyd med tordnende bas og håndfri adgang til din foretrukne virtuelle assistent. Du kan bestille knopperne i sort eller hvid.

Det er værd at bemærke, at de trådløse Tune 115 TWS-øretelefoner, i modsætning til deres dyrere søskende, ikke har en sofistikeret mikrofonopsætning eller kompatibilitet med JBL’s mobilapp. Knoppernes maksimale batterilevetid på 6 timer er ikke fantastisk, men i betragtning af deres prisniveau er det rigeligt tilstrækkeligt. Deres USB-C-etui holder mere end to ekstra fulde opladninger.

JBL Tune 660NC trådløse hovedtelefoner

De bedste trådløse hovedtelefoner til lavpris ▪ JBL ▪ køb nu

De bedste trådløse hovedtelefoner til lavpris - JBL Tune 660NC trådløse hovedtelefoner

Nøglefunktioner

 • 32-millimeter lyddrivere med JBL Pure Bass-lyd
 • Aktiv støjreduktion
 • Håndfri adgang til virtuel assistent
 • Op til 55 timers batterilevetid (44 med støjreduktion)

JBL’s Tune 660NC trådløse støjreducerende hovedtelefoner er de bedste til sparsommelige købere. Disse under 100 dollars har et praktisk design, en kompakt on-ear pasform, en underholdende lyd med kraftig bas, robust støjreduktion og opdaterede Bluetooth 5.0-forbindelser.

Tune 660NC-hovedtelefonerne har også en fantastisk batterilevetid på op til 55 timer mellem opladninger samt et hurtigt USB-C-stik. De mangler en companion-app, men i betragtning af deres pris er dette næppe en dealbreaker. JBL tilbyder det fremtidssikre produkt i sort, hvid og blå.

JBL Live Pro+ trådløse øretelefoner

Bedste AirPods-alternativ ▪ JBL ▪ køb nu

Bedste AirPods-alternativ - JBL Live Pro+ trådløse hørebøffer

Vigtigste funktioner

 • 11-millimeter-lyddrivere med JBL Signature-lyd
 • Adaptiv støjreduktion med Ambient Aware- og TalkThru-tilstande
 • Op til 7 timers batterilevetid (6 timer med støjreduktion)
 • JBL companion-app

De ægte trådløse Live Pro+-ørepropper er JBL’s bedste alternativ til de allestedsnærværende Apple AirPods og AirPods Pro. Knopperne har et AirPods Pro-lignende stilkdesign (JBL kalder det stick), en let og ubesværet behagelig pasform samt god lyd og støjreduktion, alt sammen til en rimelig pris.

Sammenlignet med AirPods og AirPods Pro har JBL Live Pro+-øretelefonerne længere batterilevetid samt app-aktiverede værktøjer til tilpasning af lyd og støjreduktion. Vi kan godt lide, at øretelefonernes etui er kompatibelt med trådløs opladning. Hvis du er på udkig efter et mere prisvenligt AirPods-alternativ, kan du overveje JBL Tune 225 TWS true wireless earbuds i stedet.

JBL Live Free NC+ trådløse øretelefoner

Bedste trådløse øretelefoner under 200 kr. ▪ JBL ▪ køb nu

Bedste trådløse hørebøffer under 200 $ - JBL Live Free NC+ trådløse hørebøffer

Nøglefunktioner

 • 6.8-millimeter lyddrivere med JBL Signature-lyd
 • Adaptiv støjreduktion med Ambient Aware- og TalkThru-tilstande
 • Op til 7 timers batterilevetid (6 timer med støjreduktion)
 • JBL companion-app

Hvis du er på udkig efter JBL-ørepropper med mange funktioner, der koster et godt stykke under 200 USD, er Live Free NC+-parret din bedste mulighed. For mindre end 150 $ har disse “do-it-all”-ørebånd en holdbar konstruktion med en IPX7-klassificering for vandtæthed, der er fantastisk til træning, en behagelig pasform, en kraftig lyd, som du kan tilpasse via en app, og aktiv støjreduktion med smart omgivende teknologi. Du kan bestille øretelefonerne i sort, hvid eller blå.

I modsætning til mange rivaler til under 200 dollars har JBL Live Free NC+ trådløse øretelefoner et batterihus, der er kompatibelt med trådløs opladning. Tilbehøret rummer et par ekstra fulde opladninger.

JBL Live 660NC trådløse hovedtelefoner

De bedste trådløse hovedtelefoner under 200 kr. ▪ JBL ▪ køb nu

Bedste trådløse hovedtelefoner under 200 $ - JBL Live 660NC trådløse hovedtelefoner

Nøglefunktioner

 • 40-millimeter lyddrivere med JBL Signature-lyd
 • Adaptiv støjreduktion med Ambient Aware- og TalkThru-tilstande
 • Op til 50 timers batterilevetid (40 timer med støjreduktion)
 • JBL companion-app

Live 660NC trådløse hovedtelefoner er en opfølger til den populære JBL Live 650BTNC og har det samme karakterfulde design med en stofbeklædt hovedbøjle, men har opgraderet lyd og støjreduktion, mere fremtidssikret Bluetooth 5.0-tilslutning og en batterilevetid på op til 50 timer på næste niveau. Til sammenligning har de nu billigere Live 650BTNC-køretelefoner ældre Bluetooth 4.2 og op til 30 timers batterilevetid.

Live 660NC-hovedtelefonerne tilbyder også lyd af høj kvalitet og støjreduktion, håndfri adgang til virtuelle assistenter og app-aktiverede tilpasningsværktøjer. JBL tilbyder også en mere kompakt Live 460NC med et lignende design og en lavere pris.

UA True Wireless Flash X Earbuds fra JBL

Bedst til træning ▪ UnderArmour ▪ køb nu

Bedst til træning - UA True Wireless Flash X Earbuds fra JBL

Nøglefunktioner

 • 5.8-millimeter lyddrivere med JBL Charged-lyd
 • Vandtæt med IPX7-klassificering
 • Op til 10 timers batterilevetid
 • USB-C-opladningsetui

JBL har skabt de trådløse UA True Wireless Flash X-øretelefoner i samarbejde med Under Armour, så det er næppe en overraskelse, at de er et af vores foretrukne par til træning. De ægte trådløse knopper har en pålidelig pasform med ekstra ørefinner, lettilgængelige knapkontroller, en fuldt vandtæt konstruktion med en officiel IPX7-klassificering og en motiverende lyd med forbedret bas.

Knoppernes 10 timers batterilevetid er også fremragende. Deres metalbeklædte opladningsboks med en udskydelig bakke har på den anden side ikke kun det fedeste design i branchen, men også en enorm batterikapacitet. USB-C-tilbehøret rummer fire fulde ekstra opladninger.

JBL Club One trådløse hovedtelefoner

De mest alsidige hovedtelefoner ▪ JBL ▪ køb nu

De mest alsidige hovedtelefoner - JBL Club One trådløse hovedtelefoner

Nøglefunktioner

 • 40-millimeter lyddrivere med JBL Pro-lyd
 • Adaptiv støjreduktion med Ambient Aware- og TalkThru-tilstande
 • Op til 45 timers batterilevetid (25 timer med støjreduktion)
 • JBL companion-app

JBL Club One-hovedtelefonerne med støjreduktion er deres høje pris værd, fordi de er lige fantastiske til både kablet og trådløs brug. Ud over en fremtidssikret Bluetooth 5.0-tilslutning har de et par kablede indgange (en i hver kop). Deres detailpakke indeholder en duo af bundtede lydkabler (et rullet kabel til professionel brug og et kortere kabel med indbygget fjernbetjening) samt en 6,3-millimeter lydadapter, for blot at nævne et par stykker tilbehør.

Club One-designet er inspireret af professionelle headsets og er tidløst cool. De er helt sikkert en udgiftspost, men i betragtning af headsettets håndværk og generelle lydydelse er de nogle af de bedste JBL-hovedtelefoner, der kan købes for penge.

Hvis du kan lide designet, men er på udkig efter mere kompakte hovedtelefoner, kan du overveje de billigere JBL Club 700 i stedet.

JBL Tune 110 Wired Earbuds

De mest prisvenlige hørebøffer ▪ JBL ▪ køb nu

De mest prisvenlige øretelefoner - JBL Tune 110 Wired Earbuds

Vigtigste funktioner

 • 9-millimeter lyddrivere med JBL Pure Bass-lyd
 • Fladt kabel med tangle-fri design
 • Inline-fjernbetjening med én knap

JBL Tune 110-øretelefoner med ledning er mærkets mest prisvenlige produkt, der fortjener din opmærksomhed. Øretelefonerne er prissat som et billigt impulskøb og har et no-nonsense-design, en letvægtsbygning med en behagelig pasform og en overraskende kraftig lyd med en forskønnet baslevering.

En fjernbetjening med én knap og et fladt kabel, der ikke kan vikles sammen, runder de vigtigste funktioner i Tune 110-ørepropperne af. JBL tilbyder dette produkt til under 20 dollars i et væld af farver: sort, hvid, blå og rød.