De 10 bedste klaptelefoner, der beviser, at mindre er mere nogle gange

28. januar 2022opdateret

Intet har fået et større comeback end god gammeldags nostalgi, og teknologien er ingen undtagelse. Selvfølgelig er smartphones fantastiske, men nutidens største teknologiproducenter har også bragt klaptelefonen tilbage – og de er bedre end nogensinde! Uanset om du allerede har en smartphone og bare gerne vil tilbage til de gode gamle fliptelefon-dage, eller om du bare foretrækker den holdbarhed, enkelhed og prisvenlighed, som fliptelefoner tilbyder, er vi her for at hjælpe dig med at vælge den bedste.

Desværre er klaptelefoner stadig ikke så almindelige, som de var engang, men jeg har undersøgt og sammenlignet alle klaptelefoner, der findes på markedet i dag, og har indsnævret de bedste af de bedste nedenfor.

De bedste klaptelefoner i 2022

Hvad skal du overveje

Når du køber en klaptelefon, er den vigtigste faktor at overveje, at enheden er kompatibel med din trådløse operatør. Den nemmeste måde at gøre dette på er at købe en “ulåst” telefon. Det betyder, at klaptelefonen ikke er bundet til en bestemt operatør eller kontrakt. Det er også praktisk at have en ulåst telefon, hvis du beslutter dig for at skifte mobiludbyder, eller hvis du er på rejse: Du kan sætte stort set alle udbyderes SIM-kort i for at få service.

Jeg anbefaler på det kraftigste, at du vælger en klaptelefon, der understøtter 4G LTE-forbindelse (fjerde generation af langtidsudvikling). Selv om flere fliptelefoner bruger 3G-netværk, er det vigtigt, at du får en 4G-telefon, fordi de fleste udbydere lukker deres 3G-netværk ned.

Sådan valgte vi

De modeller, vi anbefaler, har en lang batterilevetid og nødvendige funktioner som f.eks. en plads til hukommelseskort og Bluetooth. Vi har også sørget for at fremhæve klaptelefoner, der er nemme at bruge. Nogle af vores anbefalede valg er endda udstyret med indbyggede stemmeassistenter, GPS og MP3-afspillere for at få dem til at føles mere moderne. Og da flip-telefoner varierer meget i pris, har vi inkluderet muligheder for alle budgetter.

Hvis du søger enkelhed, har lyst til en dosis nostalgi eller bare vil have en pause fra din smartphone, er dette de bedste klaptelefoner, du kan købe i dag.

MyFlip 4G Prepaid TracFone Flip-telefon

Bedste samlet set ▪ Alcatel ▪ Køb nu

Samlet set bedst - MyFlip 4G Prepaid TracFone Flip-telefon

Dette er en af de bedste og mest moderne klaptelefoner, du kan købe. Den har en skærm på 2,8 tommer, en quad-core-processor og indbygget GPS. Dens ydre display giver dig mulighed for at få et glimt af dine indgående opkald og beskeder. Derudover får batteriet en imponerende standbytid på 16 dage.

Et 2 MP-kamera er i stand til at optage video i HD, og da telefonen har 4G LTE, kan du stadig sende videoer til dine venner uden de langsomme hastigheder fra tidligere generationers 2G- eller 3G-netværk.

Fordele

 • Pakker en hurtig processor
 • Understøtter Google Maps

Ulemper

 • Højttaleren kunne være højere

Nokia 2720 Flip-telefon

Bedste ulåste klaptelefon ▪ Nokia ▪ Køb nu

Bedste ulåste klaptelefon - Nokia 2720 Klaptelefon

Nokia 2720 har meget at byde på. Den er enkel at bruge, er stilfuld og leverer en lang batteritid på omkring tre uger. Klaptelefonen har en lysstærk, intern skærm på 2,8 tommer og en højttaler, så du vil heller ikke have problemer med at høre opkald. På ydersiden af enheden finder du et monokromt 1,3-tommers display, så du kan screene indgående opkald eller få et hurtigt blik på beskeder uden at åbne telefonen.

Klaptelefonen fungerer med 4G-netværk, så du kan sikre dig, at du kan bruge denne enhed i mange år fremover. Ikke nok med det, det er en af de få klaptelefoner, der fungerer med Wi-Fi, og den indeholder apps, herunder Facebook, Twitter, WhatsApp og Google Maps. Da den er ulåst, kan du bruge den på alle netværk.

Fordele

 • Har en Facebook-app
 • Leveres ulåst

Ulemper

 • Ofte dyrere end andre klaptelefoner

Galaxy Z Flip3 5G

Bedste sammenfoldelige smartphone ▪ Samsung ▪ Køb nu

Bedste sammenfoldelige smartphone - Galaxy Z Flip3 5G

Samsung Galaxy Z Flip3 er en af de få foldbare smartphones, der kan købes. I modsætning til de fleste andre foldetelefoner er Galaxy Z Flip3 fuldstændig vandafvisende. Den er også lavet af meget mere holdbart ridsefast glas end sin forgænger.

Enheden kører en af de nyeste versioner af Android og har Qualcomms kraftigste processor, så den er kompatibel med de fleste apps. Telefonen har en unik funktion, der gør det muligt for brugerne at dele app-grænsefladen og adskille dens kontroller i den nederste halvdel af skærmen. Denne funktion er praktisk til Zoom-opkald, til at tage selfies eller se videoer.

Samsung tilbyder Galaxy Z Flip3 i flere farver: fantomsort, creme, lavendel, grøn, grå, pink og hvid. De tre sidste muligheder er eksklusive i Samsungs onlinebutik.

Fordele

 • Har adgang til Google Play Store
 • Vandafvisende

Ulemper

 • Ingen microSD-kortplads

ezFlip 4G Flip-telefon

Letlæselige tal ▪ Snapfon ▪ Køb nu

Letlæselige tal - ezFlip 4G Flip-telefon

EzFlip, som kun er kompatibel med Snapfon-netværket, er den ideelle klaptelefon til ældre borgere. Ud over at have et stort tastatur, der gør det nemt at ringe op, har dens menuer fed, stor, lys tekst, der er let at læse. Der er en stor øretelefon, som gør det nemt at høre samtaler højt og tydeligt. Den fungerer sammen med høreapparater, giver adgang til Facebook og har en nødknap, så du kan få hjælp døgnet rundt.

Andre funktioner omfatter et kamera, FM-radio, en lommelygte og en lommeregner. Klaptelefonens menuer er nemme at navigere i – især fordi telefonen er udstyret med en touchscreen. Den er udstyret med både Bluetooth og et 3,5 mm jackstik, så du kan bruge kablede eller trådløse høretelefoner.

Fordele

 • Du kan programmere telefonen til at læse tryk på bagud-knappen
 • SOS-knap indbygget

Ulemper

 • Bruger ældre MicroUSB-kabel til genopladning
 • Leveres ikke ulåst

Cymbal Z-320 Flip-telefon

Bedst til musikelskere ▪ ZTE ▪ Køb nu

Bedst til musikelskere - Cymbal Z-320 Flip Phone

Denne løsning fra ZTE har et slankt og kompakt design, der nemt kan komme i din lomme. Denne moderne klaptelefon er en af de få modeller, der understøtter 4G LTE-netværk. Skærmen på 3 tommer er ideel til at læse tekster og se på billeder.

Selv om kameraet på 2 MP ikke er det bedste, er der heldigvis ingen grund til at bekymre sig om lagerplads – Cymbal har 650 MB intern lagerplads og en microSD-kortplads. Denne enhed har Bluetooth og en FM-radio, hvilket er praktisk, når du skal lytte til musik eller tage opkald med dine trådløse hovedtelefoner.

Fordele

 • En af de få klaptelefoner med en FM-radio

Ulemper

 • Udvendig skærm er lille

Klassisk klaptelefon

Enkel og pålidelig ▪ Schok ▪ Køb nu

Enkel og pålidelig - klassisk klaptelefon

Denne moderne klaptelefon er udstyret med en større, skarpere og lysere skærm på 3,2 tommer, der ser meget bedre ud end konkurrenterne. Den har et godt 8 MP bagkamera med flash og drives af en hurtig og pålidelig quad-core-processor.

Dens 1.680 mAh-batteri burde give dig en hel dags brug, før du skal oplade klaptelefonen med det medfølgende USB-C-kabel. Enheden er fuldstændig vandtæt og har en microSD-kortplads til at udvide dens 8 GB lagerplads.

Fordele

 • Dens kamera er bedre end de fleste
 • Oplader hurtigere end andre klaptelefoner

Ulemper

 • Ridser let

GO FLIP

Valget med Google Maps ▪ Alcatel ▪ Køb nu

Valget med Google Maps - GO FLIP

Hvem siger, at en klaptelefon behøver at være en dum telefon? Denne moderne klaptelefon indeholder vigtige Google-apps, herunder YouTube, Google Maps og Google Search. Den er også udstyret med Google Assistant, hvilket betyder, at du kan foretage opkald, sende sms’er eller åbne apps blot ved hjælp af din stemme.

Klaptelefonen har et 2 MP-kamera, et batteri med lang levetid og 4 GB lagerplads. Hvis du har brug for mere plads til fotos eller musik, vil du blive glad for at vide, at telefonen er udstyret med et microSD-kortslot.

Fordele

 • Stemmekontrol om bord
 • Let tilgængelig på alle udbydere

Ulemper

 • Kameraets ydeevne er under middelmådig

DuraXE LTE Flip-telefon

Mest holdbare ▪ Kyocera ▪ Køb nu

Mest holdbare - DuraXE LTE Flip Phone

Hvis du er på udkig efter den mest robuste klaptelefon, skal du ikke lede længere end til denne model fra Kyocera. Den er kompatibel med flere udbydere end den lignende Plum RAM 8-flippefon og giver en generelt bedre brugeroplevelse.

DuraXE, DuraXV Extreme og DuraXPT er vandtætte, støvtætte og stødsikre.

Telefonens dobbelte fronthøjttalere giver høj og klar lyd, og enheden er udstyret med en microSD-kortplads til lagring af alle dine yndlingssange. Derudover kan det integrerede kamera optage 5 MP stillbilleder.

Du får 9 timers taletid og 16 dages standbytid med denne robuste telefon.

Fordele

 • Imponerende batteriydelse
 • Faldresistent

Ulemper

 • Softwaren føles forældet

F4L Flip-telefon

Valget med GPS ▪ NUU ▪ Køb nu

Valget med GPS - F4L Flip-telefon

Hvis du er på udkig efter en flip-telefon uden dikkedarer, der er ulåst, er NUU F4L et godt valg. Den har et 2 MP-kamera, indbygget Bluetooth og et hovedtelefonstik – og så kan den afspille MP3-filer. Det er også en af de få klaptelefoner, der har GPS-understøttelse, så du kan navigere fra sving til sving.

Det ydre display giver nyttige oplysninger som f.eks. klokken og lader dig nemt læse tekster uden at du behøver at åbne telefonen. Denne enhed har 4 GB indbygget lagerplads, som kan udvides med op til 64 GB via den integrerede microSD-kortplads.

Fordele

 • Har et indbygget hovedtelefonstik
 • Understøtter sving-for-sving-navigation

Ulemper

 • Sværere at bruge end andre klaptelefoner

XP3 Flip-telefon

Ekstra høje højttalere ▪ Sonim ▪ Køb nu

Ekstra høje højttalere - XP3 Flip Phone

SONIM XP3 er en anden robust klaptelefon, der er værd at overveje, og den er lige så hårdfør som den er praktisk. Det er den eneste klaptelefon på vores liste, der kan fungere som en tovejsradio.

Den er dækket af en imponerende 3-års garanti, understøtter LTE-hastigheder og har en højttalende 100 dB-højttaler. Selv om den har 8 GB lagerplads, er den også udstyret med en plads til hukommelseskort til opbevaring af fotos og musik.

Fordele

 • Fungerer som en tovejsradio

Ulemper

 • Vibrationsmotoren føles svag