Hovedtelefoner med knogleledning giver en helt ny lytteoplevelse, der ikke ligner nogen anden

27. november 2021

I stedet for at sende lydvibrationer gennem luften som normale hovedtelefoner sender knogleledende hovedtelefoner vibrationer direkte ind i toppen af din kæbe. Det tiltalende ved dem er, at de ikke isolerer lyden, som almindelige hovedtelefoner gør, hvilket gør dem til et godt valg af hovedtelefoner til løbere, cyklister, bygningsarbejdere eller bare folk, der gerne vil være opmærksomme på deres omgivelser.

De giver en meget mere mat lyd sammenlignet med traditionelle hovedtelefoner eller øresnegle, og de har en svagere basrespons og en mere stille lydstyrke. På den positive side er de fleste par trådløse, svedafvisende, fleksible og komfortable, og de har indbygget brugervenlig kontrol til hurtig justering af lydstyrken og skift af sange. The Sound Guys siger, at de også er gode for folk med hørenedsættelse, da knogleledende vibrationer fungerer i stedet for trommehinden.

Hvis du stadig vil kunne høre de forbipasserende biler eller folk, der råber dit navn, mens du lytter til musik, vil du elske dem – men hvis du vil have noget, der blokerer for ekstern støj, bør du overveje et par støjreducerende hovedtelefoner eller vores andre trådløse ørepropper i stedet.

Se vores foretrukne knogleledende høretelefoner nedenfor – god fornøjelse med lytningen!

Vidonn F1 Titanium trådløse knogleledende hovedtelefoner med knogledannelse

Bedste letvægtsmulighed ▪ køb nu

Bedste letvægtsmulighed - Vidonn F1 Titanium Wireless Bone-Conduction Headphones

Vidonn F1-headsettet er et overkommeligt trådløst headset, der kan kobles til din smartphone via Bluetooth. Med en vægt på kun 1 ounce er hovedtelefonerne utrolig lette og komfortable.

De er lavet af titanium, så de kan overleve fald, og de er også uigennemtrængelige over for sved, hvilket gør dem til et godt valg for løbere og cyklister. Hovedtelefonerne har 6 timers batterilevetid, og de har endda en indbygget mikrofon, der er praktisk ved telefonopkald.

AfterShokz Trekz Air Bone-Conduction-hovedtelefoner

Bedste lækagefrie par ▪ køb nu

Bedste par uden lækage - AfterShokz Trekz Air Bone-Conduction Headphones

Dette par knogleledende hovedtelefoner er en favorit hos Business Insider og er trådløse, lette, komfortable og fuldstændig vandafvisende, og de har en batterilevetid på 6 timer.

Dette par lider ikke af så meget lydlækage som andre knogleledende hovedtelefoner, så du vil ikke blive afsløret for at lytte til “Let It Go” fra Frozen på repeat i metroen. De har også dobbelte mikrofoner til telefonopkald.

AfterShokz Trekz Titanium Bone-Conduction-hovedtelefoner

Bedste farvemuligheder ▪ køb nu

Bedste farvemuligheder - AfterShokz Trekz Titanium Bone-Conduction Headphones

Trekz Titanium er endnu et par knogleledende hovedtelefoner fra AfterShokz. De har et vandafvisende design, der er perfekt til løbere eller cyklister. Udover at de har en lavere pris end Trekz Air, tager de en halv time længere tid at oplade og vejer et halvt gram mere.

De tilbyder en imponerende lydkvalitet og 6 timers batterilevetid, og de fås i flere farvekonfigurationer, herunder grå, pink, blå, grøn og rød. Løbere bør vælge dette reflekterende par!

AfterShokz Aeropex Open-Ear Wireless Bone Conduction Headphones med åbne ører

Bedste udskejelse ▪ køb nu

Bedste pris - AfterShokz Aeropex Aeropex Open-Ear Wireless Bone Conduction Headphones med åbne ører

Hvis du vil have de bedste knogleledende hovedtelefoner, du kan købe for penge, kan du ikke gå galt i byen med AfterShokz Aeropex – men de koster dig en pæn skilling. De giver en bedre lydkvalitet end konkurrenterne, men til en pris, der er dobbelt så dyr som andre muligheder.

Dette par har en lang batterilevetid på 8 timer og et helt vandtæt design. Hovedtelefonerne vejer mindre end et gram og kæmper ikke med problemer med lydlækageproblemer i lige så høj grad som andre par på markedet. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, at dine kontorkammerater kan høre din eklektiske musiksmag.

Cameron Faulkner, der er skribent på The Verge, sagde, at han var overrasket over lydkvaliteten og bemærkede deres imponerende batterilevetid. Vi kan godt lide, at de lader dig parre dem med to enheder, så du nemt kan skifte mellem din smartphone og bærbare computer uden at skulle reparere dem.

Tayogo Bone Conduction Headphones

Bedste budget ▪ køb nu

Bedste budget - Tayogo Bone Conduction Headphones

Tayogos knogleledende hovedtelefoner tilbyder ikke så stærk lydkvalitet som andre hovedtelefoner, men de fås i tre farver, har et svedsikkert design og kan tilsluttes til to enheder samtidig.

Deres indbyggede batteri giver 6 timers batterilevetid – hvilket er mere end de fleste par. Vi kan godt lide, at der er integreret kontrol til at styre musikafspilning og besvare opkald, men vi elsker deres overkommelige pris endnu mere!

AfterShokz Sportz Titanium Open Ear Wired Bone-Conduction Headphones

Bedste par med ledning ▪ køb nu

Bedste par med kabel - AfterShokz Sportz Titanium Open Ear Wired Bone-Conduction Headphones med kabel

Dette sæt fra AfterShokz er modstandsdygtigt over for sved, støv og fugt. Desuden er det lavet af titanium for ekstra holdbarhed. Hovedtelefonerne fås i rød, sort og blå. Selvom de er billigere end andre AfterShokz-par, er disse ikke trådløse. Men de tilbyder stadig en imponerende lydkvalitet og en behagelig pasform.

FINIS Duo Underwater Bone Conduction MP3-afspiller

Bedst til svømmere ▪ køb nu

Bedst til svømmere - FINIS Duo Underwater Bone Conduction MP3-afspiller

Vi synes, at dette par knogleledende hovedtelefoner er et af de bedste par til svømmere. De er helt vandtætte, så du kan svømme under vandet uden at ødelægge dem. Desuden har de integrerede kontroller, så du nemt kan styre musikafspilning og springe sange over. De er et af de få par, der har en indbygget MP3-afspiller til lagring af sange.

FINIS Duo er udstyret med 4 GB lagerplads, hvilket er plads nok til op til 1.000 sange. Derudover har de et integreret klip, så de nemt kan fastgøres til dine briller. Du kan forvente omkring 6 timers musikafspilning, før batteriet skal genoplades.