De bedste mini Bluetooth-højttalere til lyd i høj kvalitet, som du kan tage med dig overalt

21. december 2021

Der er utallige Bluetooth-højttalere at vælge imellem i forskellige prisklasser og i forskellige formfaktorer. Men efter at have brugt måneder på at undersøge og teste produkter, indså vi, at nogle af de bedste tilbud kommer i kompakte/små pakker.

En typisk Bluetooth-højttaler vejer 2 pund eller mere, så vi fokuserede her på højttalere, der vejer mindre end 1 pund og er lavet til nem hverdagstransport. Vi har brugt de sidste par uger på at undersøge produktkategorien nærmere for at finde frem til de bedste minihøjttalere fra førende mærker som Anker, Bose, JBL og Sony, blandt andre.

De bedste mini bluetooth-højttalere

Sådan valgte vi

Lydkvaliteten var naturligvis en vigtig faktor, som vi overvejede, da vi foretog vores produktvalg. Du skal dog være opmærksom på, at mini Bluetooth-højttalere typisk indeholder færre lyddrivere end deres større søskende for at forblive kompakte. Bortset fra en enkelt undtagelse på denne liste er ingen af produkterne i stand til at levere stereolyd.

Alle mini Bluetooth-højttalere har et design, der kan tages med overalt, så vi har fokuseret vores analyse på produkternes evne til at overleve elementerne. Det er vigtigt at vide, at enheder, hvis klassificering begynder med en IP-kode, kan klare udsættelse for vand og støv. Produkter med en IPX-klassificering er derimod kun blevet testet mod fugt og vand.

Vi har også vurderet, hvor praktisk hver højttalers indbyggede kontrolfunktioner er, om den er i stand til (eller ikke er i stand til) nemt at fastgøre til en taske eller andre genstande, samt yderligere funktioner som app-aktiveret lydtilpasning og kontrolfunktioner. Vi undersøgte også batteriets ydeevne for hvert produkt.

Med ovenstående i tankerne kan du nu finde din foretrukne mini Bluetooth-højttaler blandt disse bedst vurderede muligheder, der alle har en pris på under 100 USD.

JBL Clip 4 Mini Bluetooth-højttaler

Bedste samlet set ▪ JBL ▪ køb nu

Bedste samlet set - JBL Clip 4 Mini Bluetooth-højttaler

JBL Clip 4 i håndfladestørrelse er vores foretrukne mini Bluetooth-højttaler. Den har et karakterfuldt design, en robust konstruktion med IP67-klassificering for vand- og støvbestandighed, praktiske betjeningsmuligheder, fremtidssikret Bluetooth 5.1-tilslutning samt klar og dynamisk lyd. Sidstnævnte kommer takket være en 40-millimeter-lyddriver af høj kvalitet med en fantastisk frekvensresponsrate.

Vi kan virkelig godt lide produktets stofbetræk med et overdimensioneret JBL-logo, dets bagside med gummitekstur for at forhindre, at det glider på enhver overflade, samt dets integrerede karabinhage af metal. Det gør højttaleren nem at fastgøre til en taske eller en rygsæk samt en cykel, for blot at nævne et par ting. JBL tilbyder Clip 4 i et væld af farver.

Du kan forvente op til 10 timers trådløs afspilning fra JBL Clip 4 mellem opladningerne – en imponerende præstation for en højttaler, der vejer lidt over 8 ounces. Gadgeten har et USB-C-stik til opladning af batteriet.

Soundcore Mini 3 Bluetooth-højttaler fra Anker

Runner up ▪ Soundcore ▪ køb nu

Nummer to - Soundcore Mini 3 Bluetooth-højttaler fra Anker

Soundcore Mini 3 Bluetooth-højttaleren fra Anker er et glimrende alternativ til JBL Clip 4. Den har en lavere pris, længere batterilevetid (op til 15 timer mellem opladninger) og en fremragende ledsageapp. Soundcore-appen, der er en af branchens bedste, giver brugerne mulighed for at justere højttalerens lyd nøjagtigt efter deres smag, blandt mange andre ting.

Mini 3 har dog et kedeligere design og ingen indbygget karabinhage. Den har i stedet et stofhåndtag, som vi finder mindre alsidig. Dens IPX7-klassificering for vandtæthed er også en smule bagud i forhold til JBL Clip 4’s IP67-klassificering.

Udstyret med en højkvalitetslyddriver og en basradiator leverer Soundcore Mini 3 en robust lydoplevelse med et forskønnet lavt område. En PartyCast-funktion giver på den anden side dem, der har brug for flere decibel, mulighed for at tilslutte mere end 100 Mini 3-højttalere samtidigt.

Ultimate Ears WONDERBOOM 2 Mini Bluetooth-højttaler

Mest holdbare ▪ Ultimate Ears ▪ køb nu

Mest holdbare - Ultimate Ears WONDERBOOM 2 Mini Bluetooth-højttaler

Næsten 2 år efter sin debut er den kompakte Ultimate Ears WONDERBOOM 2 stadig en af de bedste vandtætte Bluetooth-højttalere, der findes i dag. Den har et fængslende, øjeblikkeligt yndigt design med farverige stofbetræk i spidsen, et robust, fuldt vandtæt (IP67) kabinet, der kan flyde i vand, og evnen til at pumpe 360-graders lyd ud med fremragende kvalitet. Den har endda en dedikeret knap til at øge lydoplevelsen til udendørs brug.

Som et visitkort for alle Ultimate Ears-højttalere er WONDERBOOM 2’s no-nonsense-betjeningselementer også fremragende. Dens overdimensionerede volumenknapper er en fornøjelse at interagere med. En indbygget hængeløkke og muligheden for nemt at tilslutte en duo af højttalere for fuld stereolyd runder produktets højdepunkter af. Der er flere farvemuligheder at vælge imellem, og hver farve har kontrastfarvede lydstyrkeknapper og en hængeløjle.

Højttalerens 13 timers batterilevetid er blandt produktkategoriens bedste. Dens microUSB-stik er dog forældet efter nutidens standarder.

Tribit StormBox Micro Bluetooth-højttaler

Alsidigt design ▪ Tribit ▪ køb nu

Alsidigt design - Tribit StormBox Micro Bluetooth-højttaler

Tribits stofbeklædte Stormbox Micro har et elegant og alligevel holdbart design med IP67-klassificering for vand- og støvbestandighed og topklasse lyd. Højttalerens indbyggede gummistrop gør den fastgørbar til stort set alt, især en cykel, og så alsidig som en mini Bluetooth-højttaler kan være. Du kan bestille den i sort eller orange.

Tribit Stormbox vejer mindre end 10 ounces og har et lydoutput med en bas, der modsiger størrelsen. Vi kan også godt lide, at der er mulighed for problemfrit at parre en duo af højttalere i en stereoopsætning. Produktet har Bluetooth 5.0-tilslutning, hvilket sikrer, at det er velegnet til streaming af video og spil på farten.

Stormbox Micro’s batterilevetid på 8 timer er ikke bemærkelsesværdig, men tilstrækkelig til en dag med udendørs underholdning. Ligesom vores topvalg fra JBL og Soundcore har produktet et praktisk USB-C-stik til opladning.

Soundcore 3 Mini Bluetooth-højttaler

Legitim stereolyd ▪ Soundcore ▪ Køb nu

Legit Stereo Sound - Soundcore 3 Mini Bluetooth-højttaler

Selv om den er lidt større end resten af listen, vejer Soundcore 3 fra Anker stadig et godt stykke under et pund. Produktets formfaktor på under 50 $ gør det til den eneste mulighed på denne liste, der kan levere ordentlig stereolyd med en venstre og en højre kanal.

Højttaleren har en duo af 1,5-tommers lyddrivere med titaniumbelægning, hvilket gør det muligt at levere forvrængningsfri musik selv ved høj lydstyrke. Audiodriverne er flankeret af basradiatorer for rumlende lave toner. Ligesom mærkets Mini 3-højttaler, som vi allerede har nævnt, giver Soundcore 3 brugerne fuld kontrol over lyden og indstillingerne via en mobilapp.

Ankers højttaler har et utilitaristisk design med praktiske taktile kontroller og en indbygget løkke til fastgørelse af en rem. Soundcore 3 er fuldt vandtæt med IPX7-klassificering, og den kan holde op til et ret fantastisk 24 timer mellem opladninger – det er det længste på denne liste. Anker bakker produktet op med en garanti på 18 måneder.

Bose SoundLink Micro Bluetooth-højttaler

Den klassiske ▪ Bose ▪ køb nu

Den klassiske - Bose SoundLink Micro Bluetooth-højttaler

Denne mini Bluetooth-højttaler fra Bose har været tilgængelig siden 2017 – en evighed i en branche, der er så hurtig. Den håndflade-store SoundLink Micro er dog stadig et af de fineste produkter, man kan købe for penge. Den har et cool design, en IPX7-klassificering for vandtæthed og en rivefast rem, som gør, at den kan fastgøres til stort set hvad som helst.

Når det kommer til lyd, leverer SoundLink Micro den berømte lydproducents signaturoplevelse med en god harmoni mellem bas, diskant og mellemtone. Lyden er rigeligt kraftig, men for en sikkerheds skyld er der en mulighed for nemt at parre to højttalere i stereo-tilstand. Enheden er også en højttalertelefon af høj kvalitet takket være en indbygget mikrofon.

Bose SoundLink Micro fås i sort, blå og orange og kan holde i op til 6 timer på en batteriopladning. Det er ikke fantastisk efter nutidens standarder, men stadig nok til at underholde dig under en udflugt. Højttaleren har en LED-batteriindikator og en microUSB-port til opladning.

Sony SRS-XB13 Mini Bluetooth-højttaler

En lillebitte højttaler med stor bas ▪ Sony ▪ køb nu

En lille højttaler med stor bas - Sony SRS-XB13 Mini Bluetooth-højttaler

Den nyligt lancerede Sony SRS-XB13 Bluetooth-højttaler er i stand til at levere lyd med en uhyggelig dunkende bas på trods af sin lille størrelse. Årsagen til den kraftige lavfrekvens er Sonys EXTRA BASS-teknologi (deraf XB-betegnelsen). Den omfatter en passiv radiator, der sidder under produktets hovedlyddriver, og som udelukkende har til opgave at forbedre basudgangen.

SRS-XB13 har også et karakterfuldt design, en IP67 vandtæt konstruktion og intuitive betjeningselementer med en knap til problemfri parring af to højttalere i stereo-tilstand. En løkke til fastgørelse af en medfølgende rem til højttaleren er også med. Du kan bestille højttaleren i sort, koralrosa, taupe og et par nuancer af blå.

Med op til 16 timers trådløs afspilning mellem opladninger har Sony SRS-XB13 en batteriudholdenhed, der ligesom dens bas trodser dens størrelse. Jeg kan godt lide, at XB13, i modsætning til sin forgænger, har et praktisk USB-C-stik til opladning.

1MORE bærbar BT-minihøjttaler

Design med to drivere og alsidig tilslutningsmulighed ▪ 1MORE ▪ køb nu

Design med to drivere og alsidig tilslutningsmulighed - 1MORE Portable BT Mini Speaker

1MORE Portable BT-højttaleren skiller sig ud ved at have ikke én, men to aktive lyddrivere, som er tunet af en Grammy-vindende lydtekniker. De omfatter en 3,3-tommers bashøjttaler og en 0,75-tommers diskanthøjttaler, som gør det muligt for højttaleren at udsende lyd med mere kraft og højere lydkvalitet end de fleste af dens rivaler.

Ud over Bluetooth-tilslutning har produktet også et standardlydstik til kabelbaseret lydafspilning samt en indbygget mikrofon til højttalertelefonfunktionalitet. Den vejer mindre end 10 ounces.

Portable BT har et sofistikeret design med en stoffinish, intuitive kontroller og en integreret bærerem. Dens IPX4-klassificering for vandtæthed er acceptabel, men er ikke på niveau med vores bedste valg – højttaleren bør ikke nedsænkes under vand. Produktet kan levere op til 12 timers lyd mellem opladninger, og det har et USB-C-stik til at genoplade batteriet.

House of Marley No Bounds Mini Bluetooth-højttaler

Mest miljøvenlige ▪ House of Marley ▪ køb nu

Mest miljøvenlige - House of Marley No Bounds Mini Bluetooth-højttaler

No Bounds fra House of Marley er en miljøvenlig mini Bluetooth-højttaler, der er værd at være opmærksom på i dag. Den er fremstillet af genbrugte, bæredygtige og let genanvendelige materialer som aluminium, kork, stof og silikone. På grund af sin evne til at indfange luft hjælper korken også den IP67 vandtætte højttaler med at flyde i vand.

Ud over at højttalerens materialer er miljøvenlige, giver de den et iøjnefaldende design og en god følesans. No Bounds har også en løkke og en medfølgende karabinhage til nem brug på farten. Du kan få fat i en i sort, blå, grå og rød.

Enheden leverer en fyldig lyd med forbedret bas, der er perfekt til udendørs brug. Der er mulighed for at tilslutte to No Bounds-højttalere i et stereopar samt for at bruge enheden som højttalertelefon. Du kan nyde No Bounds i op til 10 timer mellem to batteriopladninger.