De 10 bedste mini-bærbare computere til at få arbejdet gjort færdigt når som helst og hvor som helst

5. januar 2022

Bærbare computere er mindre, tyndere og mere kraftfulde end nogensinde før. Men de varierer alle i størrelse og form. Selv om de fleste bærbare computere i dag har en skærmstørrelse på 13,3 tommer, er nogle af dem udstyret med skærme på helt op til 17 tommer og vejer helt op til 9 pund. Derfor har vi gennemsøgt internettet for at finde de mest kraftfulde og bærbare bærbare computere, som man kan købe for penge. For at finde de adskille de bedste fra de andre har vi sammenlignet mere end 30 forskellige bærbare computere. Vi har undersøgt dem nøje og sammenlignet deres medfølgende porte, operativsystemer, skærme, batterilevetid, tastaturer, trackpads og processorer.

Bedste mini-bærbare computere

Vores valg er perfekte til studerende og kreative typer, der søger en bærbar computer med en skærm i mindre størrelse, imponerende batterilevetid, en stærk byggekvalitet og en hurtig processor. Uanset om du ønsker en to-i-en mini-bærbar computer med et aftageligt tastatur, så du kan bruge den som tablet, en konvertibel bærbar computer med et fleksibelt hængsel, så du kan dele præsentationer ved hjælp af dens skærm, eller blot en billig Chromebook til at surfe på nettet, er vi her for at hjælpe dig med at finde den bedste mini-bærbare computer, der passer til dine behov og budgetbegrænsninger, så du kan få arbejdet gjort når som helst og hvor som helst.

Microsoft Surface Go 2

Bedste samlet ▪ Microsoft ▪ køb nu

Bedste samlet set - Microsoft Surface Go 2

Surface Go 2 er en ultrakompakt tablet på 10,5 tommer, som er en dygtig Windows 10-pc. Med et budget på kun 400 kr. får du Surface Go på entry-level med 64 GB lagerplads og 4 GB RAM, men du skal købe trackpad og tastatur separat.

Under vores test med Surface Go fandt vi ud af, at den var kraftig nok til at håndtere en konstant strøm af apps uden at blive langsommere. Microsoft hævder, at Surface Go er i stand til at levere op til 10 timers videoafspilning mellem opladninger.

Surface Go 2 er også en vidunderlig følgesvend til videochat. Den er udstyret med dobbelte 5MP-kameraer foran og bagudvendt, der er endnu klarere end webkameraet på Dell XPS 13 til 1.700 dollars, som vi testede. Ikke nok med det, denne computer har dobbelte mikrofoner, der hjælper med at øge klarheden og reducere baggrundsstøj.

Alt i alt er Surface Go 2 en kompakt og alsidig pc, der er perfekt til arbejde eller leg. Hvis du leder efter en praktisk, økonomisk overkommelig og stilfuld mini-bærbar computer, vil du ikke blive skuffet.

ASUS L210 mini-bærbar computer

Bedst under 200 kr. ▪ ASUS ▪ Køb nu

Bedst under 200 $ - ASUS L210 Mini Laptop

ASUS VivoBook er en overkommelig mini-bærbar computer, der er fantastisk til unge studerende takket være den overkommelige pris og den bærbare størrelse. Den er udstyret med to USB Type-A-porte, en USB-C-port, et microSD-kortslot og en HDMI-ud-port. Dens 11,6-tommers skærm er lysstærk med en 1080p-opløsning.

Da skærmen er på et 180-graders hængsel, kan du lægge den fladt på et bord for at dele indhold med venner, klassekammerater eller kolleger.

Med op til 8 GB RAM, en Intel Celeron N4020-processor og 64 GB lagerplads er computeren måske ikke den mest kraftfulde, men den vejer kun 2 pund og er mere end i stand til at klare de fleste opgaver – lige fra redigering af fotos til at se HD-videoer.

Desuden har den et batteri, der holder hele dagen, og som skulle kunne holde langt over 10 timer på en enkelt opladning. Der er masser af tid til at afslutte den bograpport eller det videnskabelige projekt!

HP Stream 11,6-tommer mini-bærbar computer

En grundlæggende, men budgetvenlig mini-bærbar computer ▪ HP ▪ køb nu

En grundlæggende, men budgetvenlig mini-bærbar computer - HP Stream 11,6-tommer mini-bærbar computer

HP Stream er en nyttig lille bærbar computer, der er bærbar og behagelig at bruge. Den kører Windows 10 og er drevet af en 1,6 GHz Intel CPU med 4 GB RAM og 32 GB lagerplads. Det er en grundlæggende bærbar computer, der ikke er særlig kraftfuld og ikke tilbyder et væld af plads til at gemme filer. Heldigvis har den et microSD-kortslot til lidt ekstra lagerplads.

Du skulle kunne få omkring 9 timers batterilevetid, hvilket er lidt under gennemsnittet i forhold til andre mini-bærbare computere. Du kan dog være sikker – HP Stream har et solidt design og giver dig alt, hvad du har brug for til at udføre grundlæggende opgaver, som hurtig fotoredigering og internetbrowsing, til en rimelig pris på under 250 dollars.

Acer Chromebook Spin 311 Convertible Mini Laptop

Bedste budget 2-i-1 ▪ Acer ▪ køb nu

Bedste budget 2-i-1 - Acer Chromebook Spin 311 Convertible Mini Laptop

Denne to-i-en hybrid bærbare computer har et attraktivt og bærbart design. Den er udstyret med en bedre processor end den lignende Lenovo Chromebook C330, vejer kun 3 pund og er mindre end en tomme tyk.

Den mini-bærbare computer er udstyret med en 11,6-tommers skærm, der er stor og lysstærk nok til at se film og serier. Vi kan også godt lide, at den er lavet med Corning Gorilla Glass, som ikke ridser så let. Da den bærbare computer er en 2-i-1, kan du naturligvis bruge den som en traditionel bærbar computer, som en tablet med dens touchscreen eller drejet til at vise præsentationer eller som et telt (billedet), når pladsen er begrænset, f.eks. på en flyvemaskine, eller når du bare vil se film.

På trods af at det er en bærbar computer til lavpris, har Acer udstyret den bærbare computer med to USB-C-porte, to USB-A-porte og et microSD-slot til ekstra lagerplads. Computeren har en imponerende batterilevetid på 10 timer, hvilket gør den til et godt valg for dem, der konstant er på farten.

Lenovo Chromebook Duet

En bærbar og prisvenlig Chromebook ▪ Lenovo ▪ køb nu

En bærbar og prisvenlig Chromebook - Lenovo Chromebook Duet

Chromebook Duet er den bedste billige Chromebook, som du kan købe. Denne to-i-en-computer har et aftageligt tastatur, hvilket betyder, at du kan bruge den som tablet eller bærbar computer. Den har et unikt justerbart stofcover på bagsiden, der beskytter den mod fald. Betrækket har endda en kickstand, hvilket gør det nemt at holde Duet oprejst, så du kan se YouTube eller foretage videoopkald.

Chromebook Duets 10,1-tommers touchscreen er skarp og lysstærk. Desuden er det medfølgende tastatur praktisk, når du skal skrive opgaver til undervisningen. Selv om computeren ikke har en af de mest kraftfulde eller opdaterede processorer, er den stadig rigeligt hurtig nok til at surfe på nettet, bruge sociale medier, besvare e-mails eller lave let fotoredigering

Det bedste af det hele er, at enheden giver brugerne 11 timers batterilevetid. Vores største klage er, at computeren kun har én USB-C-port. Selv om der ikke er et hovedtelefonstik, medfølger Lenovo en adapter til tilslutning af dine kablede hovedtelefoner.

Hvis du er på udkig efter en lidt kraftigere Chromebook, der minder om en tablet og mere om en bærbar computer, kan du overveje at købe Acer Chromebook Spin 713 i stedet.

Acer Swift 3 Mini Laptop

Bedste batterilevetid ▪ Acer ▪ køb nu

Bedste batterilevetid - Acer Swift 3 Mini Laptop

Acer Swift 3 er en bærbar computer, der formår at finde det søde punkt mellem pris og ydeevne. Den har en 10. generation af Intel Core i5-processor af Intel Core i5, 8 GB RAM og en massiv 512 GB solid-state-drev – alt sammen imponerende specifikationer for en bærbar computer, der typisk koster under 700 kr.

Det, der får den bærbare computer til virkelig at skinne, er dog dens lange batterilevetid. Du kan forvente 13 timers brug, før du skal genoplade. Denne bærbare computer har fået rosende anmeldelser fra både Laptop Mag og Wired for dens praktiske fingeraftrykssensor, imponerende ydeevne og lette design.

Dens største ulempe er, at den mangler en touchscreen, men i det mindste behøver du ikke at bekymre dig om fingeraftryk, der tilsmudser dens højopløselige skærm!

Lenovo Yoga C740 Mini Laptop

Bedste 2-i-1 ▪ Lenovo ▪ køb nu

Bedste 2-i-1 - Lenovo Yoga C740 Mini Laptop

Hvis du er på udkig efter en alsidig to-i-en, der leverer en fremragende byggekvalitet og masser af kraft, er Lenovo Yoga C740 værd at overveje. Den giver et slankt design og hurtig ydeevne.

Vi kan godt lide, at denne bærbare computer tilbyder 8 GB RAM og en 10. generation af processoren, hvilket betyder, at den er rigeligt kapabel til at køre de fleste apps. Da den har en 256 GB SSD, har du mere end nok plads til dine billeder, videoer og filer.

Lad dig ikke afskrække af dens større 14-tommer touchscreen. Computeren vejer kun 3 pund og er kun omkring en halv tomme tyk. Men den har stadig masser af porte, har et hovedtelefonstik, fingeraftrykslæser og en webcam-privatlukker. Den har endda et integreret Dolby Atmos-højttalersystem.

Apple MacBook Air

Bedste MacBook ▪ Apple ▪ køb nu

Bedste MacBook - Apple MacBook Air

Den nyeste MacBook Air har stærkt forbedrede hardwarespecifikationer, herunder et løft af processorkraften og grafikstyrken, et redesignet tastatur og en mere levende skærm.

Den bærbare computer er drevet af Apples egen M1-chip, som giver en fantastisk øget ydeevne og op til 18 timers batterilevetid. Den bærbare laptops 13-tommers skærm er skarp, farverig og overgår den tidligere Air på alle mulige måder. Dens kanter er ikke så tynde som dem, der findes på nogle bærbare Windows-bærbare computere, men du vil elske dens større trackpad og mindre fodaftryk.

Som man kan forvente af en bærbar Apple-computer, har den nye MacBook Air en førsteklasses byggekvalitet – og overraskende nok er computeren fremstillet af 100 % genbrugsaluminium. Den ville være en fremragende bærbar computer til en universitetsstuderende eller en person, der rejser ofte.

HP 14-fq0013dx 14-tommer bærbar computer

En grundlæggende, men overkommelig pc ▪ HP ▪ køb nu

En grundlæggende, men overkommelig pc - HP 14-fq0013dx 14-tommer bærbar computer

Denne bærbare computer fra HP giver brugerne et tyndt, ultraportabelt design og en lysstærk 14-tommers skærm. Den kører Windows 10 og er drevet af en grundlæggende AMD-processor med 4 GB RAM.

Denne løsning er udstyret med en 128 GB SSD, som er hurtigere og giver mere lagerplads end de eMMC-drev, der jævnligt findes på mini-bærbare computere. I bund og grund betyder det, at du har masser af plads til dine apps, spil og medier.

Denne HP har et solidt design og giver dig alt, hvad du har brug for til at udføre grundlæggende opgaver, som hurtig fotoredigering og internetbrowsing, til en rimelig pris på lige over 300 dollars.

Hvis du vil bruge lidt mindre og ikke har noget imod en bærbar computer, der kører Chrome OS, kan du i stedet overveje denne lignende bærbare HP-bærbar computer. Den har en mindre harddisk på 32 GB, men koster hundrede dollars mindre.

Dell XPS 13

Bedste bærbare computer med berøringsskærm ▪ Dell ▪ køb nu

Bedste bærbare computer med berøringsskærm - Dell XPS 13

XPS 13 er en high-end Windows 10-bærbar computer med en imponerende 13,4-tommers skærm næsten uden ramme, et slankt aluminiumshus og et batteri, der kan holde hele dagen.

Internt bruger XPS 13 Intels nyeste 10. generation af quad-core Ice Lake-processorer af 10. generation. Vi kan godt lide, at Dell tilbyder køberne masser af konfigurationsmuligheder for at imødekomme brugernes behov og budgetbegrænsninger. Vi anbefaler personligt at købe modellen med Intel Core i5 touchscreen med 8 GB RAM og en 256 GB SSD til lagring, som finder den bedste balance mellem pris, funktioner og ydeevne for de fleste mennesker.

Den bærbare computers tilslutningsmuligheder omfatter to USB-C-porte med Thunderbolt 3-understøttelse, en MicroSD-kortlæser og et hovedtelefonstik. Det er vores foretrukne bærbare Windows 10-bærbar computer på grund af dens førsteklasses finish, kraftfulde processor og smukke skærm.