Din guide til at købe de bedste Bose-hovedtelefoner i 2021

25. oktober 2021

Bose er kendt for at lave nogle af de bedste hovedtelefoner og ørepropper i branchen. Men hvad du måske ikke ved, er, hvor forskellige de enkelte par er, og derfor er vi her for at hjælpe dig.

Bedste hovedtelefoner og ørepropper fra Bose

Lydgiganten tilbyder forskellige produkter, der alle er i toppen af deres klasse. Så hvad har de alle til fælles? Hvert headset har en solid byggekvalitet og den berømte producents karakteristiske underspillede design. Lydpræstationen for alle Bose-hovedtelefoner er også imponerende. I modsætning til mange konkurrenter, der skjuler deres lydmæssige mangler bag kraftig bas, leverer Bose-hovedtelefoner en fantastisk oplevelse i hele lydområdet.

Hvad angår yderligere tilbehør, leveres hvert Bose-headset med et bæretui, så du behøver ikke at bekymre dig om opbevaring. In-ear-modellerne leveres med udskiftelige tips for optimal pasform, mens de trådløse hovedtelefoner leveres med et lydkabel til de øjeblikke, hvor batteriet løber tør.

Tag et kig på de bedste Bose-hovedtelefoner, der er tilgængelige i dag, fra spændende nye produkter til mærkets gennemprøvede og gennemprøvede produkter.

Støjreducerende hovedtelefoner 700

Bedste trådløse hovedtelefoner ▪ Bose ▪ køb nu

Bedste trådløse hovedtelefoner - Støjreducerende hovedtelefoner 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700 er lydgigantens mest funktionsrige til dato. De har et imponerende slankt design, upåklagelig ergonomi og op til 20 timers batterilevetid mellem opladningerne.

Sammenlignet med deres forgængere (QuietComfort 35 Series 2) har 700-telefonerne bedre støjreducerende egenskaber (der er 11 niveauer at vælge imellem!) samt en stærkt forbedret mikrofonopsætning. Sidstnævnte giver en fremragende lydydelse under opkald, en funktion, som mange andre anmeldelsessider også har sunget deres roser om.

Andre bemærkelsesværdige højdepunkter i Headphones 700 omfatter smarte touch-kontroller, USB-C-stik til opladning og kompatibilitet med Amazon Alexa og Google Assistant. Hovedtelefonerne er tilgængelige i sort, sølv, arctic white og navy.

Bose QuietComfort Noise Cancelling Earbuds

De bedste trådløse ▪ Bose ▪ Køb nu

Bedste trådløse hørebøffer - Bose QuietComfort støjreducerende hørebøffer med støjreduktion

De nyligt lancerede Bose QuietComfort-ørepropper med støjreduktion er lydgigantens bedste til dato, og de er produktkategoriens nye guldstandard. Knopperne har de samme evner til at fjerne omgivende støj som de støjreducerende hovedtelefoner 700, topklasse lyd og enestående ydeevne under opkald.

QuietComfort-øretelefonerne fås i triple black og soapstone og har en IPX4-klassificering for vandtæthed og en behagelig pasform med praktiske touch-kontroller. Brugere kan tilpasse sidstnævnte ved hjælp af Bose Music-mobilappen.

Knopperne kan levere op til 6 timers trådløs afspilning mellem opladninger, og deres USB-C-etui kan holde til yderligere to fulde opladninger. Vi kan godt lide, at tilbehøret også er kompatibelt med trådløs opladning.

Bose Sport Wireless Earbuds

Bedst til træning ▪ Bose ▪ køb nu

Bedst til træning - Bose Sport Wireless Earbuds

De trådløse Bose Sport-ørepropper er, som navnet antyder, mærkets bedste løsning til træning og erstatter de ærværdige SoundSport Free-ørepropper. De har en letvægtskonstruktion med en IPX4-klassificering for vandtæthed, en sømløs pasform og en kraftig lyd med forbedret lavt område. Eksperter er enige om, at de bedste egenskaber ved disse knopper er deres pasform og lyd, hvilket sætter dem over resten.

Du kan forvente op til 5 timers batterilevetid fra Bose Sport mellem opladningerne, og deres medfølgende batterihylster giver yderligere 10 timers trådløs musik. Brugerne kan også forbinde SoundSport Wireless til en mobilapp og justere deres kontrolfunktioner.

Sammenlignet med de dyrere Bose QuietComfort trådløse øretelefoner mangler Bose Sport støjreducerende teknologi og et etui, der er kompatibelt med trådløs opladning. Deres batterilevetid er også lidt kortere.

Bose tilbyder knopperne i triple black, glacier white med neongrønne accenter og Baltic blue.

Bose Frames Tenor Audio Solbriller

De mest moderigtige ▪ Bose ▪ køb nu

Den mest moderigtige - Bose Frames Tenor Audio Solbriller

De nyeste Bose Frames Audio-solbriller, der blev annonceret sammen med QuietComfort og Sport trådløse høretelefoner, byder på flere velkomne opgraderinger i forhold til sidste års fængslende første generation. De omfatter polariserede linser som standard, opgraderet lyd, 5,5 timers batterilevetid (op fra 3,5 timer i den oprindelige) og et USB-C-stik til opladning.

Takket være lydproducentens proprietære Open Ear Audio tech giver rammene brugerne mulighed for diskret at nyde kvalitetslyd og forblive opmærksomme på deres omgivelser. Frames er også et fremragende redskab til at foretage opkald takket være Bluetooth 5.1-forbindelse og mikrofoner af høj kvalitet.

Bose tilbyder de nye Frames i tre forskellige stilarter. Ud over Tenor kan køberne vælge en endnu mere fashion-forward Frames Soprano-model. Og så er der Frames Tempo til træning. De har større linser, en mere sikker pasform med en højere grad af vandtæthed og en meget længere batterilevetid (op til 8 timer).

Bose QuietComfort 35 Series 2 Gaming Headset

Bedst til gamere ▪ Bose ▪ køb nu

Bedst til gamere - Bose QuietComfort 35 Series 2 Gaming Headset

Ved at tilføje en aftagelig boom-mikrofon og kobberaccenter til de legendariske QuietComfort 35 Series 2 støjreducerende hovedtelefoner har Bose skabt et af de fedeste gaming-headsets i 2020. Disse høretelefoner er designet med lange spilsessioner i tankerne og er en øjeblikkelig konkurrent til de mest komfortable i deres produktkategori.

Hovedtelefonerne er designet til at fungere i kablet tilstand. De har en desktop controller, som giver gamere mulighed for ubesværet at styre lydoplevelsen. Det bedste af det hele er, at når der ikke spilles, kan Series 2 bruges som trådløse støjreducerende hovedtelefoner med velafbalanceret og underholdende lyd, når de ikke spiller.

Gamere kan forvente op til 40 timers distraktionsfri lyd fra QuietComfort 35 Series 2 mellem opladningerne. I trådløs tilstand kan hovedtelefonerne levere op til 20 timers musik i op til 20 timer.

Bose SoundSport trådløse øretelefoner

Bedste mulighed for nakkebånd ▪ Bose ▪ køb nu

Bedste mulighed for nakkebånd - Bose SoundSport Wireless Earbuds

De træningsvenlige Bose SoundSport Wireless-ørepropper har en let krop og en pålidelig behagelig pasform. Brugerne kan tilslutte øretelefonerne til en mobilapp og justere deres indstillinger.

Headsettet kan levere op til 6 timers trådløs musik mellem to batteriopladninger og leveres sammen med et praktisk bæretui med indbygget karabinhage. Bose tilbyder SoundSport Wireless i en trio af farver: aqua, sort og citron.

Bose SoundLink II trådløse hovedtelefoner

Letvægt og alligevel holdbar ▪ Bose ▪ Køb nu

Letvægt og alligevel holdbar - Bose SoundLink II trådløse hovedtelefoner

De trådløse SoundLink II-hovedtelefoner har et over-ear-design, en fantastisk trådløs rækkevidde og op til 15 timers batterilevetid på en enkelt opladning. Der er også NFC-tilslutning om bord, så brugerne kan tilslutte deres foretrukne mobilenhed med et enkelt tryk.

Akustisk set fungerer SoundLink II-hovedtelefonerne præcis som man ville forvente af et Bose-produkt, idet de tilbyder en afbalanceret lyd med en let forbedret bas. Produktet fås i sort eller hvid, og hvert par leveres sammen med et praktisk bæretui.

Bose Sleepbuds II

Lavet til bedre søvn ▪ Bose ▪ køb nu

Lavet til bedre søvn - Bose Sleepbuds II

Bose Sleepbuds II er udelukkende designet til at hjælpe brugerne med at sove bedre. De små knopper er utroligt lette og lige så komfortable og kan afspille beroligende lydlandskaber for at hjælpe dem med at falde til ro, samtidig med at de holder den omgivende støj væk. Ifølge en stor videnskabelig undersøgelse lever de op til hypen ved at forbedre deltagernes søvnkvalitet.

Det er vigtigt at bemærke, at Sleepbuds II kun kan afspille indhold fra en Bose Sleep-mobilapp. Sidstnævnte tilbyder et stort udvalg af beroligende lyde samt indhold, der hjælper med at blokere støj, efter at brugeren er faldet i søvn. Knoppernes støjmaskeringsteknologi er afhængig af deres pasform og det indhold, de afspiller, og ikke af lydgigantens karakteristiske støjreduktionsteknologi.

Vi kan godt lide, at Sleepbuds II også har en diskret alarmfunktion De kan holde op til 10 timer mellem to batteriopladninger, og deres slanke bæretaske kan rumme tre ekstra opladninger. Den har et USB-C-stik og en IPX4-klassificering for vandtæthed.

QuietComfort 20 støjreducerende hørebøffer

Ledningsforbundne støjreducerende øretelefoner ▪ Bose ▪ køb nu

Ledningsforbundne støjreducerende hørebøffer - QuietComfort 20 støjreducerende hørebøffer

Bose QuietComfort 20 har været tilgængelige siden 2015 og er stadig en reference for kablede støjreducerende øretelefoner med kabel. De komfortable knopper giver enestående støjreduktion via et dedikeret kontrolmodul med indbygget genopladeligt batteri.

Høretelefonerne har også en indbygget fjernbetjening og mikrofon til at foretage opkald med en kompatibel enhed. De kan levere op til 16 timers distraktionsfri musik mellem opladningerne.

QuietComfort 35 Series 2 trådløse støjreducerende hovedtelefoner

De klassiske støjreducerende hovedtelefoner ▪ Bose ▪ køb nu

De gamle støjreducerende dåser - QuietComfort 35 Series 2 trådløse støjreducerende hovedtelefoner med trådløs støjreduktion

De trådløse Bose QuietComfort 35 Series 2-bøsser vil fortsat være en benchmark i branchen, selv efter at Bose Noise Cancelling Headphones 700 er kommet på markedet. De er også blevet mere overkommelige!

Hovedtelefonerne har en fremragende pasform, et slankt design, op til 20 timers batterilevetid, fremragende støjreduktion og en fint afstemt lydsignatur, der gør dem velegnede til enhver type indhold. Headsettet giver dig mulighed for at tilkalde Amazon Alexa eller Google Assistant via en dedikeret knap. Sidstnævnte giver dig også mulighed for at styre støjreduktionsniveauet. Du kan vælge dens funktionalitet via en mobilapp.