Bowers & Wilkins PX7 trådløse hovedtelefoner overvældet mig med fantastisk design og akustisk ekspertise

23. august 2021

De trådløse Bowers & Wilkins PX7-hovedtelefoner med støjreduktion fra Bowers & Wilkins er blandt de bedste, jeg nogensinde har prøvet. Over-ear-høretelefonerne har et upåklageligt håndværk og taktilitet samt et væld af indbyggede funktioner. Som alt andet fra Bowers & Wilkins leverer PX7-hovedtelefonerne en fyldig og klar lyd af enestående kvalitet, og jeg synes, at de er hver en krone værd.

Bowers & Wilkins PX7 trådløse hovedtelefoner

køb nu

Alt, hvad du skal vide om Bowers & Wilkins PX7

  • De har op til 30 timers batterilevetid og et USB-C-stik til opladning
  • De leveres sammen med en stilfuld bæretaske
  • De er dækket af 2 års garanti

Scores

Lyd: 9/10
Komfort: 9/10
Design: 10/10
Batteriets ydeevne: 9/10
Samlet score: 9/10

Lyd 9/10

De trådløse PX7-hovedtelefoner lyder utroligt godt, og det burde ikke overraske nogen. Dørernes 43,6-millimeter lyddrivere er udviklet af de lydtroldmænd, der har givet os de legendariske Bowers & Wilkins 800 Series Diamond-højttalere. Højttalernes himmelske lyd er det ikoniske Abbey Road Studio værdig.

Jeg tilbragte uger med at rocke med PX7-hovedtelefonerne og elskede dem til ukendelighed. Deres lyd er fantastisk afbalanceret og detaljeret i hele frekvensområdet. Mens jeg testede dåserne, hørte jeg konsekvent skarpe højder, en veldefineret mellemtone og en kraftig bas, der (heldigvis) ikke overvælder. Tim Gideon fra PCMag bemærkede også, at PX7 leverer en “kraftfuld lydpræstation med fyldig basdybde og skulpturelle høje toner”.

Jeg spillede “Money” af Pink Floyd (mærkeligt nok blev denne sang produceret i Abbey Road Studio) på PX7 utallige gange og kunne ikke lade være med at forundres over den mængde akustiske detaljer, som hovedtelefonerne producerede. Jeg smilede altid, når jeg hørte sangens intro – et udfordrende stykke for mange lydprodukter. Lydene fra kasseapparatet og mønterne samt Roger Waters’ indledende baslinje kom herligt fyldige og fremragende definerede ud hver gang.

PX7-hovedtelefonernes støjreducerende egenskaber er fremragende – jeg brugte dåserne i et stort åbent kontorlokale, og de afstemmede effektivt mine omgivelser.

Støjreduktionsoplevelsen kan justeres efter din smag ved enten at skifte en knap eller programmere via mobilappen. En af støjdæmpningstilstandene er endda helt automatisk – dåserne bruger den indbyggede teknologi til at bestemme funktionens intensitet.

Komfort 9/10

PX7-hovedtelefonerne er lette, imponerende komfortable (takket være ørepuderne med hukommelsesskum) og perfekt egnet til lange lytteperioder. Under min test brugte jeg høretelefonerne regelmæssigt i 5-7 timer om dagen og oplevede ikke nogen træthed.

PX7 sætter automatisk lydgengivelsen på pause, når du løfter en ørekop eller tager dem af. Denne funktion er især praktisk til korte samtaler på kontoret.

Jeg kan også rigtig godt lide, at PX7-hovedtelefonerne i modsætning til mange konkurrenter med besværlige touch-kontroller har let at trykke på knapper til at styre lyden og støjreduceringen samt til at tænde og slukke dem.

Headsettets mobilapp har også en overraskende funktion: Ud over at styre støjreduceringen kan du afspille et bredt udvalg af behagelige, omgivende lyde for at slappe af eller fokusere.

Design 10/10

PX7 er uden sammenligning de flotteste trådløse hovedtelefoner, der findes på markedet i dag. Deres kompositkarme i kulfiber er en smart hilsen til mærkets partnerskaber inden for bilindustrien, da Bowers & Wilkins samarbejder med BMW, Maserati og McLaren. Deres design er højteknologisk, luksuriøst og futuristisk i lige høj grad, og det får konkurrenter til lignende priser til at virke meget mere generiske i sammenligning.

Disse hovedtelefoner, der er detaljeret udformet i stof, læder og metal af høj kvalitet, føles også bare fantastiske – under min test nød jeg hver eneste interaktion med dem. Et par trofaste trådløse hovedtelefoner vil sandsynligvis være en af de mest anvendte genstande i din daglige bære, så jeg sætter min hat på den omhyggelige opmærksomhed på detaljerne, som Bowers & Wilkins har anvendt til PX7-finishet.

Batteriets ydeevne 9/10

Ifølge Bowers & Wilkins kan PX7 holde op til 30 timer mellem to batteriopladninger. Det er nok strøm til en transkontinental rundrejse, og det er på niveau med branchens bedste lydprodukter.

I min test fandt jeg, at hovedtelefonernes ydeevne var i overensstemmelse med disse påstande – jeg brugte dem i dagevis på arbejde på en enkelt opladning. Jeg fandt også deres hurtige opladningsmuligheder virkelig praktiske, da de giver 5 timers afspilning efter kun 15 minutters opladning.

Samlet set 9/10

Bowers & Wilkins PX7-hovedtelefonerne er alt! Selv om de bestemt er et luksusteknologisk produkt, er deres design og taktilitet utrolig bemærkelsesværdig, og det samme gælder deres herlige lydmæssige egenskaber.

Apropos pris, så konkurrerer PX7-hovedtelefonerne til næsten 350 dollars direkte med Bose Wireless Headphones 700 samt Sony WH-1000XM3. Begge produkter har en lille fordel i forhold til PX7 med hensyn til støjreducerende egenskaber. Jeg fandt dog ud af, at jeg oftest greb efter Bowers & Wilkins-høretelefonerne på grund af deres overlegne design, lyd og følelse. Det er også vigtigt at bemærke, at PX7’s 2-årige garanti er dobbelt så lang som de andres.

Bowers & Wilkins tilbyder hovedtelefonerne i sølv eller rumgrå. Hvis du er på udkig efter on-ear hovedtelefoner, er Bowers & Wilkins PX5 en sammenlignelig model. De blev lanceret sammen med PX7 og har samme imponerende design og taktilitet, men de er billigere og mere kompakte.