De bedste støjreducerende hovedtelefoner, der gør det nemt at lukke af for omgivelserne

20. november 2021

Uanset om du bruger støjreducerende hovedtelefoner for at dæmpe snakken, når du arbejder hjemmefra, får ro i sindet på rejsen eller blot samler dine tanker, skal de gøre deres arbejde godt. Heldigvis er markedet i dag fyldt med fremragende produkter, så der har aldrig været et mere spændende tidspunkt at opgradere på.

Vi har brugt mere end 200 timer i løbet af flere uger på at undersøge og teste nutidens bedste støjreducerende hovedtelefoner, lige fra budget on-ear-muligheder til luksus over-ear-dåser. Processen omfattede evaluering af specifikationerne for de nyeste produkter, gennemgang af anmeldelser fra forbrugere og brancheeksperter og personlig test af hovedtelefonerne med hensyn til lydkvalitet og støjisolering.

De bedste hovedtelefoner med støjreduktion

Mens jeg testede hovedtelefonerne, vurderede jeg ud over deres lydpræstationer i hele frekvensområdet også deres evne til at lukke omgivende lyde ude. Heldigvis arbejder jeg nær et vindue over en travl gade, så jeg havde en pålidelig kilde til distraherende støj, så jeg kunne sætte produkterne på prøve.

Nogle af hovedtelefonerne på vores liste har aktiv støjreduktionsteknologi, hvilket betyder, at de indeholder indbyggede mikrofoner, der opfanger støj udefra. Ved hjælp af sofistikeret teknologi og lydbehandling genererer de derefter en praktisk talt uhørlig lyd med modsatrettede bølgelængder for at fjerne støj i realtid. Brugerne kan høre en knap mærkbar brummen, når de tænder dem, men det påvirker ikke den samlede lytteoplevelse. Derfor har de en højere pris end lignende hovedtelefoner, der ikke har denne teknologi.

Find det par støjreducerende hovedtelefoner, der passer bedst til din livsstil, og nyd dine yndlingsmelodier med mindre støj fra omgivelserne.

Sony WH-1000XM4 trådløse støjreducerende hovedtelefoner

Vores bedste valg ▪ Sony ▪ køb nu

Vores bedste valg - Sony WH-1000XM4 trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

Sonys WH-1000XM4 er de bedste støjreducerende hovedtelefoner, der er værd at være opmærksom på i dag. De tilbyder en vindende blanding af fremragende lydkvalitet og støjreducerende teknologi, pålidelig ydeevne under opkald, upåklagelig ergonomi og lang batterilevetid, samtidig med at de bevarer den tidligere generations tidløst cool design. Dåserne fås i sølv eller sort og er en bedre variant af et produkt, der allerede var tæt på at være perfekt.

Du kan forvente op til ret solide 30 timers trådløs afspilning fra Sony WH-1000XM4. Vi er vilde med headsettets hurtige opladningsmulighed via et USB-C-stik – du kan få 5 timers afspilning efter kun 10 minutter.

Bowers & Wilkins PX7 trådløse hovedtelefoner

Runner up ▪ Bowers & Wilkins ▪ køb nu

Nummer to - Bowers & Wilkins PX7 trådløse hovedtelefoner

Når det kommer til håndværk, taktilitet og ren tilstedeværelse, kan Bowers & Wilkins PX7 ikke overgås. Over-ear-bøsningerne er fremstillet af kulfiberkompositmateriale (som typisk findes i superbiler), metal og stof. De fås i sølv eller rumgrå og får deres konkurrenter til samme pris til at se generiske ud i sammenligning.

PX7’s lydpræstationer og støjdæmpning er meget justerbare (via en app) og er en solid konkurrent til de bedste i klassen. Det er næppe en overraskelse, for dåserne er blevet tunet af det team, der har lavet de legendariske Bowers & Wilkins 800 Diamond Series-højttalere. Hovedtelefonerne kan holde op til 30 timer mellem opladninger, og de bruger en hurtig USB-C til opladning.

JBL Club 700 trådløse støjreducerende hovedtelefoner

Det kompakte valg ▪ JBL ▪ køb nu

Det kompakte valg - JBL Club 700 trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

JBL Club 700 er vores foretrukne kompakte støjreducerende hovedtelefoner, der er tilgængelige i dag. On-ear-bøfferne har et utroligt cool design, der er inspireret af professionelle hovedtelefoner, håndværk på højeste niveau og lydydelse samt en fantastisk batterilevetid (op til 50 timer), alt sammen til en behagelig pris.

JBL har udstyret Club 700-hovedtelefonerne med 40-millimeter, Hi-Res Audio-egnede lyddrivere. De har en velafstemt lydsignatur, der ligner lyden fra JBL Club One over-ear-hovedtelefonerne, som jeg testede for nylig.

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bedst til arbejde ▪ Bose ▪ køb nu

Bedst til arbejde - Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700 har et imponerende slankt design, upåklagelig ergonomi og op til 20 timers batterilevetid mellem opladninger. De er vores favorit til at knokle på arbejde takket være de førsteklasses støjreducerende egenskaber samt en fantastisk opsætning med fire mikrofoner. Sidstnævnte gør det muligt for dåserne at isolere din stemme ubesværet uanset omgivelserne, hvilket gør dem perfekte til at foretage opkald.

Andre bemærkelsesværdige højdepunkter ved hovedtelefonerne omfatter smarte touch-kontroller, op til 20 timers batterilevetid med USB-C-stik til opladning og kompatibilitet med Amazon Alexa og Google Assistant (det er op til dig!). De elegante hovedtelefoner fås i sort, hvid, sølv eller en marineblå finish.

Jabra Elite 85h trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

De mest holdbare ▪ Jabra ▪ køb nu

De mest holdbare - Jabra Elite 85h trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

Elite 85h fra Jabra er blandt vores foretrukne støjreducerende hovedtelefoner, fordi de har en regnafvisende nano-belægning ud over topklasse-design, lyd, støjreducerende teknologi og en solid batterilevetid (op til 36 timer). I modsætning til andre high-end tilbud er høretelefonerne dækket af en 2-årig garanti mod skader fra vand og støv.

Med otte indbyggede mikrofoner er Elite 85h-hovedtelefonerne også blandt de bedste til at foretage opkald, og de er med rette et af Wirecutters bedste valg. Jabra tilbyder produktet i titaniumsort, sort med kobberaccenter, guldbeige og marineblå.

Beats Solo Pro trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

Støjreducerende Beats ▪ Beats ▪ køb nu

Beats med støjdæmpning - Beats Solo Pro trådløse hovedtelefoner med støjdæmpning

Beats Solo Pro tilbyder støjreduktion af høj kvalitet, fremragende lyd, intuitiv betjening og Apples H1-chip. Sidstnævnte gør det muligt for dåserne at oprette en problemfri forbindelse til alle Apple-enheder, der er knyttet til den samme iCloud-konto. Det er også årsagen til hovedtelefonernes solide batterilevetid (op til 22 timer med støjreduktion aktiveret og op til 40 timer med funktionen slået fra).

Jeg kan godt lide, at høretelefonerne tændes i det øjeblik, du folder dem ud. Ligesom mærkets Powerbeats- og Powerbeats Pro-øretelefoner har Solo Pro-hovedtelefonerne et Lightning-stik til opladning. Der er mange farver at vælge imellem: sort, elfenben, grå, rød, mørkeblå og lyseblå.

Skullcandy Crusher ANC trådløse ANC-hovedtelefoner med støjdæmpning

Tordnende bas ▪ Skullcandy ▪ køb nu

Tordenfuld bas - Skullcandy Crusher ANC trådløse støjreducerende hovedtelefoner

Hvis du elsker bas, skal du have Skullcandy Crusher ANC-hovedtelefonerne i dit liv. Over-ear-bøfferne er ikke bare endnu et produkt, hvis lydsignatur har et udtalt lavt område. I stedet leverer de en personlig lyd med bas, som brugerne bogstaveligt talt kan mærke og justere via en skydeknap.

Hovedtelefonernes støjreducerende funktion fungerer også godt. En anden cool ting ved Skullcandy Crusher ANC trådløse hovedtelefoner er deres indbyggede Tile Bluetooth-tracker. Den sikrer, at du nemt kan finde hovedtelefonerne, hvis du ved et uheld kommer til at forlægge dem. En behagelig pasform og op til 24 timers batterilevetid runder produktets bemærkelsesværdige højdepunkter af.

Master & Dynamic MW65 trådløse støjreducerende hovedtelefoner med trådløs støjreduktion

Tidløst smukke ▪ Master & Dynamic ▪ Køb nu

Tidløst smukke - Master & Dynamic MW65 trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

De luksuriøse Master & Dynamic MW65 har det New York-baserede firmas karakteristiske design og håndværk, der er værd at tale om. Som forventet fra et produkt i dette prispunkt lyder de trådløse dåser også fantastisk takket være fint afstemte 40-millimeter berylliumdrivere.

MW65 er komfortable og kan holde i op til 24 timer mellem opladninger. Master & Dynamic tilbyder hovedtelefonerne i sort, brunt eller gråt læder, og hver variant har smukke metalaccenter.

Sony MDR-ZX110NC støjreducerende hovedtelefoner

Billige hovedtelefoner med ledning ▪ Sony ▪ køb nu

Billige kablede dåser - Sony MDR-ZX110NC hovedtelefoner med støjreduktion

Sonys MDR-ZX110NC on-ear-hovedtelefoner med kabel hjælper dig med at lukke af for dine omgivelser til en billig pris. Lydkvaliteten er en smule bastung, men vi synes ikke, at dette er en dealbreaker til dette prisniveau.

Headsettets støjreducerende funktion kræver et AAA-batteri. Det kan holde i op til 80 timer, så du behøver ikke at bekymre dig om en udskiftning i flere dage.