9 bedste vandtætte Bluetooth-højttalere til at sende musik ud under ethvert udendørs eventyr

5. oktober 2021

Nutidens vandtætte højttalere er blevet smartere, mere holdbare og mere underholdende end nogensinde før. Produktkategoriens bedste tilbud spiller ikke kun dine yndlingsmelodier, men oplader også dine mobile enheder og giver endda adgang til din virtuelle assistent.

Det bedste af det hele er, at du kan finde en god løsning uanset dit budget. Så for at finde de bedste vandtætte Bluetooth-højttalere derude har vi brugt uger på at undersøge og teste produkter fra førende mærker som Bose, JBL og Sony for blot at nævne nogle få.

De bedste vandtætte Bluetooth-højttalere

Sådan testede vi

Vi har undersøgt og testet vandtætte Bluetooth-højttalere i årevis. Til denne opdatering kiggede vi efter muligheder med de mest fremtidssikre specifikationer. Vi har sørget for, at disse højttalere vil kunne tilpasse sig til nye udviklinger i mange år fremover. Vores proces omfattede læsning af anmeldelser fra andre tekniske publikationer og gennemgang af forbrugerfeedback samt høring af brancheeksperter.

Vi brugte mindst en uge på at teste hver enkelt højttaler, vi valgte, ud fra følgende kriterier:

 • Design og holdbarhed – med fokus på produktets konstruktion og evne til at overleve udsættelse for elementerne.
 • Lydkvalitet – vurdering af hver højttalers evne til at levere hørbar bas, diskant og mellemtone, uanset om det er regnvejr eller solskin.
 • Batteriets ydeevne – man undersøger, hvor mange timers trådløs afspilning enheden er i stand til, og hvordan den kan oplades.
 • Brugervenlighed og yderligere egenskaber – vurdering af produktets betjeningsmuligheder, eventuelle supplerende funktioner og, hvis de findes, app-aktiverede funktioner.

Hvad skal du overveje

Lyd, holdbarhed og batterilevetid er de vigtigste ting at overveje, når du skal købe en vandtæt højttaler. Uanset hvilken type udflugt du tager den med på, bør et produkt af høj kvalitet kunne levere en fantastisk lydoplevelse i mange timer mellem opladningerne.

Når det kommer til lyd, gælder det, at jo flere lyddrivere en højttaler har, jo mere detaljeret og underholdende lyd vil den levere. Til vores topvalg har vi valgt et produkt, der kan levere stereolyd af høj kvalitet til lytterne foran den. Hvis du har planer om at gøre gadgeten til et ægte festcenter, skal du overveje et produkt, der kan levere multidirektionel 360-graders lyd.

Alle højttalere på vores liste har en officiel klassificering for vandtæthed (nogle kan endda flyde på overfladen), og det er vigtigt at kende forskellen mellem en IP og en IPX-betegnelse. Førstnævnte betyder, at produktet kan klare vand og støv, mens sidstnævnte attesterer, at en højttaler kun er blevet klassificeret til at blive udsat for vand. Ideelt set bør du vælge en alsidig højttaler, der kan klare mere end blot at blive udsat for vand.

Med hensyn til batterilevetid er det absolutte minimum, du bør overveje, før du køber en vandtæt højttaler, 10 timer. Dette vil sikre, at enheden kan underholde dig under en daglig udflugt. De fleste af de bedste vandtætte højttalere kan sagtens sende en hel dags melodier afsted med strøm til overs.

Yderligere smarte funktioner som indbygget lys og mulighed for at oplade din telefon eller andre gadgets er også værd at overveje. Det samme gælder app-aktiverede værktøjer til at tilpasse højttalerens lyd, justere dens indstillinger og meget andet. En app kan også give dig mulighed for at opdatere firmwaren på din højttaler og potentielt udvide dens muligheder.

Er du klar til at finde den ultimative vandtætte Bluetooth-højttaler? Få mere at vide om vores yndlingsvalg i alle prisklasser.

Sony SRS-XB33 vandtæt Bluetooth-højttaler

Vores bedste valg ▪ Sony ▪ køb nu

Vores bedste valg - Sony SRS-XB33 vandtæt Bluetooth-højttaler

Nøglefunktioner

 • Lyd: Dobbelt lyddrivere og passive basradiatorer
 • Holdbarhed: IP67 vandtæt, stødsikker og støvtæt
 • Strøm: Op til 24 timers batterilevetid, USB-C-stik

SRS-XB33 fra Sony er den bedste vandtætte Bluetooth-højttaler for de fleste forbrugere. Den har et elegant design med et stofbetræk, en stødsikker konstruktion med en IP67-klassificering for vand- og støvbestandighed, god lyd og en fantastisk batterilevetid på op til 24 timer mellem opladninger, alt sammen til en fantastisk pris. Dens design og overordnede ydeevne gjorde den også til vores foretrukne Bluetooth-højttaler generelt.

Som prikken over i’et har SRS-XB33 en tilpasselig farvelinje og stroboskoplys, der kan synkroniseres med musikken, app-aktiverede kontroller, fremtidssikret USB-C-port til genopfyldning af batteriet og en fuld USB-strømudgang til opladning af andre gadgets. Den kan også fungere som højttalertelefon.

Højttaleren har en duo af full-range-lyddrivere og to passive radiatorer. De kombineres for at levere en kraftfuld og forvrængningsfri lyd med et forbedret lavt område, hvilket ikke er nogen overraskelse, da produktets XB-betegnelse står for Extra Bass.

Ultimate Ears BOOM 3 vandtæt Bluetooth-højttaler

Runner up ▪ Ultimate Ears ▪ køb nu

Nummer to - Ultimate Ears BOOM 3 vandtæt Bluetooth-højttaler

Nøglefunktioner

 • Lyd: Dobbelt lyddrivere/basseradiatorer i 360-graders opsætning
 • Holdbarhed: IP67 vandtæt, støvtæt
 • Strøm: Op til 15 timers batterilevetid, mikro-USB-stik

Næsten 3 år efter sin debut er Ultimate Ears BOOM 3 stadig en af de bedste vandtætte højttalere takket være et iøjnefaldende design, en robust konstruktion med en klassens førende 2-års garanti, en 360-graders lyd i fantastisk kvalitet og op til 20 timers batterilevetid. Højttaleren har også ekstra funktioner, som du kan få adgang til via en smartphone-app. Vi ville bare ønske, at dens micro-USB-stik til opladning ikke var så gammeldags.

Ultimate Ears BOOM 3 har en IP67-klassificering for vandtæthed og kan ikke kun overleve under vand, men også flyde på overfladen, hvilket gør den til et godt valg til brug i poolen.

Mobilappen giver brugerne mulighed for at oprette hurtig adgang til foretrukne Apple Music- og Spotify-spillelister via produktets multifunktionelle magiske knap. De, der er på udkig efter lyd i festivalkvalitet, kan tilslutte godt og vel 100 BOOM-højttalere.

Der er flere farver at vælge imellem: sort, blå, rød, grå og en Amazon-eksklusiv skumringsmulighed.

Sonos Roam vandtæt smart højttaler

Den smarteste ▪ Sonos ▪ køb nu

Den smarteste - Sonos Roam vandtæt smart højttaler

Nøglefunktioner

 • Lyd: Indbygget diskant, bashøjttaler, 2 digitale forstærkere
 • Holdbarhed: IP67 vandtæt, støvtæt
 • Strøm: Op til 10 timers batterilevetid, USB-C-stik, trådløs opladning

Sonos Roam er helt klart vores foretrukne vandtætte smarthøjttaler. Den fås i sort eller hvid og har Wi-Fi-tilslutning samt kompatibilitet med Amazon Alexa, Google Assistant og Apple AirPlay 2 trådløs afspilning. Bluetooth er også om bord, hvis du har brug for at bruge den væk hjemmefra.

Som alle Sonos-produkter leverer Roam en kraftfuld, kompromisløs og underholdende lyd. Lydoplevelsen er fyldig og perfekt til udendørs underholdning, og du kan indstille den nøjagtigt efter dine ønsker via en Sonos-mobilapp. Højttaleren har også intuitive betjeningselementer samt mikrofoner af høj kvalitet, der kan opfange stemmekommandoer, selv når lydstyrken er høj.

Højttalerens batterilevetid på 10 timer er ganske vist ikke bemærkelsesværdig ved et hurtigt øjekast, men den er solid for et produkt med så mange funktioner. Det bedste af det hele er, at Roam er Qi-kompatibel, så du kan fylde batteriet op på den samme trådløse oplader som din telefon. Sonos tilbyder en valgfri trådløs opladningsdock, der også er skræddersyet til Roam.

JBL Clip 4 vandtæt Bluetooth-højttaler

Bedste vandtætte mini-højttaler ▪ JBL ▪ køb nu

Bedste vandtætte minihøjttaler - JBL Clip 4 vandtæt Bluetooth-højttaler

Nøglefunktioner

 • Lyd: 40-millimeter-lydtransducer
 • Holdbarhed: IP67 vandtæt, støvtæt
 • Strøm: Op til 10 timers batterilevetid, USB-C-stik

JBL’s Clip 4 er den bedste ultrakompakte vandtætte højttaler, der er værd at være opmærksom på. Den håndflade-store gadget har et cool og alsidigt design med Clip-produktfamiliens karakteristiske karabinhage i spidsen. Sidstnævnte bit gør det muligt for dig at fastgøre den til en taske, en rygsæk eller en cykel blandt mange andre ting.

Vi kan godt lide, at højttaleren er vand- og støvafvisende med en IP67-klassificering. Dens stoffinish, metalkomponenter og knapbetjening har også en fantastisk taktilitet.

JBL har udstyret Clip 4 med en velafstemt 40-millimeter lyddriver, hvilket gør, at højttaleren leverer en overraskende kraftig lyd i forhold til sin størrelse. Jeg blev positivt overrasket over, hvor afbalanceret lydoplevelsen var under min test.

Clip 4 kan levere op til 10 timers trådløs lyd mellem to batteriopladninger, og den har et praktisk USB-C-stik. Der er flere farver at vælge imellem: sort, blå, camouflage, grå, pink og rød.

Soundcore Flare 2 vandtæt Bluetooth-højttaler

Bedste vandtætte højttaler til lavpris ▪ Anker ▪ køb nu

Bedste vandtætte højttaler til lavpris - Soundcore Flare 2 vandtæt Bluetooth-højttaler

Nøglefunktioner

 • Lyd: Lyd: Dobbelt lyddrivere med passive basradiatorer
 • Holdbarhed: IPX7 vandtæt
 • Strøm: Op til 12 timers batterilevetid, USB-C-stik

Den stofbeklædte Soundcore Flare 2-højttaler fra Anker modsiger sin pris. Den har et fantastisk design, intuitive betjeningselementer, IPX7-klassificering for vandtæthed og en fantastisk lydydelse med højttalertelefonfunktionalitet. Det er vores foretrukne løsning for budgetbevidste købere.

Med et par lyddrivere af høj kvalitet og en duo af passive basradiatorer om bord leverer Flare 2 en kraftfuld 360-graders lyd. Højttalerens basudgang er heldigvis ikke overvældende, selv om den er rigelig.

Vi elsker, hvor interaktiv denne højttaler er takket være de tilpassede LED-lys, der kan tilpasses. Brugerne kan justere enhedens lyd- og lyseffekter via en mobilapp. Der er også mulighed for at tilslutte mere end 100 højttalere for at få en større lyd.

Soundcore Flare 2 kan holde i op til 12 timer mellem to opladninger af batteriet. Du skal dog være opmærksom på enhedens lydstyrke og lyseffekter, hvis du vil opnå denne påstand.

JBL Xtreme 3 vandtæt Bluetooth-højttaler

Bedste store vandtætte højttaler ▪ JBL ▪ køb nu

Bedste store vandtætte højttaler - JBL Xtreme 3 vandtæt Bluetooth-højttaler

Nøglefunktioner

 • Lyd: Dobbelt 70-millimeter bashøjttaler og dobbelt 20-millimeter diskanthøjttaler
 • Holdbarhed: IP67 vandtæt, støvtæt
 • Strøm: Op til 15 timers batterilevetid, USB-C-stik

JBL Xtreme 3 er større og mere kraftfuld end nogen anden på denne liste. Den vejer godt og vel over 4 pund (næsten 2 mere end Sony SRS-XB33), men den tordnende lyd, den tilbyder, gør den ekstra masse værd at tage på sig. Du kan bestille den i sort, blå eller med camouflagemønster.

Akustisk set leverer denne JBL-højttaler en ydelse, der lever op til dens Xtreme-betegnelse. Den indeholder to bashøjttalere, to diskanthøjttalere og et par passive basradiatorer, som producerer den legendariske lydproducents signaturlyd. Ud over fremtidssikret Bluetooth 5.1 har produktet et standardlydstik til kablet afspilning.

Højttaleren er fuldt vand- og støvafvisende med en IP67-klassificering, hvilket sikrer, at den kan være festens midtpunkt hvor som helst, du tager den med. Vi roser JBL for at inkludere en robust bærestrop med hver højttaler samt en integreret flaskeåbner.

Du kan forvente op til 15 timers trådløs afspilning fra JBL Xtreme 3. Det er ret imponerende, at produktet samtidig kan oplade et par gadgets via en USB-A- og en USB-C-port, mens du spiller musik.

Soundcore Motion Boom vandtæt Bluetooth-højttaler

Bedst under 100 $ ▪ Soundcore ▪ køb nu

Bedst under 100 $ - Soundcore Motion Boom vandtæt Bluetooth-højttaler

Nøglefunktioner

 • Lyd: Lyd: Dobbelt lyddrivere og passive radiatorer
 • Holdbarhed: IPX7 vandtæt
 • Strøm: Op til 24 timers batterilevetid, USB-C-stik

Soundcore Motion Boom fra Anker er den bedste vandtætte Bluetooth-højttaler under 100 USD. Dens design, konstruktion, lyd og ekstra funktioner er imponerende for et produkt til 100 dollars. Den tilhørende app er den bedste, du kan finde på en Bluetooth-højttaler, uanset prisskiltet.

Med et par lyddrivere og en duo af passive radiatorer kan Motion Boom levere afbalanceret stereolyd med imponerende fidelitet. Vi kan godt lide, at højttaleren har en knap til øjeblikkelig forbedring af bassen. Soundcore-appen giver på den anden side brugerne mulighed for at justere lyden nøjagtigt efter deres præferencer.

Vi kan godt lide det praktiske håndtag i boombox-stil på Soundcore Motion Boom. Ligesom vores topvalg fra Sony kan Motion Boom holde op til 24 timer mellem to batteriopladninger, og den kan oplade andre gadgets via et USB-stik.

Produktet har en IPX7-klassificering for vandtæthed, hvilket betyder, at det kan overleve fuldstændig nedsænkning. Ifølge Anker kan den også flyde. Den er dog ikke blevet vurderet til at kunne udsættes for støv.

Sony SRS-XB13 Extra Bass vandtæt Bluetooth-højttaler

Lille, men mægtig ▪ Sony ▪ køb nu

Lille, men mægtig - Sony SRS-XB13 vandtæt Bluetooth-højttaler med ekstra bas

Nøglefunktioner

 • Lyd: Lyd: 46-millimeter højttaler, basradiator, lyddiffusionsteknologi
 • Holdbarhed: IP67 vandtæt, støvtæt
 • Strøm: Op til 16 timers batterilevetid, USB-C-stik

Sonys nyligt lancerede, imponerende lille XB13 Bluetooth-højttaler overrasker dig med en dunkende bas og op til 16 timers batterilevetid.

I modsætning til sin forgænger har den prisbillige gadget også et USB-C-stik til opladning samt Fast Pair-teknologi til Android-telefoner. Tilsammen gør de førnævnte bits højttaleren til en af vores foretrukne muligheder i sin prisklasse.

Højttaleren har en IP67-klassificering for vandtæthed, hvilket betyder, at den kan overleve regn, stænk og direkte udsættelse for rindende vand samt fuld nedsænkning. Den er også fuldt ud støvafvisende.

Hvis du har brug for mere medrivende lyd, er der også mulighed for at parre to XB13-højttalere. Der er flere farver at vælge imellem: sort, blå, koral og taupe.

JBL Pulse 4 vandtæt Bluetooth-højttaler

Perfekt til underholdning ▪ JBL ▪ køb nu

God til underholdning - JBL Pulse 4 vandtæt Bluetooth-højttaler

Nøglefunktioner

 • Lyd: 2,25-tommers transducer med 360-graders opsætning
 • Holdbarhed: IPX7 vandtæt
 • Strømforsyning: Op til 12 timers batterilevetid, USB-C-stik

JBL Pulse 4 er uden tvivl den mest underholdende højttaler på denne liste. Ud over at kunne udsende mærkets karakteristiske lyd kan den også levere et 360-graders LED-lysshow, der med garanti vil gøre den til festens midtpunkt.

Lyseffekterne får højttaleren til at ligne en højteknologisk lanterne. Du kan tilpasse dem helt efter dine ønsker via en mobilapp.

Ifølge JBL kan Pulse 4 levere op til 12 timers trådløs musik mellem opladningerne. Det er langt fra det bedste i klassen, men en værdig afvejning for den visuelle oplevelse, som produktet kan levere. Gadgetet har et praktisk USB-C-stik til opladning.

Højttaleren har en IPX7-klassificering for vandtæthed, hvilket betyder, at den kan nedsænkes helt under vand. Du kan bestille den med en sort eller hvid finish.