Disse vandtætte øretelefoner kan klare op til 12 fods vand

4. december 2021

Du har måske et par svedsikre hovedtelefoner til din træning, men disse svømmevenlige høretelefoner er meget mere robuste. De er designet til at lukke vand ude fra dine ører og til at kunne modstå en alvorlig nedsænkning i vand.

De bedste vandtætte øretelefoner

Selv om der er et begrænset udvalg af badevenlige trådløse øretelefoner, er der en god grund til det: Undervanding i vand har en negativ indvirkning på kvaliteten af Bluetooth-forbindelsen. Som følge heraf har nutidens trådløse picks en indbygget MP3-afspiller og indbygget lagringsplads til lydfiler. På den måde kan du afspille dine trådløse musiknumre lokalt og behøver ikke at bekymre dig om at tilslutte øretelefonerne til en ekstern enhed.

Når du vælger det rigtige par vandtætte øretelefoner til dine behov og dit budget, skal du sørge for at bruge tilstrækkelig tid på at finde den perfekte pasform, inden du tager dem med ud at svømme. For at hjælpe dig med at indsnævre din søgning, er her vores foretrukne fuldt vandtætte valg til svømmere.

Sony NW-WS413 vandtæt MP3-afspiller

Vores bedste valg ▪ Sony ▪ køb nu

Vores bedste valg - Sony NW-WS413 vandtæt MP3-afspiller

Med et behageligt design med nakkebånd, indbyggede høretelefoner med fremragende lydkvalitet, 4 GB lagerplads til musik og podcasts og en helt rimelig pris er Sonys NW-WS413 vandtætte MP3-afspiller det bedste valg i denne kategori.

MP3-afspilleren er vandtæt i op til 2 meter, så den er fantastisk til svømning. Den har også op til 12 timers batterilevetid mellem opladningerne.

En tester fra Trusted Reviews gav den vandtætte MP3-afspiller høje karakterer for den behagelige pasform, den fremragende batterilevetid og muligheden for hurtig opladning af batteriet, hvis det er nødvendigt.

Swimbuds MP3 vandtætte øretelefoner

Nummer to ▪ Swimbuds ▪ Køb nu

Nummer to - Swimbuds MP3 vandtætte øretelefoner

Swimbuds MP3 vandtætte øretelefoner fra Underwater Audio er også blandt de bedste af deres slags. De har en upåklagelig behagelig pasform (der er så mange ørepropper at vælge imellem) og en indbygget MP3-afspiller med praktisk afspilning og lydstyrkekontrol. Ørepropperne kan tåle dybder på op til 3 meter, så de er perfekte til både indendørs og udendørs svømning.

Med 8 GB indbygget hukommelse har disse Swimbuds plads nok til op til 2.000 af dine yndlingssange. De kan holde i op til 7 timer mellem to batteriopladninger.

Sammenlignet med Sony-produktet, som vi lige har nævnt, har Swimbuds MP3 vandtætte hovedtelefoner en bedre dybdeklassificering, mere indbygget hukommelse og en (nok) bedre pasform. Men deres lydpræstation er ikke på samme niveau som vores topvalg, og det er heller ikke deres cachet som lydmærke.

Pyle Flextreme MP3 Sports Earbuds

Det budgetvenlige valg ▪ Pyle Flextreme ▪ køb nu

Det budgetvenlige valg - Pyle Flextreme MP3 Sports Earbuds

Disse helt vandtætte øretelefoner med indbygget MP3-afspiller fra Pyle er det bedste budgetvenlige valg, der er værd at være opmærksom på i dag. De har et cool design, intuitiv betjening, 8 GB indbygget hukommelse til lagring af dine yndlingsmelodier og op til 10 timers batterilevetid mellem opladningerne. Lyden er også god, når man tager deres pris på under 50 dollars i betragtning.

Høretelefonerne har IPX8-klassificering for vandmodstand, hvilket betyder, at de kan tåle at blive nedsænket op til 2 meter under vand – nok til at tage dem med på en svømmetur. I deres detailpakke er der et kabel til opladning eller overførsel af lydfiler, tre par vandblokerende ørepropper og en trio ørepropper til brug af headsettet over vand.

Swimbuds Sport vandtætte øretelefoner

Det kablede valg ▪ Swimbuds ▪ køb nu

The Wired Pick - Swimbuds Sport vandtætte øretelefoner

De højt vurderede Swimbuds Sport vandtætte øretelefoner er det bedste kabelbaserede valg for de fleste forbrugere i dag. De har en behagelig pasform (deres detailpakke indeholder et væld af ørepropper) og en fremragende vandtætning samt evnen til at modstå nedsænkning i op til 3 meter vand.

Swimbuds Sport-ørepropperne har et kort kabel, så svømmere kan tilslutte dem til en lydafspiller, der er fastgjort til deres svømmebriller. De leveres sammen med en forlængerledning til brug uden for svømmehallen.

H2O Audio vandtætte øretelefoner

Det mest vandtætte valg ▪ H2O Audio ▪ køb nu

Det mest vandtætte valg - H2O Audio vandtætte øretelefoner

Disse vandtætte øretelefoner fra H2O Audio til en god pris er mere vandtætte end nogen af konkurrenterne. Ifølge producenten kan headsettet tåle at blive nedsænket i op til 12 fod under vand.

De lette knopper er udstyret med dynamiske højttalerdrivere, som er blevet tunet til brug i vand. Deres detailpakke indeholder otte sæt ørepropper, så du kan finde den rigtige pasform.

HydroActive Neckband vandtætte ørepropper

Det mest komfortable nakkebånd ▪ HydroActive ▪ køb nu

Det mest komfortable nakkebånd - HydroActive Neckband Waterproof Earbuds

HydroActive-ørepropperne har et nakkebåndsdesign, der ikke forstyrrer en badehue og svømmebriller. De har god lyd, topkarakteristisk vandisolering og kan tåle dybder på op til 3 meter.

Produktets detailpakker indeholder 11 sæt ørepropper og et forlængerkabel. Sidstnævnte er praktisk til brug af HydroActive-ørepropperne på land.

Swimbuds Flip vandtætte øretelefoner

Mest holdbare ▪ Swimbuds ▪ køb nu

Mest holdbare - Swimbuds Flip vandtætte øretelefoner

Disse vandtætte øretelefoner fra Swimbuds er et perfekt valg til svømning med flip-sving. De har et smart design, som ud over at levere en tæt forsegling sikrer, at headsettet forbliver på plads under dine flip turns. Swimbuds Flip kan ifølge deres producent tåle dybder på op til 10 fod.

Høretelefonerne har en kort ledning på 10 tommer. De leveres også sammen med en 39-tommer forlængerledning, hvis du skulle få brug for dem til noget andet. I deres detailpakke er der også tre sæt ørepropper, så du kan finde den perfekte pasform.