De 10 bedste iPhone-dockingstationer, der vil se godt ud overalt i dit hjem

5. januar 2022

IPhone-dockingstationer, der ikke må forveksles med trådløse opladere, er en smart og praktisk måde at holde din iPhone opladet, klar til at gå og altid inden for dit synsfelt.

De bedste iPhone-dockingstationer

Hvad du skal overveje

Når du skal købe en iPhone-dockingstation, skal du overveje, hvad der betyder mest for dig: hurtig opladningshastighed eller bekvemmelighed. I forbindelse hermed er der to typer iPhone-docks: kablede og trådløse. Kablede docks leveres typisk med et Lightning-kabel, som giver hurtigere og mere pålidelig opladning, der er op til to eller tre gange hurtigere end trådløse opladere. Selv om det er nemmere at smide din iPhone på en trådløs opladningsdock, vil denne langsommere type oplade en tom iPhone til mellem 30 og 40 % på omkring en time. Du skal også undersøge, om den opladningsdock, du køber, leveres med en USB-oplader.

Opladningsdocks varierer også meget i størrelse, finish og pris – og der findes et væld af muligheder på markedet. Nogle er enkle og gør det bare nemmere at se din iPhone på afstand, mens andre også kan oplade dit Apple Watch og andre enheder samtidig. De fungerer vidunderligt til at skærme opkald på din telefon på kontoret, og de kan endda fungere som en vækkeurerstatning på dit natbord.

Her er vores guide til de bedste dockingstationer til alle de nyeste iPhone-modeller.

Elevation Lab CordDock V2

Bedste samlet ▪ Elevation Lab ▪ køb nu

Bedste samlet set - Elevation Lab CordDock V2

CordDock V2 er ikke som nogen anden dockingstation, vi er stødt på. Det er den eneste iPhone-dockingstation, der lader dig docke og afdocke din telefon, mens du stadig fortsætter med at oplade den.

Andre docks har en Lightning-port, der ikke kan fjernes, mens denne dockingstation giver dig fleksibilitet med et standardopladerkabel og samtidig giver dig et sted at stille din iPhone oprejst.

Vi elsker dens lille fodaftryk, dens lange og holdbare opladningsledning og sætter pris på dens justerbare karakter, der gør det muligt at bruge den med stort set alle iPhone-etuier. Den er tre gange hurtigere end en trådløs oplader og er det perfekte valg til dit natbord.

Native Union DOCK+ iPhone Dock

Bedste design ▪ Native Union ▪ køb nu

Bedste design - Native Union DOCK+ iPhone Dock

Native Union DOCK+ fungerer med alle iPhone- og iPad-modeller, der er udstyret med et Lightning-kabel. Den har et smukt minimalistisk design, en finish af høj kvalitet og en stabil base.

Det bedste af det hele er, at du stadig kan tilslutte din iPhone til denne dockingstation, selv om den har et etui på. Denne førsteklasses dockstation leveres i sort marmor, og Native Union smider endda et holdbart og snubletæt Lightning-kabel med i æsken.

Sinjimoru iPhone-dockingstation

Budgetvalget ▪ Sinjimoru ▪ Køb nu

Det billige valg - Sinjimoru iPhone Dock

Hvis du er på udkig efter en iPhone-dockingstation uden dikkedarer, der ser godt ud og er overkommelig i pris, så kig ikke længere end til denne minimalistiske løsning fra Sinjimoru. Den er lavet af silikone og fås i sort, grå eller hvid, indeholder et opladningskabel og holder din telefon i en 15-graders vinkel.

Opladeren er stabil, den fungerer med etuier på op til 1,6 millimeter tykkelse, og den har skridsikkert materiale på bunden for at forhindre, at den glider rundt.

Belkin BoostCharge 10W hurtig trådløs opladningsstander til hurtig trådløs opladning

Bedste trådløse opladningsdock ▪ Belkin ▪ køb nu

Bedste trådløse opladningsdock - Belkin BoostCharge 10W hurtig trådløs opladningsstander

Denne stilfulde og utroligt alsidige dock fra Belkin giver dig mulighed for at placere din smartphone i liggende eller stående tilstand, mens du oplader. Belkin BoostCharge trådløs opladningsstander, der fås i sort eller hvid, kan hurtigt oplade enhver iPhone samt Android-smartphones.

Tilbehøret er dækket af en imponerende 3-års garanti og leveres med et vægstik og et 4 fod langt mikro-USB-kabel.

Apple Lightning iPhone Dock

Den Apple-officielle løsning ▪ Apple ▪ køb nu

Det officielle Apple-valg - Apple Lightning iPhone Dock

Den officielle Lightning Dock fra Apple er en af de få docks, hvor du kan lytte til musik, mens din iPhone oplades. Det er takket være denne dock’s indbyggede 3,5-millimeter hovedtelefonstik.

Denne iPhone-dockingstation er lavet af aluminium, og den fås i sort eller rosaguld. Med docken kan du også synkronisere din iPhone, hvis du har den tilsluttet en computer. Men på trods af den høje pris medfølger der ikke et Lightning-kabel til docken.

Belkin BOOST↑CHARGE PRO 2-i-1 trådløs opladerstander

Bedste trådløse opladningsduo ▪ Belkin ▪ køb nu

Bedste trådløse opladningsduo - Belkin BOOST↑CHARGE PRO 2-i-1 trådløs opladningsstander

Belkins BOOST↑CHARGE PRO 2-i-1 opladningsstander fra Belkin har et smukt design og håndværk. Tilbehøret har en hurtig og praktisk MagSafe-oplader til iPhone 12 og iPhone 12 Pro samt en trådløs opladningsplade til AirPods eller AirPods Pro i sin base.

Apples innovative magnetiske teknologi gør det lige så nemt at oplade de nyeste iPhones som at klikke dem fast på docken. Vi kan godt lide, at gadgeten også kan bruges som et stativ med let justerbare vinkler, så du kan se videoer eller Facetiming med dine kære.

Belkin BOOST↑CHARGE PRO 3-i-1 trådløs oplader med MagSafe

3-i-1-muligheden ▪ Belkin ▪ køb nu

Den 3-i-1 løsning - Belkin BOOST↑CHARGE PRO 3-i-1 trådløs oplader med MagSafe

Denne 3-i-1 trådløse oplader kan oplade en iPhone, et Apple Watch og et sæt AirPods på samme tid. Den har et elegant design med bits i rustfrit stål og upåklagelig byggekvalitet.

Vi kan godt lide, at denne trådløse oplader også kan holde MagSafe-førende iPhones i landskabs- (fantastisk til at se videoer) eller portrættilstand. Produktet viser også en LED-statuslampe og leveres med 2 års garanti. Den fås i sort eller hvid.

Belkin Powerhouse Charge Dock

Bedst til tykke etuier ▪ Belkin ▪ køb nu

Bedst til tykke kabinetter - Belkin Powerhouse Charge Dock

Belkin PowerHouse-docken kan oplade din iPhone og dit Apple Watch samtidigt via en integreret magnetisk oplader. Opsætningen gør det muligt for dock’en at oplade både en iPhone og et Apple Watch ved hjælp af kun ét kabel (som medfølger).

Den fås i sort eller hvid, og det er en cool og praktisk iPhone-dockingstation. Vi kan godt lide, at den kan justeres, så den passer til din iPhones etui.

Lamicall iPhone-stativ

En overkommelig minimalistisk stander ▪ Lamicall ▪ køb nu

En overkommelig minimalistisk stander - Lamicall iPhone Stander

Denne moderne iPhone-dockingstation er lavet af aluminium, fås i flere farver og har et praktisk gennemgående hul, som dit opladningskabel kan glide igennem, så du kan holde dit skrivebord ryddeligt.

Dockingstationens justerbare, flervinklede design er perfekt til FaceTime-videoopkald. Stativet er stabilt, og det har gummipuder, så det ikke glider på dit skrivebord eller endebord. Det bedste af det hele er, at den koster mindre end 15 $! Det er værd at nævne, at Lamicall også laver en stander til iPhones med MagSafe-understøttelse.

Twelve South HiRise 2 Deluxe iPhone Dock

Bedst til kontoret ▪ Twelve South ▪ køb nu

Bedst til kontoret - Twelve South HiRise 2 Deluxe iPhone Dock

Denne moderne dock har et elegant design, der passer til enhver kontoropsætning. Twelve South HiRise 2 har et smart designet metalhus, der gør det muligt også at bruge den med en iPhone eller tykkere enheder som en iPad eller en Nintendo Switch.

Der medfølger et Lightning- og et mikro-USB-kabel, og den fås i sort, sølv og hvid.