Her er grunden til, at Jabras trådløse øretelefoner er det hele værd

4. oktober 2021

Jabra Elite 65t er stadig mit bedste bud på helt trådløse øretelefoner. Hvorfor siger jeg “stadig”? Fordi de debuterede i begyndelsen af 2018. Det er en imponerende præstation at forblive på toppen af alle konkurrenterne, især i betragtning af hvor levende denne kategori er blevet siden dengang.

Jabra Elite 65t trådløse øretelefoner

køb nu

Jabra Elite 65t trådløse øretelefoner

Uanset om du er på udkig efter dit første par virkelig trådløse øretelefoner nogensinde eller blot ønsker at opgradere dine eksisterende, er der et par grunde til, at du skal have Jabra Elite 65t på din liste over mulige valgmuligheder.

De er utroligt komfortable

Jabra Elite 65t er uden tvivl de mest komfortable trådløse øretelefoner, jeg har testet til dato. De er designet til at følge formen på dit øre – det eneste du skal gøre er at vælge de rigtige ørepropper, som der er flere sæt af i headsettets detailpakke.

Jeg var imponeret over, at øretelefonerne ikke forårsagede den mindste antydning af træthed efter flere timers brug. I modsætning til mange af deres rivaler, herunder Airpods, giver Elite 65t-øretelefonerne en konstant sikker pasform, også under træning. Ret overraskende var jeg aldrig bekymret for, at en øresnegl ved et uheld kunne falde ud af mit øre.

De er super stilfulde

Jabra Elite 65t har et behageligt underspillet design, som er blandt de bedste i denne produktkategori. Der er to farver at vælge imellem: titanium sort og guld beige. Hvert par øretelefoner leveres med et matchende opladningsetui.

Min yndlingsdel ved øreproppenes design er, hvor godt de ser ud, når du har dem på, og The Verge roser også Jabras for dette. På grund af deres sømløse pasform stikker Elite 65t-knopperne ikke unaturligt ud fra dit øre som nogle af deres rivaler. De ligner i hvert fald ikke ørepropper, når du har dem på.

De leverer fantastisk lyd

Jabras’ lyd er uforlignelig i forhold til de fleste andre trådløse ørepropper derude. Den er velafbalanceret, underholdende og velegnet til enhver form for lydindhold – fra Pink Floyd til din yndlingspodcast. Lydoplevelsen under telefonopkald er også solid, takket være fire indbyggede mikrofoner.

Du kan justere lydoplevelsen helt efter din smag via en mobilapp. Den hedder Jabra Sound+ og giver dig mulighed for at justere equalizer-indstillingerne og lydoplevelsen under opkaldet samt niveauet af støjisolering, som ørepropperne leverer.

Du kan også indstille one-touch-adgang til Amazon Alexa, Google Assistant eller Siri via Jabra Sound+-mobilappen (som også er nødvendig for at installere firmwareopdateringer til headsettet).

Det vigtigste er, at de virkelig trådløse øretelefoner opretholdt en robust og bekymringsfri trådløs forbindelse i månedsvis af intensivt brug. Det er fantastisk, at de har Bluetooth 5.0-forbindelse – en standard, der er skræddersyet til nutidens nyeste og bedste smartphones.

Batteritiden er solid

Jabra Elite 65t-øretelefonerne kan levere op til 5 timers trådløs musik mellem opladningerne. Det er en solid udholdenhed for et par helt trådløse øretelefoner, selv om det er en smule bagud i forhold til dagens nyeste tilbud i denne produktkategori. Headsettets opladningsboks kan holde til to fulde opladninger. Jeg ville kun ønske, at det brugte et USB-C-stik til opladning i stedet for en microUSB-indgang.

De er vandafvisende

Høretelefonerne har en IP55-klassificering for modstandsdygtighed over for vand, støv og sved. Jabra bakker dem op med en 2-årig garanti mod skader fra førnævnte trio. Det eneste, du skal gøre, er at registrere headsettet via Jabra Sound+-appen.

Hvis du er på udkig efter en højere rating for vandtæthed, kan du overveje det lidt dyrere Jabra Elite 65t Active i stedet. Det er mit bedste valg til træning i dag og har et lignende design, men en højere vandmodstandsevne.

Konklusion

De vigtigste ting, folk ønsker fra virkelig trådløse øretelefoner, er en behagelig pasform, lang batterilevetid og et cool design. Jabra Elite 65t tjekker alle disse punkter, og prisen er inden for rækkevidde for mange potentielle købere.