Jabra Elite 75t leverer alt, hvad du ønsker dig af trådløse hørebøffer

3. oktober 2021opdateret

De helt nye Jabra-øretelefoner er bedre på alle måder end deres allerede fremragende forgængere – som tilfældigvis var vores hidtidige topvalg i det voksende felt af trådløse øretelefoner. Elite 75t-parret bringer adskillige design- og ydelsesforbedringer samt smarte nye funktioner med sig, samtidig med at de forbliver i det samme rimelige prispunkt.

Jabra Elite 75t hørebøffer

køb nu

Scores

Lyd: 8/10
Komfort: 9/10
Design: 9/10
Batteriets ydeevne: 9/10
Samlet score: 9/10

Alt, hvad du behøver at vide om Jabra Elite 75t

  • Elite 75t-øretelefonerne er slankere, mere komfortable og leverer en mere underholdende lyd end Jabra Elite 65t
  • De har en IP55-klassificering for vand- og støvbestandighed, så de er velegnede til træning
  • Appen til øretelefonerne har et udvalg af omgivelseslyde, så du kan få hjælp til at fokusere eller slappe af, mens du er på farten
  • Jabra har skrottet den gamle microUSB-port fra Elite 65t til fordel for et decideret mere fremtidssikret USB-C-stik i opladningsetuiet

Lyd 8/10

Jabra Elite 75t leverer en koncertværdig lyd takket være en kraftig bas. Jeg fandt sidstnævnte utroligt sjovt, mens jeg rockede ud til mine yndlingsnumre fra Massive Attack, men en smule unødvendigt, da jeg ville nyde et jazzalbum med Miles Davis. Men det bringer os til en fantastisk funktion: Hvis kraftig bas ikke er noget for dig, kan du blot justere headsettets lyd til præcis din smag via Jabras mobilapp.

Ud over at give dig fuld kontrol over equalizer-indstillingerne giver Jabra-appen dig mulighed for at booste bassen, diskanten eller talen i lyden med et enkelt tryk på telefonens touchscreen.

Elite 75t’s lydpræstation under opkald er intet mindre end fremragende. Med fire indbyggede mikrofoner garanterer øretelefonerne næsten, at din stemme vil blive hørt højt og tydeligt, uanset dine omgivelser.

Høretelefonerne har også en HearThrough-tilstand, som lader omgivende støj komme ind, så du bedre kan være opmærksom på, hvad der er omkring dig. Jeg fandt denne funktion nyttig under mine pendlerture i New York City.

Komfort 9/10

Jabra Elite 75t-ørepropperne er kompakte og lette (hver enkelt øreprop vejer mindre end 6 gram, hvilket kan sammenlignes med Airpods Pro på 5,4 gram), hvilket sikrer et komfortniveau, som kun få ørepropper kan matche. Da de leveres sammen med flere sæt ørepropper, er du sikret en problemfri pasform.

Design 9/10

Ligesom den foregående generation har de nye knopper masser af højteknologiske detaljer, der kan overbevise enhver om, at de er i topklasse. Min favorit ved de nye knopper er, at de takket være deres mærkbart mere kompakte størrelse ser de endnu mere underspillede ud end den allerede minimalistisk udseende Elite 65t. Du kan bestille 75t i to farver: sort og titanium.

Jabra Elite 75T ørepropper anmeldelse

Ret imponerende er det, at de nye knopper på trods af deres minimale størrelse har endnu bedre betjeningsmuligheder end den tidligere iteration. Ud over at kunne styre lydgengivelse og telefonopkald fuldt ud kan du nu justere lydstyrken efter din smag ved at trykke længe på knappen på venstre (lydstyrke ned) eller højre (lydstyrke op) øresnegl. Under min test fandt jeg denne funktion vanvittigt praktisk.

Batteriydelse 9/10

De trådløse Elite 75t-øretelefoner kan levere op til 7,5 timers lydafspilning mellem to batteriopladninger. Det er en forbedring på 50 % i forhold til Jabra Elite 65t og på linje med de bedste produkter i denne kategori i dag. Knoppernes opladningsboks kan holde til næsten tre ekstra fulde opladninger, hvilket giver i alt 28 timers trådløs frihed.

Jabra Elite 75T-øretelefoner

Under min test fandt jeg, at knoppernes batteriudholdenhed var på linje med Jabras påstande. Knopperne er også hurtigt opladet – det tog kun 15 minutter i opladningsetuiet at få en hel times batterilevetid.

Samlet set 9/10

Jabra Elite 75t leverer alt, hvad du forventer af et par fremragende, helt trådløse øretelefoner. De er slanke, holdbare, komfortable, underholdende, pålidelige under telefonopkald og rimeligt prissat.

Og jeg er ikke den eneste, der synes det. David Carnoy fra CNET bemærkede, at Jabra Elite 75t er et “all-around fremragende sæt ægte trådløse øretelefoner”. A PCMag redaktør gav på den anden side øretelefonerne en høj bedømmelse og en Editor’s Choice-pris.