Hvis du leder efter en billig Chromebook, vil Lenovo Chromebook Duet ikke skuffe dig

13. oktober 2021

Jeg har altid været en overbevist tilhænger af, at mindre er mere nogle gange. Selv om jeg elsker at anmelde ekstremt kraftfulde computere med næste generations processorer og skærme fra kant til kant som den skinnende nye bærbare Dell XPS 13-bærbar computer, har jeg også et blødt punkt for mindre, billigere enheder.

Chromebook Duet er en ny, budgetvenlig to-i-én-bærbar computer fra Lenovo, som udnytter sine begrænsede specifikationer bedst muligt. Selv om den har nogle mindre fejl, er enheden meget bedre end andre tablets og computere i sin prisklasse.

Lenovo Chromebook Duet

køb nu

Nøglefunktioner

 • MediaTek Helio P60T-processor
 • 10.1-tommers skærm
 • 4 GB RAM; 64 GB eller 128 GB eMMC-lagerplads
 • En USB-C-port

Jeg har brugt et par dage på at teste Lenovo Chromebook Duet. Min konklusion er, at det er den bedste billige Chromebook, som man kan købe for penge. Hvis du leder efter en computer til en overkommelig pris til at få arbejdet gjort på farten, eller hvis du bare ønsker en sekundær enhed til at se videoer og surfe på internettet, vil du ikke blive skuffet. Her er hvorfor!

Design: 6.5/10

 • 9.64 tommer x 6,6 tommer (ca. størrelsen på et magasin)
 • 0.71 tommer tyk
 • Vejer 2 pund

Chromebook Duet er en hybrid af bærbar computer og tablet, der er perfekt til at få arbejdet gjort på farten eller til at slappe af med den derhjemme i sofaen. Enheden er for det meste fremstillet af aluminiumslegering, og den har et unikt, justerbart stofbetræk på bagsiden, der omfatter en kickstand. Standeren gør det nemt at støtte Duet op for at se YouTube eller foretage videoopkald uden at tastaturet er fastgjort.

mand med lenovo chromebook duet udenfor

Computeren føles godt lavet, og hvis du bruger den som en tablet, er den behagelig at holde i hånden. På trods af at den er dobbelt så tyk som Microsoft Surface Go 2, er den stadig meget bærbar og lille nok til at passe i stort set enhver taske. Jeg syntes, at dens kickstand var mere slap og sværere at folde ud end Surface Go’s, men jeg er glad for at se, at Lenovo har inkluderet et tastatur. Dette tilbehør koster Surface Go 2-ejere ekstra 100 dollars.

Det aftagelige tastatur forbindes til Duet med magneter, som blev på plads, da jeg bankede løs på det og svarede på Slack-beskeder. På grund af enhedens mindre størrelse er tasterne dog lidt trange og tog lidt tid at vænne sig til. Den indbyggede trackpad fungerede godt, men igen var den bestemt mindre end de fleste, jeg har brugt.

Skærm: 7/10

 • 10.1-tommers touchscreen-skærm
 • 16:10 formatforhold
 • 2 MP-kamera på forsiden, 8 MP-kamera på bagsiden

Skærmen på 10,1 tommer på Chromebook Duet er skarp og lysstærk, men den føles lille, hvis du forsøger at lave noget seriøst arbejde. Selvom skærmstørrelsen var passende til at skrive tekst i Google Docs, begynder det at føles lidt trangt, når browserfanerne begynder at hobe sig op. Jeg ville ikke engang overveje at bruge tabletten til at sammenligne regneark eller scrolle gennem lange PDF-dokumenter. Jeg kunne godt lide, at skærmen har et formatforhold på 16:10, hvilket giver lidt ekstra lodret plads.

lenovo chromebook duet skærm

Med en opløsning på 1.920 x 1.200 pixel er skærmen levende og perfekt til at se Netflix-videoer i tablettilstand. Skærmen har en vis blænding i direkte sollys, men den er stadig lysstærk nok til at læse og arbejde på, hvis du er udenfor.

Jeg satte pris på, at Duet overgik problemfrit mellem laptop- og tablettilstand. Hvis du tager tastaturet af eller folder det tilbage bag skærmen, som du ville holde et magasin, justerer enheden automatisk skærmen og skjuler markøren. På den måde kan du trykke på og interagere med touchskærmen.

Den understøtter endda bevægelser. I stedet for at trykke på den lille tilbage-knap på internetbrowseren kan du stryge til venstre (eller højre) for at gå tilbage til en anden webside. Hvis du stryger opad fra bunden af skærmen, får du en liste over dine yndlingsapps frem.

Ydelse: 5.5/10

 • 7.000 mAh-batteri
 • Op til 128 GB lagerplads
 • 4 GB RAM
 • Dobbelte højttalere og mikrofoner

Chromebook Duet vil ikke imponere dig med ydeevne, og det er okay – det skal du heller ikke forvente. Den er rigeligt hurtig nok til almindelig webbrowsing, til at oprette forbindelse til venner og kolleger via e-mail eller sociale medier og til at lave lidt let fotoredigering. Jeg var i stand til at have 15 faner åbne, mens jeg streamede musik på Spotify uden nogen som helst problemer.

Jeg kan varmt anbefale, at du vælger den variant, der kommer med 128 GB lagerplads frem for den lidt billigere variant, der har 64 GB. Duet har ikke et Micro SD-kortslot, hvilket betyder, at når du løber tør for plads, skal du konsolidere filer for at downloade flere medier.

mand bruger tastatur med lenovo chromebook duet

Min største klage over Chromebook Duet er dens mangel på porte. Der er ét ensomt USB-C-stik ombord. Det er det. Der er heller ikke noget hovedtelefonstik. Selv om den bærbare computers 2 MP-kamera var anstændigt nok til et Zoom-opkald på arbejdet, havde jeg ingen mulighed for at bruge mine kablede hovedtelefoner. Jeg prøvede at bruge den medfølgende adapter, og det resulterede bare i, at min mikrofonlyd lavede knitrende lyde.

Den gode nyhed er, at Chromebook Duet har en utrolig batterilevetid. Jeg var i stand til at bruge den i mere end 11 timer, før jeg skulle genoplade den. Jeg ville føle mig helt tryg ved at bruge computeren på en lang flyrejse for at underholde mig selv.

Konklusion

Jeg havde ikke høje forventninger til Lenovo Chromebook Duet og blev overrasket over hvor dygtig denne lille maskine faktisk er. Dens lange batterilevetid og pålidelige ydeevne var begge behagelige overraskelser.

I betragtning af den praktiske kickstand, det medfølgende tastatur og den overkommelige startpris er Duet det hele værd. Computeren har et par mindre ulemper som f.eks. dens ene USB-C-port, men få enheder tilbyder så meget som denne Chromebook gør for så lidt som den koster.