5 grunde til, at Powerbeats Pro Truly Wireless Earbuds er værd at bruge penge på

6. oktober 2021

AirPods er blevet allestedsnærværende i verden af trådløse øretelefoner. Nu håber Apple, at lynet slår ned to gange, da Apple har givet Beats by Dre-ørepropperne den trådløse behandling. De længe ventede Powerbeats Pro er Beats’ første helt trådløse øretelefoner nogensinde.

På grund af deres noget høje pris kan du måske spekulere på, om de er det værd. Ved første øjekast ligner de jo blot lidt mere elegante trådløse Powerbeats3-øretelefoner med afklippet kabel.

Så jeg satte mig for at se, om disse øretelefoner kan konkurrere med AirPods eller nogle af vores andre foretrukne trådløse muligheder derude. Efter flere ugers test kan jeg med sikkerhed sige, at disse måske bare tager kronen på de helt trådløse øretelefoner.

Powerbeats Pro helt trådløse øretelefoner

køb nu

Her er fem grunde til, at hørebøfferne er hver en krone af deres pris på 250 dollars værd.

De er usædvanligt komfortable

Powerbeats Pro er de mest komfortable helt trådløse øretelefoner, som jeg har testet til dato. De kombinerer med succes en letvægtsbygning og en utrolig sikker pasform. Jeg brugte dem dagligt under pendling, raske gåture, løbeture samt forskellige træningspas, og jeg var aldrig bekymret for, at de kunne falde af. Med andre ord er knopperne milevidt foran deres konkurrenter med hensyn til komfort.

Kontrollerne er nemme at bruge

Jeg var imponeret over den intuitive betjening af Powerbeats Pro. Du kan styre lydafspilning, besvare og afvise telefonopkald, tilkalde Siri og regulere lydstyrken via knapper på venstre og højre ørepropper. Brugere af kompatible Apple-enheder kan også bruge “Hey, Siri”-stemmekommandoer.

Jeg fandt denne funktion praktisk under en tur i metroen i New York, da jeg justerede lydstyrken på en podcast på min venstre øreprop, og under en løbetur i det fri, da jeg skruede op for musikken på den højre øreprop. For en sikkerheds skyld sætter øretelefonerne automatisk afspilningen af lyd på pause, når du tager den ene (eller begge) af og genoptager den, når du sætter dem på igen.

De lyder fantastisk

Powerbeats Pro lyder utroligt godt! De nyeste Beats-ørepropper er langt fra at være typiske træningsørepropper, som kan skjule nogle af de fine detaljer i lydsporene bag en kraftig bas, men de leverer en imponerende lydoplevelse.

Deres lyd er grinfremkaldende og afbalanceret og tilbyder en sød harmoni mellem et assertivt lavt område, en velassorteret mellemtone (en udfordring for mange konkurrenter) og detaljerede høje toner, så du kan suge de indviklede detaljer i numrene. Jeg fandt Powerbeats Pro’s lydpræstation under telefonopkald også fremragende.

Under min test opretholdt headsettet ikke overraskende en fejlfri forbindelse med min iPhone, takket være Apples H1-chip. (Selvom de også spiller fint med ikke-Apple-enheder)

H1-chippen, der også findes i de nyeste AirPods, giver en uovertruffen parringsoplevelse med Apple-hardware. Det eneste, du skal gøre, er at åbne batterihuset med Powerbeats indeni ved siden af din enhed for at forbinde dem. Når de er indstillet, vil øretelefonerne parre sig med alle dine Apple-enheder, så længe de bruger den samme iCloud-konto.

De har en episk batterilevetid

Du kan forvente op til 9 timers trådløs lydafspilning mellem to batteriopladninger fra Powerbeats Pro – et virkelig bemærkelsesværdigt tal for et par helt trådløse øretelefoner. De fleste brugere vil kunne nyde en dags brug på en enkelt opladning.

Deres batterikasse kan holde til næsten to fulde opladninger for i alt 24 timers kabeluafhængighed. Det er også hurtigt – du kan få 1,5 timers lydafspilning efter kun fem minutters opladning. Jeg ville bare ønske, at den var en smule mere fornuftig størrelse! Ligesom AirPods har Powerbeats Pro’s etui et Lightning-stik til opladning.

De er vandafvisende

Da Powerbeats er et træningsvenligt Powerbeats-produkt, er Pro-øretelefonerne både sved- og vandafvisende. Med en IPX4-klassificering kan de nemt overleve regn og vandstænk samt dine svedigste træningspas.

Konklusion

Apple har helt sikkert taget sig god tid til at levere et ægte trådløst Beats-produkt, men ventetiden var det hele værd. Powerbeats Pro-øretelefonerne er en øjeblikkelig udfordrer til at være de bedste af deres slags og sætter nye standarder for komfort, ergonomi, alsidighed, lydkvalitet og batterilevetid i denne meget omstridte produktkategori.

De nyeste Beats-øretelefoner er også højt vurderet af anmeldelsesredaktører fra Engadget, TechRadar og The Verge. Ja, de er en smule dyrere end nogle af konkurrenterne, men bestemt værd at betale, hvis du kan få dem ind i dit budget.

Foreløbig kan du kun bestille Powerbeats Pro i en decideret underspillet sort maling. Der er tre mere iøjnefaldende farver på vej: elfenben, mos og marineblå, hvor de to sidste har et Beats-logo med en kontrasterende guldfinish.