Hvorfor Powerbeats-øretelefonerne er en opgradering værd

17. december 2021

De trådløse Powerbeats-øretelefoner er den længe ventede afløser for mærkets Powerbeats3, som blev lanceret tilbage i 2016. De nye knopper er designet til at levere den samme fantastiske lyd og de samme brugervenlige funktioner som Powerbeats Pro, men med et nakkebåndsdesign og en mere overkommelig pris.

Powerbeats Wireless Earbuds

Beats by Dre ▪ køb nu

Scores

Lyd: 9/10
Komfort: 9/10
Design: 9/10
Batteriets ydeevne: 9/10
Samlet score: 9/10

Alt du behøver at vide om Powerbeats Wireless Earphones

  • Samme fantastiske lyd som Powerbeats Pro
  • 15 timers batterilevetid mellem opladninger
  • Lightning-stik og mulighed for hurtig opladning
  • IPX4-klassificering for vandtæthed

Lyd 9/10

Powerbeats har de samme 12-millimeter lyddrivere som deres helt trådløse søskende, hvilket betyder, at lyden er lige så god som i Pro-modellen.

Ud over en kraftig bas, som er mærkets signatur, imponerede knopperne mig med en velordnet mellemtone og levende diskant. Mine yndlings elektroniske og jazzalbum lød lige så fortryllende på Powerbeats og leverede en lydoplevelse, der både er mindeværdig og underholdende.

man using Powerbeats Wireless EarbudsBeats by Dre with phone

Powerbeats er udstyret med Apples H1-chip og tilbyder den samme ubesværede tilslutningsmulighed som den helt trådløse Pro. Når de er forbundet med f.eks. din iPhone, vil lytterne straks parre sig med alle enheder, der bruger den samme iCloud-konto.

H1-chippen giver dig også mulighed for at få adgang til Siri med stemmekommandoer. Det tager kun få sekunder at indstille funktionaliteten.

Under min test opretholdt Powerbeats ikke overraskende en fejlfri forbindelse med min iPhone 11 Pro. Deres lydpræstation under telefon- og FaceTime-opkald var også helt i top.

Komfort 9/10

Powerbeats er utroligt lette og problemfrit komfortable. De vejer sølle 26 gram – kun 6 mere end Powerbeats Pro. Jeg syntes, at ørepropperne sad lige godt og sikkert på arbejdet, i fitnesscenteret og under en løbetur tidligt om morgenen i det fri.

Den højre øresnegl har praktisk volumen- og afspilningskontrol. Deres placering er en bemærkelsesværdig forbedring i forhold til den indbyggede kabelopsætning i de udgående Powerbeats3. Den venstre øreprop har en enkelt knap til tænding/slukning og Bluetooth-parring.

Design 9/10

Bortset fra det kabel, der forbinder dem, ser Powerbeats ud som Pro-varianten. De har mærkets signaturform med on-ear-kroge samt det ikoniske Beats-logo med en kontrastfarvet finish. Der er tre farver at vælge imellem: sort, hvid og rød.

black Powerbeats Wireless EarbudsBeats by Dre

Som forventet har ørepropperne et træningsvenligt design med en IPX4-klassificering for vandmodstand. Sidstnævnte sikrer, at Powerbeats kan overleve svedig træning såvel som udendørs løb i silende regn.

Batteriets ydeevne 9/10

Powerbeats har en fantastisk batterilevetid. Med op til 15 timers trådløs afspilning mellem opladninger vil øretelefonerne ikke kun underholde dig længere end den helt trådløse Pro-model, men også længere end deres konkurrenter med nakkebånd.

charging Powerbeats Wireless EarbudsBeats by Dre

Jeg testede øretelefonerne i mere end en uge og nød ikke at skulle bekymre mig i dagevis om at oplade dem. Jeg kan også godt lide, at Powerbeats har et Lightning-stik med praktisk hurtig opladning De giver dig en times trådløs musik (nok til en god træning) efter kun 5 minutter.

Samlet score 9/10

Powerbeats er en værdig efterfølger til Powerbeats3 og er helt sikkert opgraderingen værd. Hvis du er villig til at bytte lidt komfort for en lavere pris og en længere batterilevetid, er de også et solidt alternativ til de helt trådløse Powerbeats Pro. Buds’ detailpakke indeholder fire sæt ørepropper, et Lightning-kabel og et blødt bæretui.