10 smarte enheder til hjemmet, der straks vil opgradere din daglige rutine

12. december 2021

Hvad gør noget til en smart home-enhed? Generelt defineres det ved dets evne til at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk, så du kan interagere med det på afstand ved hjælp af en smartphone-app eller ved hjælp af stemmekommandoer til din foretrukne virtuelle assistent. Sådanne produkter sparer dig tid, som du i øjeblikket spilder på ting som at lede efter din fjernbetjening og gå hen til en vægkontakt for at tænde lyset (ja, det er en forældet aktivitet nu, takket være smarte husholdningsprodukter). Det vigtigste er? Smart home-enheder gør utvivlsomt din daglige rutine mere bekvem.

Vi evaluerer konstant tilsluttede apparater i forskellige produktkategorier og prisklasser – fra en smart overspændingsbeskyttelse hele vejen til en bakteriebekæmpende luftrenser. Heldigvis bliver Wi-Fi-funktionalitet mere og mere almindelig i næsten alle kategorier af husholdningsapparater, hvilket betyder, at du næsten med garanti vil finde en gadget til netop dine behov.

Hvad du skal overveje

Der er flere vigtige ting at overveje, før du køber et produkt til det forbundne hjem, begyndende med præferencer for en virtuel assistent. De fleste af nutidens produkter til opkoblede hjem er kompatible med Amazon Alexa og Google Assistant. Apple HomeKit-kompatible gadgets har på den anden side understøttelse af Siri-stemmekommandoer. De virtuelle assistenter giver dig mulighed for at tænde og slukke tilsluttede gadgets, styre deres betjening og meget mere.

De fleste af produkterne på denne liste leveres med en tilhørende app til at konfigurere og få adgang til deres kontrolfunktioner. For at integrere dem med Amazon Alexa eller Google Assistant skal du have adgang til deres app for at gennemføre processen. Sidstnævnte er hurtigt og nemt.

Når du skal i gang med et Apple HomeKit-apparat, skal du først have en hjemmehub. Heldigvis kan du bruge en HomePods-smart højttaler, en iPad eller et Apple TV til denne opgave. Typisk for et Apple-produkt er opsætningsprocessen så ubesværet, som den kan blive.

For at få den bedste oplevelse med dine gadgets bør du naturligvis også overveje en smart højttaler med din foretrukne virtuelle assistent om bord. Hvis du ikke allerede ejer en, vil denne guide hjælpe dig med at finde en god en til dit hjem og dit budget.

Gennem vores egne tests og omfattende research har vi udvalgt 10 nyttige smart home-enheder, som du vil elske at have i dit hjem. Find en (eller et par stykker), der passer bedst til din livsstil og dine behov blandt disse grundigt gennemtestede tilbud.

Apple TV 4K (2021)

Bedste hub ▪ Apple ▪ køb nu

Bedste dobbeltfunktion - Apple TV 4K (2021)

Nøglefunktioner

 • Apple A12 Bionic-chip
 • 32/64 GB lagerplads
 • Understøttelse af 4K-streaming, Dolby Vision og HDR10

Den nyeste Apple TV 4K er ikke kun den bedste streamingafspiller på markedet i dag, men også en praktisk HomeKit-hub. Funktionen giver dig mulighed for at styre et væld af kompatible husholdningsapparater med Siri-stemmekommandoer. Du kan få adgang til den virtuelle assistent på enhver iPhone, iPad, Mac eller Apple Watch, samt ved at trykke på en knap på produktets slanke fjernbetjening.

Med Apple HomeKit kan du også styre tilsluttede produkter ved at stryge nedad for at få adgang til kommandocentralen på din iPhone eller iPad samt til Home-appen. Sidstnævnte er tilgængelig på alle Apple-gadgets.

TP-Link Kasa Smart HS300 Power Strip

Alsidig og pålidelig ▪ TP-Link ▪ køb nu

Alsidig og pålidelig - TP-Link Kasa Smart HS300 Power Strip

Nøglefunktioner

 • Kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant
 • Seks stikkontakter, tre USB-porte
 • Pladsbesparende strømstik med vinklet design

TP-Link Kasa Smart-strømstik med seks individuelt styrede stikkontakter samt en trio USB-porte til opladning af mindre gadgets. Som alle TP-Link-produkter er den praktiske gadget kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant-stemmekommandoer. Den mangler dog Apple HomeKit-understøttelse.

Den smarte gadget giver dig mulighed for at holde øje med energiforbruget for de enheder, som den forsyner. Som forventet af en smart stikkontakt har produktet naturligvis indbygget overspændingsbeskyttelse.

Roborock S7 Robotstøvsuger

Ekstraordinær håndfri rengøring ▪ Roborock ▪ køb nu

Enestående håndfri rengøring - Roborock S7 Robotstøvsuger

Nøglefunktioner

 • Kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant
 • Mulighed for støvsugning og mopping
 • Op til 180 minutters kontinuerlig rengøringstid

Et af vores yndlingsprodukter fra CES 2021, Roborock S7, er en elegant og støjsvag robotstøvsuger, der også kan moppe dine gulve. Den har sofistikeret LiDAR-navigation og rumkortlægningsteknologi samt fremragende rengøringsmuligheder. Robotten kan gøre rent i op til 3 timer mellem opladninger.

Ud over stemmekommandoer kan du også styre Roborock S7 via en mobilapp. Sidstnævnte giver dig mulighed for at vælge et rum, som støvsugeren skal rengøre.

Amazon Echo (4th Gen) Smart Speaker

Bedste budgethøjttaler ▪ Amazon ▪ køb nu

Bedste budgethøjttaler - Amazon Echo (4th Gen) Smart Speaker

Nøglefunktioner

 • Indbygget woofer og dobbelte diskanthøjttalere med Dolby-teknologi
 • Smart home-hub med Zigbee-kompatibilitet
 • Miljøvenligt design og emballage

Den nyeste Amazon Echo er ikke kun en fremragende Alexa-drevet højttaler, men også en kraftfuld smart home-hub. Den har et smukt design og en overraskende medrivende lyd, alt sammen til en fantastisk pris på under 100 dollars.

Blueair HealthProtect 7470i Smart Air Purifier

Bedste splurge ▪ Blueair ▪ køb nu

Bedste pris - Blueair HealthProtect 7470i Smart Air Purifier

Nøglefunktioner

 • Kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant
 • GermShield-teknologi beskytter mod luftbårne bakterier og vira
 • LCD-farvedisplay med realtidsindikatorer for luftkvalitet

Blueair HealthProtect 7470i smart luftrenser er en af de bedste af sin slags. Dens sofistikerede filteropsætning gør det muligt for den at fjerne mikroskopiske luftbårne partikler samt bakterier og vira på afstand i mere end 400 kvadratfod af et rum.

Du kan styre luftrenseren via en slank smartphone samt Amazon Alexa og Google Assistant-stemmekommandoer. En HealthProtect-variant med større kapacitet er også tilgængelig.

Philips Hue A19 hvidt og farvet LED-smart belysningssæt

Bedste smarte lamper ▪ Philips Hue ▪ køb nu

Bedste smarte lys - Philips Hue A19 hvidt og farvet LED-smart belysningssæt

Nøglefunktioner

 • Kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant
 • Medfølgende Hue-hub kan styre op til 50 lamper
 • Tilpasselig smartknap

Dette belysningssæt fra Philips understøtter hele 16 millioner farver, herunder 50.000 hvide nuancer, så brugerne kan finde den perfekte stemning til enhver tid. Sættet er kompatibelt med Amazon Alexa, Google Assistant og Apple HomeKit.

Startpakken indeholder alt det nødvendige for at komme i gang – tre pærer, en konnektivitetshub og en smart knap. Du kan nemt købe yderligere standalone-pærer og tilføje dem til din eksisterende belysningsopsætning.

August Wi-Fi Smart Lock

Smart lås med nøgleudlevering ▪ August Home ▪ køb nu

Smart Lock med nøgleudskiftning - August Wi-Fi Smart Lock

Nøglefunktioner

 • Kompatibel med Amazon Alexa, Apple HomeKit og Google Assistant
 • Kompatibel med eksisterende låsebolte
 • Op til 6 måneders batterilevetid

Den opdaterede August Wi-Fi Smart Lock er kompatibel med de fleste låse, så den kan integrere stort set alle hoveddøre i et smart-home-setup. Vi kan godt lide, at denne gadget giver dig mulighed for at beholde dine eksisterende nøgler til hjemmet. Wi-Fi Smart Lock Pro er kompatibel med Amazon Alexa, Apple HomeKit og Google Assistant.

En mobilapp giver dig mulighed for at administrere adgangen til låsen, tjekke dens brugshistorik og modtage meddelelser, når nogen åbner døren. Du kan også give adgang til bestemte personer, mens du er væk hjemmefra.

Arlo Pro 3 trådløst sikkerhedssystem til hjemmet

Nem installation ▪ Arlo ▪ køb nu

Nem installation - Arlo Pro 3 trådløst sikkerhedssystem til hjemmet

Nøglefunktioner

 • Kompatibel med Amazon Alexa, Apple HomeKit og Google Assistant
 • 2K-videostreaming med 160 graders synsfelt
 • Indbygget spotlight

Arlo Pro 3 er et sikkerhedssystem til hjemmet, der er let at installere og kompatibelt med alle populære virtuelle assistenter. Det kan advare dig, når kameraerne automatisk registrerer aktivitet, og det kan aktivere en indbygget sirene eller give dig mulighed for at kontakte alarmcentralen, hvis du har brug for det.

Pro 3-opsætningen består af en basestation med indbygget sirene og trådløse kameramoduler med en 2K HDR-billedsensor, vidvinkelobjektiv, indbygget lys og robuste magnetiske monteringer. De vejrbestandige kameramoduler kan også holde i månedsvis mellem to batteriopladninger. Du kan udvide din Arlo-opsætning ved at tilføje flere enheder.

ecobee SmartThermostat

Bedste smarte termostat ▪ ecobee ▪ køb nu

Bedste smarte termostat - ecobee SmartThermostat

Nøglefunktioner

 • Kompatibel med Amazon Alexa, Apple HomeKit og Google Assistant
 • Indbygget smart højttaler
 • 3 års garanti

Opgrader din nuværende termostat med ecobee SmartThermostat, som bruger rumfølere til at overvåge temperaturen i hele dit hjem. Afhængigt af boligens størrelse kan du tilslutte flere sensorer for at opnå de bedste resultater.

Enhedens smarte funktioner omfatter fuld understøttelse af Amazon Alexa og Google Assistant via en indbygget højttaler og mikrofoner. SmartThermostat tilbyder også kompatibilitet med Samsung SmartThings, Apple HomeKit og IFTTT-standarden for hjemmeautomatisering.

Bose bærbar højttaler til hjemmet

Fantastisk til når du er på farten ▪ Bose ▪ køb nu

Fantastisk til på farten - Bose bærbar højttaler til hjemmet

Nøglefunktioner

 • Kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant
 • Vandafvisende med en IPX4-klassificering
 • Op til 12 timers batterilevetid

Bose Portable Home Speaker har Wi-Fi-tilslutning og mulighed for at arbejde med Amazon Alexa og Google Assistant-stemmekommandoer. Du kan vælge den virtuelle assistent, du foretrækker, når du konfigurerer enheden via en mobilapp. Apple AirPlay 2-understøttelse er også med.

Med Bluetooth-tilslutning og en vandafvisende konstruktion er den bærbare hjemmehøjttaler også ideel til brug på farten. Produktet kan holde op til 12 timer mellem opladninger, og det bruger et USB-C-stik til at genoplade batteriet. Bose tilbyder også en praktisk valgfri opladningsvugge til højttaleren.