Sonys nye trådløse hørebøffer er i en klasse for sig selv

20. september 2021opdateret

Trådløse øretelefoner udgør en levende og stadigt voksende produktkategori. Det er ofte svært at blive hørt på et så mættet marked, hvor Apple, Beats og andre store mærker konkurrerer om overmagten.

Sonys helt nye WF-1000XM3-øretelefoner, der er helt trådløse, markerer et vendepunkt på dette område. De er de første helt trådløse øretelefoner, der tilbyder en fejlfri støjreduktion kombineret med fantastisk lyd – uden at brugerne skal gå på kompromis.

Sony WF-1000XM3 Støjreducerende, trådløse hørebøffer

køb nu

Jeg brugte godt og vel en uge på at teste Sony WF-1000XM3 helt trådløse øretelefoner og, uden at sige for meget, anser jeg dem nu for at være den nye guldstandard for støjreducerende øretelefoner.

Nedenfor er der et par gode grunde til hvorfor.

De har den bedste støjreducerende teknologi

Sony WF-1000XM3-øretelefonernes støjreducerende egenskaber er intet mindre end spektakulære og virkelig i en liga for sig selv. De kan fjerne støj fra omgivelserne bedre end nogen anden konkurrent, herunder nakkebånd, der ikke er nær så kompakte og komfortable. Jeg sætter min hat på Sony for at have opnået denne bedrift i et helt trådløst produkt.

Du kan justere støjreduktionsniveauet ved blot at trykke på den venstre øresnegl. Du kan finjustere det præcist efter din smag via Sonys mobilapp. Det er ret imponerende, at der også er mulighed for at lade WF-1000XM3-øretelefonerne automatisk justere støjreduktionsoplevelsen baseret på din aktivitet og dine omgivelser.

De lyder fremragende

Jeg blev ikke overrasket over at opdage, at de trådløse WF-1000XM3-øretelefoner leverer lyd af enestående kvalitet. Lyden er imponerende klar og uden forvrængning – selv ved høj lydstyrke. Knopperne kan opgradere komprimeret indhold til næsten højopløst lydkvalitet takket være en avanceret lydforbedringsmotor. Lydkvaliteten under telefonopkald er også fremragende.

Du kan justere lydoplevelsen til at matche dine præferencer samt den type indhold, du planlægger at nyde, via Sonys mobilapp. Jeg kan godt lide, at sidstnævnte har flere praktiske lydforindstillinger (basforstærkning, diskantforstærkning, vokal), sammen med muligheden for manuelt at justere equalizer-indstillingerne, hvis du er kræsen med dine melodier.

sony hørebøffer anmeldelse bedste 2019

I modsætning til deres Sony WF-1000X-forgænger, som var plaget af problemer med forbindelsen, opretholdt WF-1000XM3 en robust forbindelse med en iPhone samt en Android-smartphone under min test. De fungerede præcis, som jeg ville forvente af et produkt i denne prisklasse.

De er stilfulde

De trådløse WF-1000XM3-øretelefoner er behageligt underspillede. Begge farvevarianter har et Sony-logo og et mikrofonnålhul med en rosaguld finish. Denne smarte designtilpasning, som også findes i Sonys fantastiske trådløse støjreducerende hovedtelefoner, tilføjer lige den rette mængde flair, så der ikke er plads til tvivl om, at du har et godt teknisk produkt i hånden.

Opladningsetuiet til høretelefonerne er også elegant. Det har et metaldæksel med en rosaguld finish, så det passer perfekt til WF-1000XM3.

De er komfortable

Øretelefonerne er imponerende lette og komfortable, især i betragtning af den store mængde teknologi, de indeholder. Ligesom du ville forvente af et par gode støjreducerende knopper, kan du bære dem i timevis uden at få et strejf af træthed.

De er hver en krone værd i betragtning af designet, funktionerne og lydydelsen, du får.

Touch-kontrollerne i øretelefonerne er praktiske. Den venstre styrer støjreduceringsoplevelsen, mens den højre øresnegl er ansvarlig for lydafspilning og telefonopkald. Du kan straks afstemme dig på dine omgivelser ved at placere fingeren over en af ørestikkerne. Den eneste funktion, der mangler, er muligheden for at styre afspilningslydstyrken.

Ørepropperne er også kompatible med Google Assistant-stemmekommandoer. Det eneste, du skal gøre, er at indstille funktionen i Sony-appen.

Manglen på vandmodstand er håndfast den mest bemærkelsesværdige mangel ved Sonys nyeste øretelefoner. Jeg anbefaler simpelthen ikke, at du bruger dem i regnvejr eller under dine svedige løbeture og træning – overvej andre øretelefoner til disse aktiviteter. Jeg synes, at manglen på en IP-klassificering er en rimelig modydelse for lydkvaliteten og støjreduceringen, som WF-1000XM3-øretelefonerne tilbyder.

De har en fremragende batterilevetid

Du kan forvente op til 6 timers trådløs afspilning fra WF-1000XM3 med støjreduceringen slået til – nok til at overgå mange af nutidens populære helt trådløse øretelefoner. Hvis du slår støjreduktionen fra, kan du forvente op til endnu mere imponerende 8 timer mellem opladningerne.

Batterifaget i øretelefonerne har plads til yderligere to fulde opladninger. Afhængigt af din brug af støjreduktion kan det betyde op til 24 timers uafhængighed af opladningskabler. Jeg kan godt lide, at tilbehøret bruger USB-C til opladning.

Konklusion

Sony WF-1000XM3 har fortjent fået høje anmeldelsesbedømmelser fra TechRadar, The Verge og Wired. Alle er enige om, at dette er de bedste helt trådløse øretelefoner, der er i stand til at afstere dine omgivelser.

Sony har prissat sin seneste kreation til 230 dollars. Det er en smule dyrt, men det er hver en øre værd i betragtning af designet, funktionerne og den lydydelse, du får. I detailpakken med øretelefonerne er der et opladningskabel samt et væld af ørepropper, så du kan finde den perfekte pasform.