Vores anmeldelse af Sony WF-SP800N Truly Wireless Earbuds

10. december 2021

Sonys helt nye WF-SP800N trådløse høretelefoner er en af vores øjeblikkelige favoritter i denne produktkategori. De træningsvenlige knopper byder på spændende og nødvendige forbedringer i forhold til deres karakterfulde, men mangelfulde forgængere, med forbedret lydydelse og en langt længere batterilevetid i spidsen.

Sony WF-SP800N trådløse hørebøffer

Sony ▪ køb nu

Scores

Lyd: 9/10
Komfort: 8/10
Design: 7/10
Batteriets ydeevne: 9/10
Samlet score: 8/10

Alt du behøver at vide om Sony WF-SP800N

  • Høretelefonerne har lyd af høj kvalitet, som du kan tilpasse
  • Deres støjreducerende oplevelse er robust, men ikke den bedste i klassen
  • De er komfortable, vandafvisende og ideelle til træning
  • De har en førsteklasses batterilevetid og et USB-C-udstyret opladningsetui

Lyd 9/10

Lydkvaliteten af WF-SP800N-øretelefonerne er på højde med Sonys fremragende mærkevaremærke. Den er velafbalanceret, kan nemt tilpasses og appellerer til enhver musiksmag.

Jeg var imponeret over deres akustiske ydeevne. Beats, klassiske akkorder og stemmer lød skarpt, detaljeret og unægteligt underholdende.

Sonys mobilapp giver dig mulighed for at justere den lydmæssige oplevelse til præcis din smag. Der er flere forudindstillinger samt mulighed for at finjustere bassen, mellemtonen og diskanten manuelt.

sony wf sp800n hovedtelefoner

Der er naturligvis også mulighed for at indstille intensiteten af bassen i appen. Funktionen er ubesværet nem at få adgang til og justere i afsnittet med equalizer-indstillingerne. Jeg oprettede en dedikeret brugerdefineret forudindstilling til min træning med maxede lavbasserne for at holde mig motiveret.

Den digitale støjdæmpning i WF-SP800N er solid, men ikke på højde med den førende stilhed i klassen med de trådløse Sony WF-1000XM3-øretelefoner med trådløse øretelefoner. Høretelefonerne gjorde et solidt stykke arbejde med at fjerne de fleste lyde fra omgivelserne, så jeg kunne fokusere på arbejdet eller min træning.

Ikke overraskende opretholdt ørepropperne en fremragende forbindelse med en iPhone 11 Pro og en OnePlus 8 Pro, mens jeg testede dem, takket være Bluetooth 5.0. Telefonopkald fungerede også pålideligt.

Komfort 8/10

Sonys nyeste knopper har en behagelig og sikker pasform takket være en letvægtsbygning og ørebuebeskyttende indsatser. Jeg brugte WF-SP800N til udendørs løb, jumping jacks, burpees og push-ups og var aldrig bekymret for, at de skulle falde ud.

woman boxing and wearing sony wf sp800n hovedtelefoner

Hver øresnegl har berøringsfølsomme kontroller til styring af afspilningen og støjreduceringen. Jeg kan godt lide, at du kan tilpasse dem via mobilappen.

Sammenlignet med AirPods Pro – et andet fremragende par støjreducerende knopper – er Sony WF-SP800N-øretelefonerne lidt tungere. Det er ikke overraskende, fordi de indeholder større batterier. Heldigvis indeholder øreproppenes detailpakke flere sæt ørebuer og øretips til at finde en behagelig og sikker pasform.

Design 7/10

WF-SP800N-øretelefonerne har et no-nonsense, utilitaristisk design – fokus her er helt klart på ydeevne. Jeg ville ønske, at de stak lidt mindre ud fra øret som f.eks. Jabra Elite 75t, men jeg synes, at den længere batterilevetid og støjreducerende teknologi er værdige kompromiser.

Som forventet er øretelefonerne vandafvisende med en IP55-klassificering. Sidstnævnte sikrer, at de kan overleve svedig træning og udendørs løbeture i regnvejr. Ifølge Sony kan du endda vaske dem efter træningen.

Der er tre farver at vælge imellem: sort, blå og orange, hvor den sidste er en Amazon-eksklusivitet. Hvert par knopper leveres med et matchende opladningsetui.

Batteriets ydeevne 9/10

Batterilevetiden for WF-SP800N-ørepropperne er intet mindre end exceptionel. De kan levere op til 9 timers trådløs afspilning med støjreduktion slået til – en fantastisk præstation for helt trådløse knopper, selv uden støjreduktion om bord.

Hvis du slår støjreduktionsteknologien fra, kan du forlænge batterilevetiden for WF-SP800N til klassens førende 13 timer mellem opladningerne. Det er mærkbart længere end den prisværdige batteriydelse fra Samsung Galaxy Buds+, som jeg for nylig testede.

sony wf sp800n hovedtelefoner

Øretelefonernes opladningsboks kan holde til en ekstra fuld opladning, så du i alt kan bruge op til 26 timers trådløs musik i alt. Den er udstyret med et fremtidssikret og hurtigt USB-C-stik. Jeg nød at kunne få en times afspilning efter at have opladet WF-SP800N i kun 10 minutter.

Samlet set 8/10

Jeg tilbragte en uge med Sony WF-SP800N og fandt at hørebøfferne ikke kun var fremragende til træning, men også ideelle til daglig brug uanset lejlighed. De har ikke de samme lydfunktioner som de tilsvarende prissatte Sony WF-1000XM3-øretelefoner til samme pris, men de er mere behagelige og betydeligt mere holdbare.