Soundcore Liberty 2 Pro Truly Wireless Earbuds er Ankers bedste til dato

11. oktober 2021

Soundcore Liberty 2 Pro er ikke kun Ankers mest spændende og funktionsrige trådløse øretelefoner til dato, men er også en stor milepæl for teknologivirksomheden. For første gang har Anker ikke bare givet os endnu et par prisbillige, velfungerende øretelefoner til en overkommelig pris, men et rigtigt high-end tilbud, der er klar til at konkurrere med produkter fra Apple, Jabra og Sony i denne vanvittigt konkurrenceprægede produktkategori.

Soundcore Liberty 2 Pro trådløse hørebøffer

køb nu

Soundcore Liberty 2 Pro trådløse hørebøffer

Scores

Lyd: 9/10
Komfort: 8/10
Design: 7/10
Batteriets ydeevne: 9/10
Samlet score: 8/10

Alt du behøver at vide om Soundcore Liberty 2 Pro

  • De leverer en fantastisk lyd, der er skræddersyet til din hørelse
  • De er elegante og komfortable
  • Batterihuset har et fremtidssikret USB-C-stik og kompatibilitet med trådløs opladning
  • Bemærk: De er ikke helt vandtætte

Lyd 9/10

Liberty 2 Pro-øretelefonerne lyder fantastisk, især i betragtning af deres rimelige pris på 150 dollars. Hver øreprop indeholder en 11-millimeter dynamisk driver og en afbalanceret armatureenhed. Tilsammen giver disse funktioner en detaljeret og omfattende lydoplevelse, som er en af de bedste i sin klasse.

Anker har opnået denne imponerende lydkvalitet ved at bruge den avancerede Astria koaksiale akustiske arkitektur til at tilpasse lyddriverne i hver enkelt bud. Denne opsætning gør det muligt for Liberty 2 Pro-øretelefonerne at producere lyd, der på samme tid kombinerer skarpe højder og dunkende bas uden at miste nogen detaljer.

Da jeg oplevede lyden, forstod jeg hurtigt, hvorfor ørepropperne er blevet anbefalet af 10 Grammy-vindende producenter. Da jeg lyttede til “Stairway to Heaven” af Led Zeppelin, var jeg imponeret over øreproppenes harmoniske lydsignatur og deres ekspansive lydbillede. Hver eneste del af lyden var pragtfuld – fra den akustiske guitarintro og Robert Plants vokal hele vejen til den legendariske elektriske guitarsolo af Jimmy Page.

Hvad der imponerede mig endnu mere er, at Soundcore Liberty 2 Pro-øretelefonerne i modsætning til deres konkurrenter til samme pris kan levere deres højkvalitetslyd, der er afstemt nøjagtigt efter din hørelse. Denne funktion, der er døbt HearID, kræver, at du tager en kort lydtest ved hjælp af en Soundcore-mobilapp. Når du har gennemført testen, vil appen oprette en unik lydprofil, der er skræddersyet til dig.

Liberty 2 Pro-øretelefonerne klarede sig også godt under telefonopkald. De har i alt fire mikrofoner, som arbejder sammen for at blokere for omgivende støj og isolere din stemme under opkald. Takket være Bluetooth 5.0 opretholdt de også en konstant solid forbindelse med min iPhone 11 Pro.

Komfort 8/10

Liberty 2 Pro-øretelefonerne er lette og meget komfortable. I deres detailpakke er der 7 par ørepropper, hvilket garanterer, at du finder en perfekt og sikker pasform.

Hver øreprop har en indbygget knap, som du kan bruge til at tage opkald, styre lydgengivelse og lydstyrke og få adgang til din foretrukne digitale assistent. Jeg nød at kunne tilpasse kontrollerne via Soundcore-mobilappen. Denne app giver dig mulighed for at justere knappernes reaktion ved langt tryk og dobbeltklik på knapperne efter din smag.

Design 7/10

Soundcore Liberty 2 Pro-øretelefonerne har et elegant design, der er helt i tråd med de forventninger, der er sat af deres prisskilt. Der er to farver at vælge imellem: sort med grå accenter eller hvid med sølvfarvede bits.

Manglen på robust vandmodstand er håndgribeligt den største mangel ved øretelefonerne. Med IPX4-klassificeringen kan Liberty 2 Pro tåle moderat udsættelse for sved. Ifølge Anker kan kontakt med vand beskadige knoppernes elektronik. Hvis du planlægger at bruge dine trådløse øretelefoner til regnfulde gåture eller svedige træningssessioner, bør du kigge andre steder hen.

Batteriets ydeevne 9/10

Ifølge Anker kan Liberty 2 Pro holde op til 8 timer mellem opladningerne. Under min test fandt jeg, at udholdenheden af lytterne svarer til de påstande, som producenten har givet udtryk for. Alt i alt er Liberty 2 Pro-knopperne på niveau med deres konkurrenter, når det gælder batterilevetid.

Det slanke opladningsetui til øretelefonerne kan holde til yderligere tre fulde opladninger for i alt 32 timers trådløs musik i alt. Jeg kan godt lide tilbehøret meget, fordi det har hurtig opladningskapacitet (du kan få 2 timers afspilning efter kun 10 minutter), et USB-C-stik samt kompatibilitet med Qi trådløse opladere.

Samlet set 8/10

Soundcore Liberty 2 Pro Earbuds er et fremragende alternativ til AirPods, Jabras og Sonys, der dominerer denne produktkategori. Disse helt trådløse øretelefoner har en imponerende lydpræstation samt masser af højteknologiske funktioner.

Hvis du er på udkig efter personlig lyd og en mere robust klassificering for vandmodstand, bør du i stedet overveje Soundcore Liberty 2 earbuds. De er prissat til under 100 $ og har et lignende design, men har en anden lydhardware og et mere træningsvenligt design.