Soundcore Life Q30 anmeldelse: De bedste trådløse hovedtelefoner under 100 dollars

4. december 2021

Ankers Soundcore Life Q30 trådløse støjreducerende hovedtelefoner er en opfølgning på tilbehørsproducentens vanvittigt populære Life Q20 – en anmelderfavorit siden lanceringen i begyndelsen af 2019. Den nye iteration har et køligere design, forbedret lydydelse og mere sofistikeret støjreduktion, blandt andre nye funktioner, samtidig med at den beholder et budgetvenligt prisskilt på under 100 dollars.

Soundcore by Anker Life Q30 støjreducerende hovedtelefoner med støjreduktion

Soundcore ▪ køb nu

Scorer

Lyd: 8/10
Komfort: 9/10
Design: 8/10
Batteriets ydeevne: 10/10
Samlet score: 9/10

Soundcore Life Q30 i et overblik

  • Præferencerne for både lyd og støjreduktion kan tilpasses i det uendelige
  • Deres hardwareknapper er praktiske og pålidelige
  • Produktet har den bedste batterilevetid i klassen på op til 60 timer pr. opladning
  • Dåserne har fremtidssikret Bluetooth 5.0 med NFC til hurtig parring

Lyd 8/10

Soundcore Life Q30 producerer en klar og detaljeret lyd, men det er muligheden for at tilpasse lyden til netop din smag, der adskiller dem fra andre støjreducerende hovedtelefoner. Via den dedikerede mobilapp kan brugerne gennemse 22 forskellige præsentationer til forskellige musikstilarter og typer indhold. Der er endda mulighed for at skabe en virkelig skræddersyet oplevelse ved selv at justere equalizer-indstillingerne manuelt.

Hvis du ikke er interesseret i at tilpasse, lyder Q30 ret godt lige ud af æsken takket være en forudindstilling kaldet “Soundcore Signature”. Med en tydelig, om end lidt ufuldkommen, harmoni mellem bas, diskant og mellemtone er det den bedste, jeg har oplevet i et par trådløse hovedtelefoner til under 100 dollars til dato.

Soundcore Life Q30’s støjreduktion er på højde med deres lyd, både hvad angår kvalitet og tilpasningsmuligheder. Via appen kan brugerne vælge mellem en trio af støjreduktionstilstande: indendørs, udendørs og transport. Hver tilstand er indstillet til at blokere lydfrekvenser, der er typiske for sådanne brugsscenarier. I transporttilstand reducerer dåserne f.eks. støj fra lave støjniveauer som motor- og vejstøj.

anker soundcore life q3 hovedtelefoner i bagage

Hvis du leder efter et par støjreducerende hovedtelefoner, der kan bruges til alt, er det værd at bemærke, at FaceTime-, Microsoft Teams- og Zoom-opkald også lød klart på Soundcore Q30. Hovedtelefonernes to indbyggede mikrofoner er en bemærkelsesværdig forbedring i forhold til forgængerens enkelt enhed, hvilket gør dem til et godt tilbehør til hjemmearbejde.

Soundcore Life Q30’s lyd- og støjreducerende egenskaber er de bedste i deres prisklasse, og hovedtelefonernes lydtilpasningsværktøj er en værdig konkurrent til det bedste til ethvert prispunkt. Når det er sagt, bør du bruge lidt mere på et konkurrerende mærke som Apple, Bose, Bowers & Wilkins, , og Sony vil du uden tvivl få en lyd med højere lydkvalitet samt overlegen støjreduktion, for blot at nævne nogle få funktioner.

Komfort 9/10

Soundcore Life Q30-hovedtelefonerne har en let konstruktion på 9 ounce samt justerbare ørekopper og en hovedbøjle med blød polstring af memory-skum. De er komfortable og perfekte til lange lyttesessioner. Jeg tilbragte hele arbejdsdage med høretelefonerne på, mens jeg testede dem, uden at føle nogen form for træthed.

Headsettets volumen- og knapbetjening er også mere pålidelig end de berøringsfølsomme betjeningsknapper, som findes i andre modeller. Jeg kunne godt lide at kunne justere lydstyrken med enkelte tryk og skifte spor med længere tryk ved hjælp af de samme knapper.

Hovedtelefonerne har også en hardwareknap til styring af støjreduceringen. Med et enkelt tryk kunne jeg deaktivere den, skifte til Transparency Mode eller slå den til igen. Det var også utroligt praktisk at kunne aktivere Transparency Mode ved at røre ved højre ørekop i et par sekunder.

I modsætning til mange konkurrenter, herunder dyrere, kan Soundcore Life Q30 samtidig tilsluttes til et par kompatible enheder. Jeg kunne godt lide, at jeg nemt kunne skifte mellem at tage opkald på min telefon og rocke på min bærbare computer.

Ved at give brugeren mulighed for at oprette og lytte til personlige lydlandskaber gør Soundcore-mobilappen også Life Q30 til et effektivt redskab til at fokusere. Du kan vælge mellem og kombinere flere forskellige omgivelseslyde (f.eks. mild skovregn, et fjernt tordenvejr, havbølger med fugleklirren) og endda justere deres individuelle intensitet.

Hvis du er som mig, kan lydlandskaberne hjælpe meget i løbet af arbejdsdagen – de er mindre distraherende end nogen musikgenre, for slet ikke at tale om podcasts. At have adgang til en sådan funktionalitet i et headset til under 100 dollars er bemærkelsesværdigt. Til sammenligning tilbyder det meget dyrere Bowers & Wilkins PX7 en mindre udførlig udgave af funktionen.

Design 8/10

Designmæssigt er Soundcore Life Q30-hovedtelefonerne betydeligt mere elegante end den foregående generation. Med en hovedbøjle af metal og et Soundcore-logo med en kontrastfarvet guldfinish på hver ørekop ser og føles høretelefonerne dyre ud. Soundcore tilbyder høretelefonerne i sort, blå og pink.

Produktets medfølgende opbevaringsetui er en anden bemærkelsesværdig forbedring i forhold til den bløde pose, der følger med de ældre Life Q20-hovedtelefoner. Anker støtter også sine hovedtelefoner med en 18-måneders garanti.

Batteriets ydeevne 10/10

Soundcore Life Q30-hovedtelefonerne kan levere op til hele 40 timers trådløs afspilning mellem opladninger med støjreduktion slået til. Hvis du deaktiverer funktionen, forlænger batteritiden med 50 % til vanvittige 60 timer.

Når det kommer til ren batteriudholdenhed, er Ankers nyeste høretelefoner i en liga for sig selv, selv sammenlignet med dyrere produkter. Til reference kan AirPods Max og Sony WH-1000XM4 trådløse hovedtelefoner levere henholdsvis 20 og 30 timers trådløs musik mellem opladninger. For at være fair, så er deres lydkvalitet og støjreducerende teknologi på et andet niveau.

USB-C-stikket til opladning af Q30-hovedtelefonerne er både praktisk og hurtigt. Den kan levere strøm nok til 4 timers trådløs lytning efter kun 5 minutter.

Samlet 9/10

Soundcore Life Q30 er uden sammenligning de bedste trådløse hovedtelefoner under 100 dollars. De tilbyder en blanding af let tilpasselig lyd og støjreduktion, topklasse design og ergonomi, praktiske app-aktiverede funktioner samt en fremragende batterilevetid.

Alt i alt gør Q30 det til en seriøs sag for at spare penge på nye trådløse høretelefoner. Desuden kan du, afhængigt af din farvepræference, få et par Life Q30 for mindre end 70 dollars.