11 bedste trådløse telefonopladere, der gør kabelrod til et minde om fortiden

18. oktober 2021

Når det drejer sig om ren bekvemmelighed, er der intet bedre end at have en trådløs oplader ved hånden. Dagens tilbehør til trådløs opladning er mere alsidig end nogensinde før – praktisk til opladning af smartphones og andre kompatible gadgets som trådløse høretelefoner, smartwatches og endda batteripakker. Og deres opladningshastigheder bliver også stadig hurtigere og hurtigere, så det er fortid at ofre opladningshastighed for bekvemmelighed.

For at finde frem til de bedste trådløse telefonopladere, der er værd at købe, brugte vi uger på at undersøge og teste produkter fra førende producenter af tilbehør som Anker, Belkin og mophie.

Bedste trådløse opladere

Hvad du skal overveje

Trådløse opladere findes typisk i to former: en stander eller en pad. Med et opladningsstativ kan du altid holde øje med din telefon, mens du oplader den, og du kan vælge mellem at placere den i liggende tilstand (perfekt til at se video) eller stående tilstand. Opladningspuden er mindre alsidig, mere kompakt og ofte mere overkommelig. Bærbare batteripakker med Qi-kompatibilitet – nutidens mest anvendte standard for trådløs opladning – bliver også mere og mere almindelige. Afhængigt af hvor mange gadgets du planlægger at oplade, kan du vælge mellem en enkelt eller en dobbelt trådløs oplader.

Når det gælder opladningskapacitet, foreslår vi, at du leder efter en hurtig trådløs oplader med en maksimal effekt på 10 watt og opefter for at undgå behovet for at opgradere i et stykke tid. Men hvis vi taler om detaljer, bør iPhone-brugere kigge efter en trådløs oplader, der understøtter den Apple-specifikke 7,5 watt Qi-effektudgang (som minimum). Den seneste iPhone 12-produktfamilie understøtter endnu hurtigere, trådløs opladning på 15 watt, men du skal kigge efter et MagSafe-kompatibelt produkt. De nyeste high-end Android-telefoner er kompatible med høj-effektudgange på over 10 watt.

En trådløs oplader vil fungere med de fleste smartphone-etuier, medmindre din telefon har en metalbagkant eller i visse tilfælde en metalindsats til en magnetisk bilholder. Hvis du alligevel kan lide at beskytte din telefon med superrobuste covers, skal du sørge for at tjekke, om de er kompatible med Qi-opladere.

Før du foretager investeringen, skal du være opmærksom på, om den trådløse telefonoplader, du er interesseret i, leveres med en strømadapter. Det gør mange budgetvenlige tilbud ikke, så medmindre du allerede har en, skal du måske bruge yderligere 15-20 dollars.

Få mere at vide om vores foretrukne trådløse telefonopladere, og find den perfekte oplader til dig blandt disse grundigt gennemtestede valg.

Belkin BoostCharge trådløs opladningsstander til trådløs opladning

Bedste opladningsstander ▪ Belkin ▪ køb nu

Bedste opladningsstander - Belkin BoostCharge trådløs opladningsstander

Nøglefunktioner

 • 15 watt maksimal opladningseffekt
 • Medfølgende USB-C vægadapter
 • 2 års garanti

Belkins BoostCharge-stativ til trådløs opladning er med rette en af vores favoritter. Den har et slankt og diskret design, evnen til hurtigt at oplade en iPhone eller en kompatibel Android-smartphone samt en lang garanti.

Gadgetten fås i sort eller hvid og kan give din telefon juice i både stående og liggende tilstand. Den har en praktisk LED-lysopladningsindikator og kompatibilitet med de fleste beskyttelsesetuier. Produktets detailpakke indeholder en 24-watt USB-C vægadapter og et kabel til endnu hurtigere kabelladning via kabel.

Native Union Drop Marquetry trådløs opladningspude

Det håndlavede valg ▪ Native Union ▪ køb nu

Det håndlavede valg - Native Union Drop Marquetry trådløs opladningspude

Nøglefunktioner

 • Maksimal opladningsydelse på 10 watt
 • Fremstillet af aluminium og ægte læder
 • Medfølgende USB-A til USB-C-kabel

Drop Marquetry trådløs opladningspude fra Native Union er dækket af italiensk læder af høj kvalitet, så den er så stilfuld som den kan blive. Hvert tilbehør har tre stykker læder, der supplerer hinanden perfekt. Du kan bestille den med en rosa eller skiferfinish(der findes også varianter i en enkelt farve), og hver mulighed har en matchende aluminiumsfod.

Den trådløse telefonoplader er både iPhone- og Android-kompatibel. Den leveres sammen med et stofbetrukket, 6,5 fod langt USB-C til USB-A-kabel med læderrem. Den mangler dog en strømadapter.

Anker Powerwave trådløs opladningspude

Bedste budget ▪ Anker ▪ køb nu

Bedste budget - Anker Powerwave Wireless Charging Pad

Nøglefunktioner

 • 10 watt maksimal opladningseffekt
 • Medfølgende microUSB-kabel
 • 18 måneders garanti

Denne opladningspude fra Anker er vores bedste bud på et budget. Med et maksimalt output på 10 watt kan den hurtigt oplade en iPhone samt avancerede Android-telefoner. Opladningspuden leveres uden en medfølgende strømadapter, men heldigvis kan du købe en fra Anker til en billig pris.

Den stealthy udseende enhed har LED-lys, der viser dig enhedens opladningsstatus. Indbygget teknologi til beskyttelse mod overophedning og strømstød og en robust garanti er nogle af dens bedste nøglefunktioner. Du kan bestille produktet i sort, hvid og marineblå.

Anker PowerCore III 10K trådløs batteripakke

Bedste bærbare oplader ▪ Anker ▪ køb nu

Bedste bærbare oplader - Anker PowerCore III 10K trådløs batteripakke

Nøglefunktioner

 • 10 watt maksimal opladningseffekt
 • 10.000 mAh batterikapacitet
 • Indbyggede USB-A- og USB-C-stik

PowerCore III 10K Wireless fra Anker er vores foretrukne batteripakke med indbygget trådløs opladning. Produktet har en batteripakke på 10.000 mAh, som kan oplade de fleste smartphones fuldt ud to gange og stadig har strøm til overs til mindre gadgets.

Ud over de hurtige trådløse opladningsmuligheder har enheden USB-A- og USB-C-stik til hurtig opladning af enheder via en kablet forbindelse. Vi kan godt lide, at produktet har en udtrækkelig krog, som også fungerer som telefonstativ. Den smarte funktion giver dig mulighed for at se videoindhold eller foretage videoopkald, mens du oplader din telefon med et kabel.

Belkin TrueFreedom Pro trådløs opladningsmåtte

Bedste dobbelte oplader ▪ Belkin ▪ køb nu

Bedste dobbelte oplader - Belkin TrueFreedom Pro trådløs opladningsmåtte

Nøglefunktioner

 • Maksimal opladningsydelse på 10 watt
 • Flere trådløse opladningsspoler
 • 2 års garanti

Den slanke Belkin BoostCharge TrueFreedom PRO trådløse opladningsmåtte er vores favorit til at forsyne en duo af smartphones eller et par kompatible trådløse høretelefoner sammen med din telefon. Hele enhedens overflade har opladningsspoler, hvilket betyder, at du ikke behøver at være opmærksom på, hvor du placerer dine enheder for at oplade dem. Den er sin TrueFreedom-betegnelse værd.

Belkins højteknologiske tilbud vil fungere med både Apple- og Android-enheder. Tilbehøret har en maksimal effekt på 10 watt, så det er rigeligt hurtigt. En lysindikator og en medfølgende strømforsyningsenhed runder produktets højdepunkter af.

Samsung Fast Charge 2.0 trådløs opladningsstander til trådløs opladning

Til Samsung Galaxy-ejere ▪ Samsung ▪ shop nu

Til Samsung Galaxy-ejere - Samsung Fast Charge 2.0 trådløs opladningsstander

Nøglefunktioner

 • 15-watt maksimal opladningsoutput
 • Medfølgende USB-C vægadapter
 • Indbygget køleblæser

Samsungs nyeste trådløse Fast Charge-opladningsstativ er den bedste løsning for ejere af techgigantens nyeste Galaxy-smartphones. Dens lynhurtige 15-watt trådløse opladningsoutput er hurtigere end mange andre smartphones’ kablede opladningskapacitet. Du kan bestille den i sort eller hvid.

Denne trådløse telefonoplader er designet til at fungere som et stilfuldt telefonstativ (den kan oplade telefoner i både liggende og stående tilstand) og har en indbygget ventilator, der holder din enhed kølig. Samsung pakker tilbehøret sammen med en Fast Charge-vægoplader (også komplet med et USB-C-kabel).

Nimble Apollo trådløs opladningspude

Bedste opladningspude ▪ APOLLO ▪ køb nu

Bedste opladningspad - Nimble Apollo trådløs opladningspad

Nøglefunktioner

 • 15 watt maksimal opladningseffekt
 • Apple MagSafe-kompatibel
 • Fremstillet af genbrugsmaterialer

Den trådløse Nimble Apollo-pad har en maksimal effekt på 15 watt, så den kan oplade iPhones og Android-enheder hurtigt. Det er ret imponerende, at tilbehøret er fuldt ud kompatibelt med MagSafe-modeller til iPhone 12-modeller, så de kan oplades med fuld hastighed. Som prikken over i’et leveres produktet sammen med en hurtig vægoplader og et langt USB-C-kabel.

Min yndlingsbit ved tilbehøret er, at det er fremstillet af post-consumer aluminium, plastik og silikone. Emballagen er lavet af genbrugspapir (ingen plastik!), og der er endda en forudbetalt returkuvert, så du kan komme af med dine gamle gadgets på en sikker måde.

mophie 15W trådløs opladningspude

Hurtig og minimalistisk ▪ Mophie ▪ køb nu

Hurtig og minimalistisk - mophie 15W trådløs opladningspude

Nøglefunktioner

 • 15 watt maksimal opladningseffekt
 • Medfølgende vægadapter
 • 2 års garanti

Den trådløse mophie-opladningsplade har et diskret design med en elegant ruskindslignende finish, et imponerende kompakt fodaftryk og en opladningsevne i topklasse. Med en maksimal effekt på 15 watt kan produktet hurtigt oplade en lang række kompatible smartphones.

Andre vigtige funktioner i den trådløse telefonoplader omfatter en praktisk opladningsindikator, en medfølgende AC-adapter og en lang garanti. Hvis du kan lide produktets design og opbygning, men har brug for mere alsidighed, kan du i stedet overveje denne lige så stilfulde, lidt langsommere mophie dual trådløse opladningspude.

iOttie iON Wireless Duo Charging Stand

Bedst til Google Pixel ▪ iOttie ▪ køb nu

Bedst til Google Pixel - iOttie iON Wireless Duo Charging Stand

Nøglefunktioner

 • Maksimal opladningsydelse på 15 watt
 • Indbygget slot til høretelefoner
 • Medfølgende vægadapter

Denne udgave af iOttie iON Wireless Duo-ladestationen er skræddersyet til Google Pixel-smartphones og -høretelefoner. Tilbehøret kan oplade den nyeste Pixel 5 med en superhurtig effekt på 15 watt. Ret imponerende er, at produktet også har en opladningsslot til trådløse øretelefoner.

Vi kan godt lide produktets underspillede design med en stofbeklædt opladningsstander. Den kan oplade Pixel-telefoner i liggende eller stående tilstand. Hvis du ikke er Pixel-ejer, tilbyder iOttie også produktet med en langsommere opladningskapacitet i lysegrå eller navyblå.

mophie UV-sanitizer med trådløs opladning

Bedste 2-i-1 ▪ mophie ▪ køb nu

Bedste 2-i-1 - mophie UV Sanitizer med trådløs opladning

Nøglefunktioner

 • Maksimal opladningsydelse på 10 watt
 • UV-lys desinfektionsmiddel
 • Medfølgende USB-C-adapter

Det, der adskiller denne trådløse mophie-oplader fra alle andre muligheder på denne liste, er en indbygget UV-C-lysdesinfektionsmiddel. Det gør det muligt for gadgeten at fjerne op til 99,99 % af alle bakterier på din telefon samt andre små genstande som tegnebøger, nøgler, kreditkort og solbriller, for at nævne nogle få dagligdags genstande, der ofte bruges. Processen tager kun 5 minutter, og den involverer ingen kemikalier, varme eller væsker.

Du kan hurtigt oplade en iPhone eller en Android-telefon ved at placere den på tilbehørets topdæksel. Produktets detailpakke indeholder en USB-C vægadapter.

Nomad Base Station trådløs opladningsstander

En luksuriøs opladningsstander ▪ Nomad ▪ køb nu

A Luxe Charging Stand - Nomad Base Station Wireless Charging Stand

Nøglefunktioner

 • Maksimal opladningsydelse på 10 watt
 • Medfølgende vægadapter og USB-C-kabel
 • Detailpakke indeholder internationale vægadaptere

Denne trådløse opladningsstander fra Nomad er blandt de mest luksuriøse muligheder, der er værd at være opmærksom på. Base Station-stativet er fremstillet af aluminium og læder af høj kvalitet og har et smukt design og en fantastisk taktilitet. Nomad har inkluderet en hurtig vægoplader, et stilfuldt USB-C-kabel og internationale strømadaptere i produktets detailpakke.

Denne gadget kan hurtigt oplade både Apple- og Android-telefoner i liggende eller stående tilstand – den har en maksimal effekt på 10 watt. Da den har en duo af opladningsspoler, kan den også oplade AirPods og andre kompatible trådløse øretelefoner.