9 bedste USB-C-til-lysning-kabler, der oplader dine Apple Gadgets hurtigere

21. december 2021

Et USB-C til Lightning-kabel, der nu følger med hver ny iPhone, forbedrer din telefons opladningshastighed betydeligt – nogle gange kan det endda øge batteriet fra 0 til 50 % på 30 minutter (eller mindre). Du skal dog bruge en kompatibel oplader, da nye iPhones ikke længere leveres med en sådan.

Markedet i dag er fyldt med fremragende USB-C-til-lygtekabler fra tredjeparter, der både er længere, mere fleksible og mere holdbare end det kabel, der følger med din iPhone (som er lidt over 1,5 meter langt). Vi har brugt de sidste par uger på at undersøge og teste for at finde de bedste, der er værd at købe, fra producenter på topniveau som Amazon, Anker og Belkin.

De bedste USB-C-til-lygtekabler

Under vores test vurderede vi byggekvaliteten af hvert enkelt produkt, dets generelle taktilitet og dets evne til at forblive tangle-fri. Vi tog også højde for prisen på hvert kabel samt længden af garantien.

Hvis du planlægger at bruge dit USB-C-til-lygtekabel med en tredjepartsadapter, skal du sikre dig, at den understøtter USB Power Delivery (USB-PD)-industristandarden (USB-PD). Den er tilgængelig på alle Apple-producerede smartphones fra iPhone 8 og frem. Der findes utallige opladningsadaptere af høj kvalitet at vælge imellem – her er et par stykker, som vi testede og kunne lide med en og to USB-C-indgange.

Hvis du er klar til at begynde at bruge de mest ubesværlige stik derude, er her de absolut bedste USB-C-til-lygtekabler, som vi står inde for.

Anker Powerline III Flow USB-C til Lightning-kabel

Vores bedste valg ▪ Anker ▪ køb nu

Vores bedste valg - Anker Powerline III Flow USB-C til Lightning-kabel

Det farverige Anker Powerline III Flow er det bedste USB-C-til-Lightning-kabel fra tredjepart, der er værd at være opmærksom på i dag. Det måler 6 fod i længden, så det er meget mere alsidigt end det 4-fods kabel, der leveres sammen med din iPhone.

Med et silicagel-ekstern og et indre med grafenbelægning er tilbehøret også utroligt holdbart. Det kan ifølge producenten tåle 25.000 bøjninger og 220 pund vægt. Dens bløde overflade har også en fremragende taktilitet.

Du kan bestille kablet i sort, hvid, grøn, grå og lyserød, og hver mulighed har stikhuse med stilfulde guldbits.
Anker tilbyder også en kortere 3-fodsvariant af Powerline III Flow, som er ideel til brug på et skrivebord, med en biloplader eller med en batteripakke.

Belkin BOOST↑CHARGE USB-C til Lightning-kabel

Runner up ▪ Belkin ▪ shop nu

Nummer to - Belkin BOOST↑CHARGE USB-C til Lightning-kabel

BOOST↑CHARGE USB-C-til-Lightning-kablet fra Belkin er en anden fremragende mulighed for hurtig opladning af dine Apple-gadgets. Det lidt kortere 4 fod lange tilbehør er fremstillet af et ultrahårdt materiale kaldet DuraTek. Ifølge Belkin gør det kablet op til 10 gange stærkere end sine konkurrenter.

Kablet er dækket af vævede aramidfibre, som ser cool ud og er lige så hårdføre. Vi er vilde med den indbyggede læderrem samt den karakterfulde, spraglede finish på stikkene. Belkin bakker sin kreation op med en robust 5-års garanti.

Amazon Basics Advanced Double Braided Nylon USB-C til Lightning-kabel

Bedste budget ▪ Amazon Basics ▪ køb nu

Bedste budget - Amazon Basics Advanced Double Braided Nylon USB-C til Lightning-kabel

Dette USB-C-til-Lightning-kabel fra Amazon Basics, der er prissat et godt stykke under 20 dollars, har et dobbelt flettet nylon-eksteriør, som ud over at forhindre sammenfiltring får det til at ligne et dyrere produkt. Med en længde på 6 fod er tilbehøret også længere og mere alsidigt end det kabel, der leveres sammen med din iPhone. Du kan bestille det i grå, sølv og rosaguld.

Amazon tilbyder også kortere varianter af kablet, der er 1 fod og 3 fod lange. Du kan også vælge et Amazon Basics USB-C-til-lyskabel til en lignende pris med en mere utilitaristisk opbygning, der ikke omfatter et kabelovertræk af stof. Alle produkter er dækket af livstidsgaranti.

Nimble PowerKnit USB-C til Lightning-kabel

Mest miljøvenlige ▪ Nmble ▪ køb nu

Mest miljøvenlige - Nimble PowerKnit USB-C til Lightning-kabel

Nimbles PowerKnit USB-C til Lightning-kabel fra Nimble er klart den mest miljøvenlige løsning på denne liste. Tilbehøret er fremstillet ved hjælp af certificerede genbrugsmaterialer. De omfatter et stofbetræk fremstillet af genbrugte plastflasker, genbrugte aluminiumsstikhuse og plastfri emballage af genbrugspapir.

En anden ting, vi elsker ved produktet, er den medfølgende plastikpose til genbrug af gamle gadgets. Nimble leverer endda en gratis forudbetalt etiket.

Denne variant af PowerKnit-kablet måler en smule mindre end 7 fod i længden. Nimble tilbyder et kortere (lidt over 3 fod) og billigere PowerKnit-kabel samt en længere og mere alsidig 10-fods model. Produkterne er dækket af en 2-årig garanti.

Anker Powerline+ III Special Edition USB-C til Lightning-kabel

Den mest luksuriøse ▪ Anker ▪ køb nu

Den mest Luxurious - Anker Powerline+ III Special Edition USB-C til Lightning-kabel

Dette USB-C-til-Lightning-kabel fra Anker er det mest luksuriøse af sin slags. Det er det, du skal have, hvis du har brugt mange penge på en ny, topspecificeret iPhone.

Tilbehøret har huse, der er blevet belagt med 24-karat guld. Dens 51-trins fremstillingsproces omfatter delvis samling i hånden. Det måler 6 fod i længden, så det er mere alsidigt end et standard iPhone-kabel.

Kablets detailpakke er også ganske imponerende. Den gaveværdige æske har en elegant mat sort finish med guldaccenter, og den har et cool etui til opbevaring af kablet. Jeg sætter min hat på hatten for Anker for at bakke produktet op med en livstidsgaranti.

Nomad Kevlar USB-C til Lightning-kabel

Den hårdeste ▪ NOMAD ▪ køb nu

Det hårdeste - Nomad Kevlar USB-C til Lightning-kabel

Dette USB-C-til-Lightning-kabel fra Nomad er fremstillet af ægte DuPont Kevlar og er en smule dyrere end konkurrenterne, men også mere robust og derfor hver en øre værd. Det cool udseende tilbehørets metalstikhuse til stikkene er også imponerende og tilbyder en blanding af godt design og fantastisk taktilitet.

Kablet leveres med et praktisk silikonebånd til ubesværet længdehåndtering og opbevaring. Det måler 1,5 meter (5 fod) i længden. Der findes også en endnu længere 3-meter-variant til dem, der har brug for mere alsidighed. Kablet har en 5-årig garanti.

AUKEY 90-graders USB-C til Lightning-kabel

Valget med vinklede stik ▪ AUKEY ▪ køb nu

Valget med vinklede stik - AUKEY 90-graders USB-C til Lightning-kabel med 90 grader

Dette prisbillige USB-C-til-Lightning-kabel fra AUKEY skiller sig ud ved at rocke med højrevinklede, 90-graders stik. De giver brugerne mulighed for at interagere med deres iPhone, mens de oplader den mere problemfrit, især når de spiller og ser video i landskabstilstand. Kablet måler 6,7 fod i længden, så det er meget alsidigt.

AUKEY har udstyret kablet med et nylon-ekstern, der er sammenfiltringsresistent og holdbart. Tilbehørets stilfulde huse i zinklegering giver det til gengæld et decideret eksklusivt udseende og en lige så god taktilitet.

Native Union Belt USB-C til Lightning-kabel

Stilfuld og holdbar ▪ Native Union ▪ køb nu

Stilfuldt og holdbart - Native Union Belt USB-C til Lightning-kabel

Du vil få svært ved at finde et mere elegant USB-C-til-Lightning-kabel end Native Union Belt. Tilbehørets imponerende holdbare DuPont Kevlar-eksteriør fås i flere iøjnefaldende finishes, kaldet Zebra (som ses på dette billede), Rose og Cosmos.

Hvert Belt-kabel har en ægte læderrem (deraf produktets navn) til styring af længden og til opbevaring af det. Produktet har en fremragende livstidsgaranti.

Apple USB-C til Lightning-kabel

Fremstillet af Apple ▪ Apple ▪ køb nu

Valget er foretaget af Apple - Apple USB-C til Lightning-kabel

Apples eget USB-C-til-Lightning-kabel er den bedste løsning for ældre iPhone-brugere, der ønsker hurtigere opladning, men foretrækker at bruge originalt tilbehør. Tilbehøret er skræddersyet til hurtige USB-C strømadaptere, herunder Apples egen. Afhængigt af dine behov kan du vælge mellem 1- og 2-meter-varianter af kablet.