De 11 bedste USB-opladere til hurtig opladning af dine enheder på din rejse til USA

15. august 2021

Næsten alle mobilteknologier kræver en USB-vægoplader i dag, så det er altid en god idé at have en ekstra oplader ved hånden, især fordi Apple og Samsung ikke har en med deres nyeste smartphones. Vores valg er meget kraftigere, billigere og sandsynligvis hurtigere til at oplade alle dine enheder end den opladebrik, som du bruger i øjeblikket. De har også både USB-C- og USB-A-porte.

Bedste USB-vægopladere

Vi har sammenlignet 45 forskellige USB-vægopladere for at sammensætte denne liste over de bedste tredjepartsopladere og flerportsopladere, der er tilgængelige lige nu. Vi sikrede os, at vores valg er pålidelige ved at læse forbrugeranmeldelsessider og kundefeedback. Vi testede flere af disse modeller for deres ydeevne til opladning af smartphones, tablets og bærbare computere.

Endelig er alle USB-vægopladere på denne liste valideret og vurderet som sikre af USB Implementers Forum, en nonprofitorganisation, der er oprettet for at fremskynde markeds- og forbrugeradoptionen af USB-kompatible perifere enheder.

Anker PowerPort PD 2 USB-oplader

Bedste samlet ▪ Anker ▪ køb nu

Bedste samlet set - Anker PowerPort PD 2 USB-oplader

Med hjælp fra et USB-C-til-lyskabel kan denne oplader oplade din iPhones batteri med op til 50 % på bare 30 minutter. Denne mulighed oplader de fleste bærbare computere, enhver tablet, smartphone og Nintendo Switch med den absolut hurtigste hastighed med sin indbyggede USB-C- eller USB-A-port.

Ikke alene er denne oplader super hurtig, men den er også ultra bærbar. Den har foldbare takker, vejer mindre end 3 ounces, og den er lille nok til at ligge i din håndflade. Den fås i hvid, og den er dækket af en 18-måneders garanti.

Hvis du er på udkig efter endnu mere strøm – for eksempel til at oplade en bærbar computer – anbefaler vi Anker PowerPort Atom III, som yder op til 45 watt sammenlignet med PowerPort PD 2’s 30 watt, men den er dobbelt så dyr.

Hvis du er villig til at slippe mere end 40 dollars for en oplader, skal du vælge den nyere Atom III, men hvis du kun bruger opladeren til bærbare enheder som en smartphone eller tablet, anbefaler vi den billigere PowerPort PD 2. Den fås i hvid eller sort.

Anker PowerPort Speed 4 USB-oplader

Bedst til opladning af masser af udstyr ▪ Anker ▪ køb nu

Bedst til opladning af masser af udstyr - Anker PowerPort Speed 4 USB-oplader

Der er gode chancer for, at du sandsynligvis har flere gadgets, der skal oplades. Hvorfor ikke oplade dem alle samtidig med denne smarte adapter fra Anker? Den yder 43,5 watt strøm (ca. 12 watt pr. port) – det er tre gange mere end den mursten, der sandsynligvis fulgte med din iPhone.

Desuden understøtter en af portene Qualcomm Quick Charge 3.0, hvilket er fire gange hurtigere end en standardoplader. Det er værd at nævne, at denne mulighed ikke har nogen USB-C-porte.

Uanset hvad er den stadig lille nok til at smide i en taske og er den bedste oplader til folk, der har brug for at oplade mange enheder som trådløse høretelefoner, din telefon, en tablet og et smartwatch.

Anker PowerPort 6 (60 watt, USB-opladningshub med 6 porte)

Bedst til et væld af porte ▪ Anker ▪ køb nu

Bedst til et væld af porte - Anker PowerPort 6 (60 watt, 6 USB-opladningshub med 6 porte)

Hvis du har brug for at oplade flere enheder samtidig, er Anker 60-watt-opladeren med seks porte fra Anker dit bedste bud. I stedet for at have et design i murstensform, tilsluttes denne oplader til en stikkontakt via en 5 fod lang aftagelig strømledning. PowerPort 6 er dækket af en 18-måneders garanti.

Hvis du har brug for endnu flere porte, er der også en model med 10 porte. Eller hvis du har brug for en USB-C-port, kan du overveje denne model fra Nekteck, der kan oplade strømsultne bærbare computere med sin 87-watt USB-C-port.

Nekteck 107-W USB-C-oplader

Mest kraftfulde ▪ Nekteck ▪ køb nu

Mest kraftfulde - Nekteck 107-W USB-C-oplader

Selv om denne vægoplader fra Nekteck er lidt omfangsrig, er det en af de mest kraftfulde opladere på markedet. Ikke alene er den udstyret med to USB-A-porte, men den har også to USB-C-porte, hvilket betyder, at den giver mulighed for at hurtigoplade en bærbar computer, en tablet, en smartphone og ørepropper eller et smartwatch på samme tid.

Opladeren har et aftageligt 6 fod langt kabel og sikkerhedsbeskyttelse mod overstrøm, overspænding, overophedning og kortslutning. Den leveres også med et USB-C til USB-C-kabel som bonus.

Anker PowerPort III Nano USB-C-oplader

Bedste USB-C rejseoplader ▪ Anker ▪ køb nu

Bedste USB-C PD-rejselader - Anker PowerPort III Nano USB-C-oplader - Anker PowerPort III Nano USB-C-oplader

Hvis du ikke har brug for flere opladningsporte og ønsker den mindste oplader til hurtig opladning af din USB-C-smartphone (ikke din bærbare computer eller tablet), er PowerPort III Nano-opladeren fra Anker den bedste løsning på markedet. Den er ekstremt kompakt og er dækket af en 18-måneders garanti.

Husk blot: Hvis du vil bruge den med din iPhone, skal du bruge et USB-C-til-lygtekabel! Og hvis du har brug for to USB-porte, skal du i stedet vælge Anker PowerPort III Duo (2x USB-C) eller Anker PowerPort II (2x USB-A).

Vi anbefaler, at du køber to-pakken for at opnå yderligere besparelser, så du kan have den ene derhjemme og den anden i din taske.

Anker PowerCore Fusion 10000

Bedste USB-opladerbatteri ▪ Anker ▪ køb nu

Bedste USB-oplader batteri - Anker PowerCore Fusion 10000

Dette unikke tilbud fra Anker er en hybrid af en vægoplader og et bærbart batteri. Opladeren er udstyret med et batteri på 10.000 mAh til opladning på farten, når der ikke er en stikkontakt i nærheden. Når din enhed er tilsluttet Anker-enheden, mens enheden er tilsluttet en væg, prioriterer den opladning af enheden frem for sig selv.

Det indbyggede batteri har kapacitet nok til at oplade en iPhone 12 fuldt ud to gange. Vi sætter pris på, at den har et foldbart stik, en USB-C-port og en traditionel USB-A-port. Opladeren er ca. 3 tommer bred og 3 tommer høj, hvilket gør den til et rejsevenligt valg.

For dem, der leder efter en mulighed, der er kraftig nok til at oplade en bærbar computer, er denne anden Apple-eksklusive variant det bedre valg – men den koster 80 dollars.

Anker PowerPort 4 USB-oplader

Bedste natoplader ▪ Anker ▪ køb nu

Bedste natoplader - Anker PowerPort 4 USB-oplader

Hvis du ikke har brug for de hurtigst mulige opladningshastigheder og har tendens til at oplade dine enheder inden sengetid, anbefaler vi denne 40-watt-oplader fra Anker.

Dens fire porte oplader hver op til 2,4 ampere, så du kan oplade din smartphone, tablet, trådløse høretelefoner og dit smartwatch samtidigt med fuld hastighed på kortere tid, end du kunne med de medfølgende opladere.

Den største forskel mellem denne vægoplader og Anker PowerPort Speed 4, som vi tidligere har nævnt, er, at denne ikke understøtter Qualcomm Quick Charging. Uanset er det stadig et utroligt alsidigt og kraftfuldt valg – det er bare en lille smule langsommere og er typisk lidt billigere.

Apple 20W USB-C Power Adapter

Bedste Apple-oplader ▪ Apple ▪ køb nu

Bedste Apple-oplader - Apple 20W USB-C Power Adapter

Hvis du er betænkelig ved at bruge en oplader fra en tredjepart til din smartphone eller tablet, skal du vide, at Apple selv sælger en USB-C strømadapter. Du bør måske købe en, da Apple ikke længere følger en oplader med ved køb af en iPhone.

Hvis du er Android-bruger, anbefaler vi denne USB-C-oplader med 45 watt, som også leveres med et USB-C-kabel.

Spigen PowerArc 40W ArcStation Pro

Bedst til dobbelt USB-C-porte ▪ Spigen ▪ køb nu

Bedst til dobbelte USB-C-porte - Spigen PowerArc 40W ArcStation Pro

Dette iPhone-tilbehør fra Spigen er en af de kraftigste opladere, vi nogensinde har brugt. Den leveres med dobbelte USB-C-porte på 20 watt – det betyder, at du kan hurtigoplade to iPhones med op til 50 % på bare 30 minutter. Hvis du brugte den oplader, der fulgte med din iPhone, ville du kun være oppe på ca. 20 % på samme tid!

Hvis du kun bruger en af portene, oplader den med 30 watt, hvilket er nok til at oplade en tablet eller en lille bærbar computer. Spigen giver 2 års garanti på sin oplader.

Nekteck 100W USB-C-oplader

Bedst til bærbare computere på 15 tommer og derover ▪ Nekteck ▪ køb nu

Bedst til bærbare computere på 15 tommer og derover - Nekteck 100W USB-C-oplader

Denne prisbillige 100-watt USB-vægoplader fra AUKEY er næsten halvt så stor som Apples 96-watt-oplader, selv om den tilbyder endnu mere strøm. Den er så kraftig, at den kan oplade bærbare computere på 15 tommer ved fuld hastighed.

Opladeren er USB-IF-certificeret og har indbyggede sikkerhedsforanstaltninger, der beskytter dine enheder mod for høj strømstyrke, overophedning og overopladning.

Denne mulighed er også kompatibel med de fleste smartphones. Den har evnen til at oplade en iPhone 12 Pro Max op til 50 % på bare en halv time. Den har et foldbart stik og leveres endda med et USB-C-kabel.

Nekteck 60W USB-C GaN vægoplader med USB-C

Bedst til 13-tommers bærbare computere ▪ Nekteck ▪ køb nu

Bedst til 13-tommers bærbare computere - Nekteck 60W USB-C GaN vægoplader med USB-C

Nekteck’s USB-C-vægoplader er måske ikke den tyndeste eller mindste oplader, men den tilbyder helt sikkert den bedste balance mellem pris, bærbarhed og ydeevne. Med sin længde på 1,9 tommer er tilbehøret 50 % mindre end den oplader, der følger med de fleste bærbare computere fra Apple. Den måler også 1,18 tommer tyk, hvilket er dobbelt så tykt som vores tidligere valg i denne kategori, RAVPower PD Pioneer 45W GaN Wall Charger 45W GaN Wall Charger. RAVPower har dog kun 45 watt effekt sammenlignet med Nekteck’s 60 watt, hvilket giver den en lille fordel.

Hvis du vil have den mindste bærbare oplader til bærbare computere, skal du overveje Anker PowerPort Atom PD 1. Denne model har en effekt på 30 watt, så den er ikke så hurtig og kraftfuld til større bærbare computere på 15 tommer.